Norsk
Blog

The Week and Random - 03.12'10

Skrevet av Noral den 3 desember 2010 klokken 19:25

Åhåhåhå, det blei visst enda en "2-uker" på oss. Jeg tror jeg bare skal gi denne plassen her på toppen, før selve TW&R, (som egentlig er grunnen til at folk klikker seg inn for å lese hver gang det faktisk kommer ut en ny utgave) et eget navn.

Syte-linjene - Det er her jeg skriver om hvorfor jeg ikke har gitt ut TW&R på riktig dag, til riktig klokkeslett og uten humor.
Denne gangen, så er problemet, at jeg hadde bursdag 25.11, og jeg var derfor i byen, Oslo, Norges Hovedstad, Tigerstaden, en liten tur, for å treffe bekjente og barer, og lørdagen ble dedikert til familiebursdag. Jeg ble også stuck i Oslo, uten å ta med lader/pc (fordi jeg ikke gadd å gå rundt i Oslo med en laptop under armen i stivkulda), og iPhonen min døde selvsagt, og min far eier ingen PC i disse dager. Så jeg kom ikke hjem før tirsdag. Jeg ditcha derfor å skrive en, og venta til i dag.
Men i dag, så reiser jeg til fjellheimen, på hytta til ein kompis, så jeg må skrive den ferdig før jeg reiser, så denne utgaven skal du ikke ha forventninger til.

Lurer du på hva du setter deg ned for å lese nå? Les denne bloggen først!

Denne uken vil handle om:
Generell Blogg
Fett Bloggbanner Bro'
Ukens blogg
GR "Reaksjoner"
"Daft Punk" har Ukens feteste sang
Ukens spill pick-up
Film Anbefaling
Første anmeldelse
GR Konkurranser
GR Trend
Live Feed Trends
Godbit fra Cheezburger Network
Er det et spill å se frem til neste uke?

Generell Blogg
I forrige utgave, så glemte jeg å fortelle grunnen til at det ble en "2-uker", og da skal du ikke sittet der å vente på at jeg skal fortelle det, for det skal jeg. Nå. Halo:Reach - Jeg beklager. Jeg satt med Campaign Solo Legendary, og dagen var 12 / 11 / 10, hæ hæ?!!. Så jeg ditchet TW&R for å få denne datoen på "Finished Campaign first time - 11/12/10" (Dumme Amerika).

Jeg hadde bursdag 25.11 - tjoho.

Det var noe mer jeg skulle skrive, men jeg glemte det, og jeg er ganske stresset, siden jeg skal rydde, pakke og skrive før kl er 19.30.


Fett Bloggbanner Bro'

Skreifiskaren er utrolig...hmmm, veit ikke hva vi skal kalle det. Men dette er ganske ufyselig. Men det er artig, jeg lol'et et lite sekund, så her får du faktisk creds Skrei.


Ukens blogg
Jeg vil ikke peke ut noen spesifikke blogger i det siste. Men jeg kan si at det har kommet mange flotte blogger, og vi har hatt 2 stykker om 10K. Gamereactor inneholder nå over 10.000 blogger, det skal sies at det er blitt skrevet/laget over 26.200 blogger, men det er bare 10.000 som er i systemet, fordi de ikke er blitt slettet, av flere grunner.

Det er skrevet mange blogger om Top 5 filmer i det siste, det er alltid artig å se flere synspunkter på årets utgivelser i spill og film. Jeg håper at det ikke blir så utrolig mange blogger, men at folk lager noen til er greit, men vi vet vel alle at "Inception", "Toy Story 3" , "Scott Pilgrim vs The World", "The Social Network" og "Alice in Wonderland" og "The Expendables" var noen greie filmer.


GR "Reaksjoner"
Satan så mye folk har skreket bak skjermene, og slått med slegge på tastaturet, da Gamereactor kom med sin danske anmeldelse av spillet "Gran Turismo 5" - Jeg tror diskusjonen må inn på "Topp 5 GR-smell-fra-brukerne".

Hvis du ikke fikk det med deg, vel, suck it. Les hysteriet .... .... .... ... her


"Daft Punk" har Ukens feteste album

På gutterommet i Halo:CE sine dager med LAN i flere uker, så skjedde det noe stort en sykt sen Lørdagskveld. Vi var 5 stykker, så da ble jo en uttafor (stakar), så vedkommende fikk lov å gjøre, generelt ikke noen ting på PC'n den gangen. 2002 var et artig år for mange, og for meg, så ble det en milepæle i min musikksmak. Daft Punk - Discovery.

Discovery var det som gjorde at mine ører ble åpnet for Electronica og det som gjorde at jeg ble en fan av "data-musikk" senere.

Albumet åpner med 4 fantastiske knallåter, One More Time, Aerodynamic, Digital Love og Harder Better Faster Stronger. Sistnevnte ble sangen som ble "Theme song" for denne epoken med LAN.


Spotify Link
YouTube Link HarderBetterFasterStronger (Daft Bodies)

Ukens spill pick-up

Et spill fra EA som ble satset stort på, ble en sukksess og en flause med blandete følelser fra hypen og opplevelsen. Mirror's Edge var et spill jeg likte faktisk. Gjorde du?


Film Anbefaling

Har dårlig tid, jeg bare legger ved en link til - Will Ferrell

Han har spilt i filmer som:

- Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
- A Night At The Roxbury
- Old School
- Elf
- Kicking & Screaming
- Wedding Crashers (Liten rolle på slutten)
- Tallageda Nights: The Ballad of Ricky Bobby
- Stranger Than Fiction (En film som faktisk er jævlig bra(ikke bare I humor, men plottet også)!)
- Semi-Pro
- Step Brothers
- Land of the Lost
(Dette er de filmene jeg har sett av han, og som jeg på DvD)

Første Anmeldelse

Super Scribblenauts - Forfatter: Ursa Minora

Scribblenauts var et spill jeg aldri fikk prøvd meg på. Jeg stod i GameStop butikken når Gamereactor var innom der i November, og tittet på dette spillet, Scribblenauts 2. Men jeg landet på GH:Van Halen, som jeg kom hjem med uten spill i coveret. - Jeg må nesten si det, dere var litt tidlig ferdig Daniel, jeg hadde ikke betalt før dere stakk en gang.

Fysikk er moro, og det kan du leke deg utrolig mye med i Scribblenauts, og du kan gjøre nesten alt du vil. Vær kreativ, og prøv deg på nye løsninger hver gang, ved å aldri bruke sammen tingen to ganger, hvis det ikke er absolutt nødvendig.

Anmeldelsen

GR Konkurranser

Nå ligger det ute 3 GR.no
JULEKALENDER!!!


GR Trend
Ja, hva skal man si om dette da. Hva er det som blir blogget om i disse dager mon tro?!!!
Jul - den glade høytid.
Hauger med blogger hver eneste dag om glittrende trær, snø og ønsker.


Live Feed Trends
Meeeh. Men jeg håper på mange med #Jul og relaterte ord.

Godbit fra Cheezburger Network
Den morsommste for denne gang - Challenge Accepted
En fin andreplass - Challenge Accepted
Tredje - Tridents (Fra Anchorman, se den i helgen!)

Er det et spill å se frem til neste uke?
Jeg gidder ikke å si noe mer, for ingen spill kan måle seg med dette.

World of Warcraft - Cataclysm

Har vært innom denne uken å sjekket hvordan verden er blitt forvandlet, helt sykt!

HQ