Norsk
Blog

Trender! ...ja, og noe mer da..bare les

Skrevet av Noral den 6 oktober 2010 klokken 15:45

Nå ble jeg litt glad faktisk, ikke bare fordi det hadde skjedd mye denne uken, men fordi jeg oppdaget en liten seksjon som fører oss ett skritt nærmere å bli det GameReactor jeg "drømmer" om.


Trends
I Live Feed verdenen, så har det skjedd et lite "break-through" for GR.

Trender.

Vi som er med på diverse nettsider som fokuserer på det sosiale, som for eks "Twitter". Vi kjenner alle til "hashtags", som blir brukt for å markere poenget med innlegget eller for å bli registrert som trend-følger.

GameReactor har nå gått inn å gitt oss hashtags i Live Feedene våre for å kategorisere innleggene våre (på en måte).


oversikt /overblikk, så kan du scrolle ned til Live Feed og trykke på "Trends" for å se om folk snakker om noe spesielt, istedet for noe kjedelig. jk

Du kan inn på folks Live Feed tab på profilene og få en oversikt over alle innleggene som har en "trend" i seg.

Som min siste Live Feed oppdatering:
Vant #Halo:Reach ! - Les bloggen til Bernt Erik!
Norals Trender


GameReactor konkurranser - Vinnere!

Les Bernt Erik sin blogg for å se oversikten over alle som vant noe i de siste konkurransene.


Jeg så Scott Pilgrim i går!
Jeg stakk på Hønefoss kino med Margrethe i går kveld. Når jeg kom frem for å bestille billett, så var det en foran meg, og han tok noen seter på rad 7.
Jeg fikk selv se hvor jeg ville sitte, og det var bare 4 andre seter som var opptatt. Så jeg kunne velge å vrake hvor vi ville sitte. Filmen går hver dag, kun kl 18:30. Så det er litt rart faktisk, at etter bare 5 dager, så er det ingen som ser den lengre. Ingen i Hønefoss skjønner hvor god denne filmen er.

Dette må være det beste filmatiserte spillet noen sinne! Det var så mange steder i filmen, som jeg gjenkjente fra spill generelt. At bossen for eks kom gjennom veggen og landet på gulvet til støv og lys i et heftig kaos.

Det jeg likte aller mest med filmen var, musikken. God alternativ rock på amatør nivå. (Sikkert laget av proffe, men det blir framført på en slik måte) Utrolig moro. Sitter å hører på filmmusikken nå! Og det kan du også, følg linken under.
Spotify Link

Hele filmen er jævlig bra. Utrolig mye humor, og Michael Cera sin karakter som Scott Pilgrim er fantastisk. Det er en helt ny spennende film - dritkul!

Hvis du vil ha en bedre "anmeldelse" - Les Predator sin anmeldelse av Scott Pilgrim vs the world, her

Nytt Quizarro! spørsmål
Kommer i morgen! (som vanlig)


Mix Videosenter Hønefoss
Jeg har sendt inn en søknad til denne butikken, og jeg har fått ett positivt svar tilbake. Jeg får en bekreftelse snart om jeg får jobbe der eller ikke, og hvis jeg gjør det. Så kan du regne med at jeg starter en egen spalte "Norals Filmer", som da vil være filmanmeldelser, av filmer som kommer ut til uken. Personalet for jo lov til å låne med seg filmer før release.

Anbefalinger til ukens film kjøp/lån kommer til å dukke opp i The Week and Random.
Ja, TW&R starter for fult opp igjen denne uken.
Gled deg til Fredag!

HQ