Norsk
Blog
Jubileum + En samling + XB360 Dashboard

Jubileum + En samling + XB360 Dashboard

Skrevet av Noral den 14 oktober 2010 klokken 00:01

Hei alihopa!

I dag er det mye som skjer, mange har kanskje også fått det med seg, eller vært ivrig til å oppdatere hva som skjer rundt om saken.
Et gjennombrudd som man trodde skulle ta enda lengre tid, men man også trodde var ganske enkelt å få gjort unna, men den gang ei, dette må tenkes ut, planlegges og man skal ikke forhaste enkle løsninger, og man skal også være rask nok til at ingen kommer til skade.

Jeg snakker selvsagt om mine kommentarer.

Jeg har vært medlem på Gamereactor i 1409 dager-ish. Jeg har vært en aktiv bruker i ca 1200 av de. Jeg leser ikke mye på forumet, det skal jeg være ærlig å si, men blogger og medlems anmeldelser er noe jeg har hatt oppmerksomheten for. (kommenterer egentlig bare på blogger da) Gamereactor og Off-topic er et forum jeg har surfet igjennom mange ganger, og jeg deltar jo innimellom i noen av disse lekene som folk setter igang der. Liker å poste og si noe om andres profiler jeg da, og det er artig å se hva folk synes om mitt eget nick-valg og avatar osv.

Men det vi skal prøve å fremheve her da, er kommentarene mine.

Som sagt, så har jeg vært her i en ganske lang stund, som noen andre også, men vi har mistet fryktelig mange på veien og.
Men i dag, Torsdag 14.10.2010 blir det gravert inn mitt navn på "1000-kommentar"-totempælen.
Noen er overivrige til å kommentere, det er da flott, det får forumet til å gå rundt. Men jeg er da litt mer beskjeden, og kommenterer på det jeg vil, i år har det vært utrolig mange useriøse poster, men noe engasjerer jeg meg i også, og tar meg en halvtime til å skrive det jeg mener.

Hvis du har fått en kommentar fra meg, gratulerer, du er en av 1000, som har fått æren av å få presset meg til å hamre litt på tastaturet.

Jeg har enda ikke skrevet kommentar nr 1000. Så den tenkte jeg å gi til meg selv, for en flott innsats på Gamereactor forumet i snart 4 år.

En herlig samling
Jeg mottok spillet #Halo:Reach i posten i dag, og jeg har vært bortreist i hele dag, så det har ikke fått lov til å bli plassert i xbox 360 skuffa enda. Men den er lagt der, maskinen blir straks skrudd på igjen, for å se hvordan det ser ut på 42"-ern. Halo er den spillserien jeg har fulgt mest med på igjennom tidene, flere timer enn jeg har brukt på WoW tilogmed. Halo:Combat Evolved var et spill vi satt mange mange mange timer med, Halo 2 LAN'et vi kanskje annen hver helg i ett halvt år. Halo 3, gud, du har vært med på alt!`Fant nettopp ut at jeg startet å spille Halo 3, 11/10/08. Akkurat litt over 2 år siden.
(På bildet under, så er den svarte boksen Halo 3 Collector- uten "pappen")

Nå er det siste spillet som er utgitt av Bungie på plass i hylla, og slik ser det ut.

I love you too Bungie! <3


BTW!
Når jeg skrudde på xboxen nå, så har jeg blitt med i Kinect-betaen av Dashboard tror jeg. Den er helt ny, og den snakket masse om Kinect. Jeg har ikke peiling om jeg så og si er alene om dette, eller at oppdateringen er ute, og alle kan bruke den.. Anyways, link til forumtråden

Lagt til 2010-10-14 00:02:
KOMMENTAR NUMMER 1000*****!!!!!!KABOOOOOM!!

HQ