Norsk
Blog

The Week and Random - 11.Okt'10

Skrevet av Noral den 11 oktober 2010 klokken 16:00

The Week and Random - 11.10.10

TW&R har vært savnet av en del mennesker faktisk, så jeg prøver å gi nytt liv til min ukentlig utgave om hva som skjer på Gamereactor, nok en gang. Den ble startet opp tidligere i år, og ble borte rundt sommerferien tror jeg.
Jeg har endret på mye, vel, egentlig ikke så alt for mye, men det har dukket opp nye funksjoner på GR som jeg vil ta for meg, og som jeg kan bruke i TW&R.
Er det kommet noen nye innslag som kan gjøre TW&R litt mer spennende i høst oppstarten?

Blogg bannere, Live Feed Trends og Film Anbefalinger er nye ting jeg tar for meg, men jeg føler enda at folk mangler noe.
Hvis du har innspill til en spalte i TW&R eller du kommer over noe som du føler burde være med i neste utgave (som for eks noe på forumet jeg burde legge mer merke til, eller noe du kommer over som jeg burde skrive om). Send meg en PM, helst PM, så det ikke blir avslørt i gjesteboken min. Jeg er alltid åpen for noe nytt!

Jeg har sikkert glemt av noe som jeg ville ha med, men det får jeg bare fylle inn og legge til senere i de nyere TW&R!
Endelig er det tid for å lese The Week and Random igjen! (Fornøyd A to the H?)

Lurer du på hva du setter deg ned for å lese nå? Les denne bloggen først! Jeg skal snakke med en moderator for å oppdatere den for de nye spaltene.

Denne utgaven vil handle om:
Generell Info
Første anmeldelse
"Crew 7 og Fatboy Slim" har Ukens feteste låt
Ukens spill pick-up
Film Anbefaling
GR "Reaksjoner"
Fett Bloggbanner
Ukens blogg
GR Konkurranser
Ukens rareste/fail kommentar
GR Trend
Live Feed Trends
Godbit fra Cheezburger Network
Hvilke spill blir sluppet i neste uke?

Generell Info
Folk har hatt høstferie i store deler av landet i forrige uke, men denne uken er det også høstferie på gang, og vestlandet skal ha en vel fortjent høstferie, så vidt jeg vet.
Jeg har fått jobb, innenfor film og spill, så kunnskapen min vil øke litt mer, noe som du/dere kanskje vil sette litt pris på i tekstene.

På Tv 2 har det kommet ut en ny serie i det siste, kalt Dag, Atle Antonsen er virkelig seg selv, og det er utrolig moro å se på han som hovedperson og kan styre alt. Herlig serie, virkelig godt jobbet Tv 2! Torsdager 21.40

lol, så en reklame for Odd Nordstoga sitt nye album "November", som kommer ut i Oktober. Hvorfor ikke vente litt til?


Første Anmeldelse
Det har vært mange anmeldelser av Halo:Reach i det siste, men det ble jo gitt ut for lenge siden, og den som lagde den første anmeldelsen gjorde det for lenge siden. Fra 04.10 - så har det ikke kommet mange første anmeldelser, men av dette spillet Enslaved: Odyssey to the West har ad0132 laget dens første som du kan lese her.

Dette spillet kan også du prøve!
Hvis du vinner det i konkurransen til GR.


"Fatboy Slim og Crew 7" har Ukens feteste låt

Rockafeller Skank
Spotify
YouTube

Give it to the bass
Spotify
YouTube

Ukens spill pick-up
Bully - les min egen anmeldelse

Kort om spillet:
Du er en skolebølle på privatskolen Bullworth Academy. Det er rett og slett GTA (utviklet av Rockstar), på skolen.
Bra utført, utrolig moro, en skikkelig kultklassiker - 8 / 10


Film Anbefaling
Jeg har begynt å jobbe på Mix Scene 1 i Hønefoss. Rettere sagt, Hønefoss Videofilmsenter.
Så jeg vil gjerne bare anbefale folk å se mer film, og nå i det siste har Iron Man 2 kommet ut på leie, og hvis du ikke så den på kino, så bør du jaggu kjøpe den, eller stikke innom din nærmeste videouteleie-shappe for å se den. Mye mer action enn i eneren, og spillet har blitt rost nesten over alt.


GR "Reaksjoner"
For en liten stund tilbake, så ble det noe styr med dette at Gamereactor skrev artikler om sammenligninger av spill på forskjellige konsoller. Mange påpekte at vi her på det norske forumet ikke liker slike artikler, vi synes det er helt på trynet.
Vi får håpe at GameReactor tar til seg dette, og ikke bruker tiden sin på å vise oss noe som dette igjen, det er helt klart bortkastet tid for skribentene. I andre land og på andre forumer er disse artiklene satt pris på, men ikke her gitt.


Fett Bloggbanner
Denne funksjonen vil jeg gjerne ta å promotere i TW&R, og jeg håper folk blir litt mer aktive på denne delen, og vil kanskje dukke opp i neste utgave av TW&R, hvis du lager ett nytt bloggbanner, så vil jeg gjerne at du kontakter meg på PM om dette, med en link til bloggene dine, eller bare si at du har laget nytt, så skal jeg gladelig sjekke den ut.

Jeg liker at MationMac lager sine egne bilder, og han er en kreativ person som er link sitt redigerings program.

MationMacs Banner


Ukens blogg
Ursa Minora har tatt ett lite oppgjør med hvordan vi behandler hverandre her på GameReactor sitt forum. Vi er alt for kritiske, og vi forventer at folk skal skrive helt riktig, på alle felter, og teksten skal være av forfatters standard.

Dette vil Ursa Minora prøve å få folk til å forstå, at det ikke er så fryktelig galt om man skriver sine egne tekster, på sin helt egen måte.
Vil du lese Ursa Minoras forslag til et bedre forum? Les bloggen

GR Konkurranser
Det har vært mye stress med å finne og korte ned linker og gjøre om formular og slikt. Så nå legger jeg bare ved en link til konkurransene, og en liten notis om stilige premier, og hvis det er noen som går ut snart eller før neste TW&R, så skal du få vite om det.

Nå ligger det ute 6konkurranse sidene

Legend om Vaktuglene - 17 Oktober 2010


Ukens rareste/fail kommentar
Jeg har ikke klart å komme over noen kommentarer eller lignende som har vært helt på trynet. Sorry!

Har DU funnet en slik kommentar? Link til den i kommentarfeltet under.


GR Trend
Det har ikke akkurat vært noen store trender som har pågått denne uken, men jeg har lagt merke til at Fuglemannen har laget sine anmeldelser av Robert Pattison filmer.
Han har virkelig startet med anmeldelsene sine, og det kommer ut noen nye hver uke. For en oversikt over hans anmeldelser til nå, klikk her


Live Feed Trends
Denne uken har #Halo:Reach vært i flest live feed oppdateringer.
Kanskje enda en grunn til å kjøpe det?

Godbit fra Cheezburger Network
So Much Pun

Spill å se frem til i neste uke?
Jeg fant ut at det ble fryktelig mye styr å skrive ned alle spillene som kom neste uke, og spart arbeid er bra for en. Jeg har derfor tenkt til å bare legge ved en link til det spillet jeg ser frem til, eller ett spill som ser mest spennende ut, som kommer ut i løpet av neste uke.
Medal of Honor 14. Oktober 2010

Gamereactors egen kalender over nye spill.

HQ