Norsk
Blog
Streik

Streik

Skrevet av Noral den 26 september 2010 klokken 19:38

Som jeg har nevnte tidligere, så har jeg ikke hatt mye å gjøre siden Mai, men i slutten av September, så er det mye som skal skje faktisk. Folk skal til alle kanter av Norge og verden, og jeg skal selv reise en del. Jeg ga opp jobben, og leter etter en ny. Så vi kan da være enige at lite penger kommer inn på konto i nærmeste fremtid. Jeg har betalt regninger på forsikringer, tlf og jeg trenger penger til tur jeg gir meg ut på snart + at jeg må penger til julegaver og en reise til London i Februar.
Man må derfor tenke fremover, og starte å spare tidlig, men det går alltid en god beta tid før man setter seg ned for å spare, og foten er nå planta i jorda som grunnmuren på ett hus.

Problemet er ikke at jeg er low on cash, det e...vel, det har faktisk veldig mye med det å gjøre (men det er da alles problem også), men at jeg ikke har den lille summen til overs, er vel riktig å peke ut. Nok om den lille økonomiske krisen jeg er i akkurat nå.

Du har kanskje sett på Facebook, at det er mange tullete grupper og eventer som engasjerer deg til å bli med, fordi da skal "Trond Kåre ta 1 armhevning per person i strekk" neste uke. Dette er avkommet til hjernen til "Gunnhild" som reiser på byen hver dag hun har fri og hun skal visst være model neste uke for ett lite moteblad. Altså, det er folk som kjeder ræva av seg, og tror de har en så stor innflytelse på folk at de prøver å se hvor mange som synes dette er moro. Vi alle vet at dette aldri kommer til å skje, fordi Trond Kåre er en pinglete venn av Gunnhild som tar dette som en god spøk.
Dette er selvsakt en fiktiv liten historie, med en dæsj fakta.

Jeg skal ikke lage en Facebook-gruppe, men jeg skal streike, jeg skal streike spilling, spising, soving og sjølve livet for å vente. Jeg venter på "Reach" - (Se bildet først) - Her skal jeg sitte, helt til <<Halo: Reach>> dukker opp i postkassa mi! Dag inn, dag ut.
Jeg har ikke bestilt det eller noe. Jeg venter på at enten DU eller GameReactor sender meg dette spillet i posten. For jeg akter å spille Halo: Reach før jeg vinner i lotto!!!

HQ