Norsk
Blog

The Week and Random 19.11'10

Skrevet av Noral den 19 november 2010 klokken 21:49

The Week and Random kommer ut på en Fredag, og ikke natt-til-Lørdag heller. En ordentlig Fredag.

Alle ble glade og fornøyde, og jeg er litt stolt av meg selv (Wow, lave mål jeg setter for meg selv). Quizarro! Har faktisk kommet ut på riktig tidspunkt, bare at det ble en knøttliten time forsinket på utgivelsen da. Vi hadde noen problemer ved forrige spørsmål, fordi den ble sendt fra "Gamereactor" og ikke "Quizarro"-brukeren. Latterlig lite folk som deltok på poengstormen i 4-week-mashup. Noen heldige stakk av med full pott. Det er faktisk ikke for sent å bli med på Quizarro! Season 3, hvis du er så heldig å få full pott på alle spørsmål frem til Jul, så vinner du hele skiiyten faktisk.

Ja, det tok da 2 uker før en ny utgivelse av TW&R kom ut da, men jeg liker bedre å gi det ut sent på Lørdag og ikke ut i neste uke, som jeg har vært borti før, har vurdert å bare gi det ut på Mandager, så folk får en hel uke å lese på, men det er flere som har tid i helgen vil jeg tro, så det skal komme ut på Fredager fremover, og helt til Jul til riktig tidspunkt, sue me.

Lurer du på hva du setter deg ned for å lese nå? Les denne bloggen først! (Skal endres)

Denne uken vil handle om:
Generell Blogg
Ukens blogg
Fett Bloggbanner Bro'
GR "Reaksjoner"
"Queens of the Stone Age" har Ukens feteste sang
Ukens spill pick-up
Film Anbefaling
Første anmeldelse
GR Konkurranser
GR Trend
Live Feed Trends
Godbit fra Cheezburger Network
Er det et spill å se frem til neste uke?

Generell Blogg
Det har gått 2 uker, som sagt.
Jeg har gått på Play.com jakt, og jeg har funnet mye fint(wtfgay).
Jeg bestemte meg for en måned siden å skaffe meg alle sesongene av How I Met Your Mother på DvD's, og jeg kom over "The Playbook", "The Bro Code" og "Bro on the Go" også, og billig var de tilogmed. Det er bøker det er snakk om, som Barney har laget selv. Bloggen han snakker som han prøver å promotere i serien, er ekte, og han skriver i den en gang i uka. Jeg har litt lyst på noen McLaren's Pub merch, men det får vi nå se på. Serien har gått helt til hodet på meg.

Jeg fant også en Kasabian t-skjorte til bare en 50-lapp, og en Rolling Stones hoodie til 170 spenn.
YouTubere liker jeg, og jeg er en av de mange som følger 20 stk fra Top 100, og dermed KassemG, Shaytards, sxephil, Shane Dawson, nigahiga og den slags, men den YouTube kanalen jeg liker best, må være CTFxC, jeg vet det er cheesy, men Charles er ganske artig. Jeg kjøpte derfor "CTFxC is for Haters" i blå ziphood her om dagen, nå som har selger de igjen, og nå, som jeg fikk vite i forrige vlog, i flere farger. Men blå vil jeg like, den "orginale" fargen.

Jeg har som helst bare sittet på ræva, som du kunne lese i min forrige blogg.

Ukens blogg
Det er kommet en del gode blogger i de siste to ukene, men det er ingen som jeg ble helt trollbundet av. Men jeg vil gjerne promotere litt for BondeLAN, som jeg endelig har tenkt til å komme meg til.
Det blir mange representanter fra Gamereactor som vil være tilstedet, og det er et flott opplegg som jeg har hatt lyst til å delta på i noen år. Bernt Erik er en busy mann som tar på seg alt for mye arbeid, og er med i styret til BondeLAN også.

BondeLAN'11 vil bli gjennomført i uke 8, altså Vinterferien 2011.

For å lese mer om BondeLAN, sjekk ut nettsiden deres eller les bloggen om deres oppdatering og "reveal" av årets LAN.

BondeLAN'11


Fett Bloggbanner
The Heretic, vår lille moderator kan sine saker i Photoshop, og har dermed klæsjet sammen et lite banner for bloggene sine. Inspirerende farge: Blå.


GR "Reaksjoner"
Jeg har ikke merket så mye til at folk har gått av hengslene pga Gamereactor sin overhauling av forumet. Kanskje folk bare er superfornøyd med det nye oppsettet, kankskje folk ikke har lagt merke til det enda, eller at folk sitter hjemme og holder på å sprekke snart, literary.

Jeg synes det har blitt mye bedre, litt mer organisert, og det ser en smule proffere ut.

Selvsagt har jeg mine egne meninger om det nye oppsettet, men jeg har allerede nevnt det i forumet, og ellers så påvirker det meg ikke så mye, men jeg tenker heller på andre og nye brukere.

Flott jobb gutta!

"Queens of the Stone Age" har Ukens feteste sang

Jeg har vært et fan av Qotsa I ca 4 år, hvor min første opplevelse med dette bandet var fra en kompis ved navn Daniel, som var en I klassen,I første klasse på Videregående. Denne gutten var full av energi og rock, en typisk vill mann kan man si, men musikk smaken hans var på topp. Jeg ble introdusert med denne sangen 3's & 7's - "Utrolig", tenkte jeg. Vi har også hørt låter som "Little Sister", "No One Knows" og "Go With The Flow", men en ordentlig sang som 3's & 7's er det mange som ikke har fått med seg.

Er du fan av Hard Rock/Alternative Rock, eller bare elsker dritfengende gitarlåter m/trommer, bass og vokalist - Dette er en sang du burde høre på mer enn én gang!


Spotify Link
YouTube Link


Ukens spill pick-up
Skate
Vel, du kan godt velge Skate eller Skate 2 eller Skate 3 - Men jeg vil heller at du skal spørre alle du kjenner om de har Tony Hawk Pro Skater 2 på Play Station 1 eller Nintendo 64 (Det var ikke den samme følelsen på GBA - #SKUFF!!!)
Skating er litt artig, og det er ikke de nyeste spille some er bra, som med NFS, så er Underground 2 det beste.


Film Anbefaling
Jeg skal ikke peke ut én film under denne spalten denne gang, nei, vi smeller på å tar en skuespiller istedet.

Er du en som "lol'er", en som "rofl'er" eller "roflmao'er" og har samme humor som meg, så burde du sette deg ned med noen filmer som Seth Rogen er med i.

- Superbad
- Pineapple Express
- Knocked Up
- Funny People
- The 40 Year Old Virgin

For å nevne noen.
Har har også stemmen til "Morton", den lille musa i "Horton Redder En Hvem" (Med engelsk tale).

Seth har vært med i mange filmer i løpet av 2000-tallet. Første gangen jeg fikk øynene mine på denne karen, var i filmen "Donnie Darko" (som burde bli neste ukes anbefaling) - han spiller ikke en morsom rolle i denne filmen, men det var der mitt første møte med Seth var.

OBS! Seth er fra Canada.

Første Anmeldelse

Fable III - Forfatter: Dr Madnar Petrovich

Vår kjære Dr er ikke helt enig i Lionhead sitt siste innskudd i Fable-serien, han liker det rett og slett ikke så godt som de to andre. Hva skal man gjøre? Det blir mye likt, mye den samme følelsen av å spille det samme spillet om igjen, bare med endringer, som patch-fixes kan man si. Men det er jo et helt nytt eventyr! Les den, og så leser du Gamereactor sin egen, og de andre av Fable III, så får vi et godt sammendrag av hvor vidt spillet står til hypen.

Dr is dissapoint.
Fable III - 6 / 10

GR Konkurranser

Nå ligger det ute 5 GR.no

Jeg vil gjerne vinne "Assassins Creed: Brotherhood"-spillet som ligger der, istedet for å stikke på butikken å bruke masse penger i morgen!

GR Trend
Hvem spiller vel ikke Call of Duty:Black Ops? Alle gjør det, hele dagen, hele natten, og hele dagen igjen. Jeg er ikke en CoD-fan, så jeg skal aldri prøve dette spillet en gang. Jeg kan fint vente til neste år, med å se på noen andre spill CoD-8.
Det er ingen grunn til å nevne melking, for det blir ikke noe CoD - Pinball, CoD - Soccer eller CoD - Tennis. Men det å pøse ut med et nytt spill hvert år? At man også har 2 forskjellige studioer som jobber på hvert sitt spill til hvert sitt år, latterlig.
CoD er blitt FPS-spillenes FIFA-spill, du får det samme hvert eneste år, med bedre grafikk, nye muligheter, og forbedret online. Altså, man kan stå over noen spill.

Live Feed Trends
JoEy_Odd er blitt veldig hypp på dette med å bruke #-(Hastag) I Live Feed'en sin, det liker'vi, men dere andre dere ute?! Det går da an å bruke en slik liten klums foran "Assassins'sCreedBrotherhood" eller noe - Skjerp dere! Jeg har nesten aldri noe å ta opp i denne spalten.

Godbit fra Cheezburger Network
Justin Bieber - Jeg vet ikke jeg, men det er noe med "Y U NO guy" som jeg bare elsker. Ikke den morsomste, men skjekk ut mere på Memebase, please!

Men en som faktisk ER morsom!
Pedobear


Er det et spill å se frem til neste uke?
Tron: Evolution - Jeg vet om noen som gleder seg som en liten unge på julaften til soundtracken! MA
Two Worlds II - Jeg prøvde det første Two Worlds, ganske bra spill. Får se om 2'rn blir noe bedre (Selvsagt blir det det!)
GT5 - Hvis vi skal tro Gamereactor sin kalender, så kommer dette spillet ut 24. November. Vi får se på det!
Raving Rabbids - Travel in Time - Jeg er ganske fan av disse psyko kaninene, er du?
Sly Collection - Mange liker denne serien, nå skal den kommer i HD på PS3 (Jeg har selv aldri spilt noen av disse spillene, sett trailere, eller gameplay)

HQ