Norsk
Blog
WoW:Cataclysm 7 Des - nytt bilde, what!

WoW:Cataclysm 7 Des - nytt bilde, what!

Skrevet av Noral den 4 oktober 2010 klokken 21:28

Jeg har ingen anelse om hva jeg skal skrive i denne bloggen egentlig, jeg tenkte at dette var alt for lite og ræva til å kunne bli til en blogg, men så fant jeg på noe søl som jeg kunne skrive nederst for å fylle noen tomme linjer.


OMEGEEGEHGEHGHEHHE!!!!!

Jeg får spilt det nye WoW spillet før jul! Hurray...

Dette er noe jeg og mange der ute har gledet seg til, en skikkelig faststemplet dato på utgivelsen av World of Warcraft's 3'dje ekspansjon, Cataclysm.

Jeg gidder ikke å skrive noe detaljer om det, sjekke nettsida, ikke vær så lat.

www.blizzard.com


Vi hadde hørt så mangt om en dato i 2010, og de andre utgivelsene har alltid kommet mot vinteren, så jeg tenkte, "De gjør nok det samme denne gangen også" - og vips, så stemte det gitt.


Jeg er ganske irritert at GameReactor ikke kom ut med denne nyheten, eller i det heletatt ikke gidder å jobbe på fritida.
Det er ikke slik at jeg sitter på GR døgnet rundt for å lese nyheter, jeg sitter på GR for å drive på forumet fra 17-08. .... hva tror dere? Selvsagt vil jeg ha nyheter når de faktisk kommer. Ansett EN fyr til, som kan oppdatere nyhetene deres utenom vanlige arbeidstider gutter.
Synes også at dere burde ha noen nettsider å sjekke rundt etter nettsider, enn å bare få info fra utgivere(osv) for å trykke i bladet, og gi ut smått på nyhetene. Det kommer da ikke ut mer enn 1 hver time i gjennomsnitt.
Det er da mye mer å finne enn det!


Jeg har byttet bilde

Tilbake til mitt gode gamle maleri fra arkivet. Jeg kaller det - "pannekakekaninen"


joa

Så nettopp Viking vinne 3-1 mot Strømsgodset. Ræva kamp, men jeg elsker Ødegaard, han er en god fotballspiller.

Nå er det noe som heter "HumorKveld" på TvNorge, hvor du kan hive penger ut av vindu, for å late som at du er ett godt menneske. Unicef står på tærne!


Har litt lyst...
til å bare skru "Crew 7 - Give it to the Bass" på 50. Men da blir det klaging...synd.

Bildet under...haha...

HQ