Norsk
Blog

24 timer, bruk alle

Skrevet av Noral den 17 november 2010 klokken 04:47

Hei.

Jeg bare skriver noe her i starten av bloggen, for at den ikke bare skal se litt lengre ut, men også for at hele poenget/den virkelige teksten skal få en mer sentral plassering på siden, ikke helt på starten, for da føler jeg at alt kommer på en gang, man burde komme med en skikkelig innledning i blogger, så man blir litt mer nysgjerrig på hva som står nedenfor, og man får en bedre opplevelse, og forfatteren blir mer fornøyd. Sånn, nå er det nok brukt opp litt plass, så bloggen ikke kommer så høyt opp til banneret, og ligger rett under utgave 82 av Gamereactor i PDF-format til høyre.


Hvor mange timer har ett døgn?
Jeg stiller ikke spørsmålet, jeg prøver å svare på det.
24 timer sier du kanskje, og da er vi to, for 1440 minutter er ganske langt tid, synes du ikke? Vel, når du ikke har så mye å gjøre, og du finner ut at din passion er å sitte på nettet, forumer og spille Halo online er det tiden går til. Du sover 12 timer, er i våken tilstand i 12 timer. 03->15 eller 04->16. Men, som vi kan se, så er klokka over 04:35.

Bla bla bla - tiden går videre, so what. Nå har jeg nesten glemt hvorfor jeg skriver denne bloggen, og hva den skal inneholde, og punchlinen nederst.

Jo, når man våkner etter kl 15, så er posten kommet, ikke bare avisen kl 06, men pakkene og reklamedritten. Jeg bestiller meg shit over internett, fordi jeg ikke gidder å ta bussen til 40kr, de 10km det er til byen, for å kjøpe en film eller et spill til 30% mer på Spaceworld, når jeg kan få artikler til 50% av normalpris på Play.com m/gratis frakt. Så hver dag er det nye sjanser for at en film o.l. dukker opp i postkassen.

Problemet med å være våken til kl 04 er det at det bor andre personer i huset, så man kan ikke høre på musikk, ganske høyt. Man kan ikke lage seg mat på kjøkkenet, hvis det ikke er brødskiver. Og man kan ikke koke kakaovann, hvis man ikke løfter hele vannkokeren+kaffekoker inn på rommet.

Det som dog er positivt med sene kvelder, er skyfri himmel, stillheten og roen i huset, ingen biler, ingen stemmer, bare The xx sin kjærlighetsbass. (Som man må ha på -5), den lille skrivbordslampa som er det eneste lyset i rommet, ved siden av pc-skjermen og lyser ned på min wacky-wobbly-doll av Vault Boy fra Fallout 3 Collectors Edt.
Tiden går saktere på kvelden, selv om jeg har fått en slik døgnrytme at kl 03 på kvelden begynner å gjøre meg trøtt, så går de timene fra 18-23 ganske fort.
Jeg sitter å skriver på manuser, noe jeg pusler med for meg selv, siden jeg har så mye tid til overs, og på kvelden, ja, da blir man sittenes der da, tuss aleine, og da får man følelsen av at alle idéer kommer på sølvfat, og så bearbeider man de dagen etterpå.

Forumet er helt stille på denne tiden også, utenom Strategist som alltid poster noe rundt kl 02-03->04. Men i denne perioden, så føler jeg at jeg kan gå igjennom alle trådene, lese siste side, og ingenting rører på seg. Forumet er paralysert, og jeg kan leke så mye jeg vil. Jeg pleier ikke å gjøre det ofte, men noen kvelder, så kommer jeg i stemning til å skrive noe om en del poster, og jeg kan gå på forumsiden og se at ingenting har rørt på seg, siden jeg skrev noe, på flere timer. Høres det trist og ynkelig ut kanskje? Vel, det er noe jeg bare synes er en smule koselig, tenk på deg selv, du har dine egne små rare moments du verdsetter.

Men, hva synes du? Burde man egentlig stå opp til kl 08 hver eneste dag, selv om du har fri i én måned til? Eller er det lov å legge seg når man vil, og bare våkne av seg selv utpå dagen? Forestill deg sommerferien, hele året, slik er det, så hva skal man gjøre, når man vet at det eneste man gjør er å være på repeat, og bare vente til neste sommer, når man flytter vekk fra ensomheten.

Btw
Som den late sabben jeg er, så kommer TW&R og Quizarro! i en 2-week-combination igjen. Du får vente te freddan


Som nevnt i starten, så er noe som plager meg, at man ikke kan bestemme hvor teksten skal være i bloggene sine, eller postene sine. Kanskje jeg vil bruke "TAB"-funksjonen som i Word, eller ha 4 linjer opprom mellom to tekster. Hadde vært greit med litt mer frie tøyler, et snev av frihet i tekstene.
Det å holde nede "Enter"-knappen for å få en helt blank tekst er jo mulig, og kan missbrukes, men det er ikke mange badguys på dette forumet, tror det kunne gått greit.

HQ