Norsk
Blog

En helt vanlig blogg, omtrent.

Skrevet av Noral den 7 desember 2010 klokken 00:19

Sitter her å hører igjennom Kanye West sitt album, som jeg har gjort i hele dag faktisk, det var overraskende bra, og jeg vil anbefale deg å høre på "Blame Game" og "Gorgeous", fordi disse to låtene var de som gjorde best inntrykk på meg. Runaway og Power har vi jo hørt fra før.

Nok om musikk, vel, nesten, det kommer mer litt nedover. Men over til spill, for det liker vi. Halo - rettere sagt Halo:3. Finalen til historien, kanskje. Jeg har akkurat nå blitt ferdig med spillet, fra start til det siste hoppet, på Legendary solo (har gjort det før, men ikke på den gamertagen jeg bruker nå). Halo:Waypoint vil veldig at jeg skal spille igjennom alle spille på Legendary og får tak i absolutt alle achievements til alle spillene i Halo-serien for å få en hjelm eller to i Reach, som jeg ikke kommer til å bruke engang. Men det er artig å bli skikkelig ferdig med det. Hadde bare gått igjennom på Heroic på gøy forrige gang, når jeg fikk denne gamertagen.

Jeg fant ut at jeg blander sammen alle Halo-spillene når jeg tenkte meg hvordan missionene og historien til Halo:3 var. Og endte dermed opp med diverse tanker som: "Når spiller jeg som Arbiter?!!!", for å nevne bare én.
Jeg burde ikke stappe hodet ned i en utdass, right? Fordi du spiller som Arbiter i Halo 2?...(Er det riktig?)
Jeg la også merke til at Halo:Reach, det er et penere spill enn Halo 3. Halo 3 er drit bra til å være 2007, men jeg fikk med meg mange "ikke så detaljerte animasjoner" rundt omkring i min ferd.
Beste "Funksjons-endring" fra 3->Reach = Human/Spartan Fly. Helikopter styringen er blitt jæfflig mye bedre.

Jeg har vært på fjellet i helgen, som noen har fått med seg, ved å lese "TW&R" som plumper ut på nettet en gang innimellom. Det var artig skal jeg si deg, ikke så mye snø som jeg hadde drømt om, og ikke så kaldt som jeg hadde fryktet. Naboen, som eier hytta, har bygd ut soverommet og gjort hytta ca 40% større, for å ha et ordentlig kjøkken. De gjør alt arbeidet selv, og jeg hjelper gladelig til, for dette prosjektet kommer til å se bra ut når det er ferdig. Denne gangen, så ble vi liggende på sofaen og se på NRK1 sine sportssendinger, om en fallende Bjørndalen og de unge hopperne som gjør det best. Kjøkkenet ble isolert, og neste gang, så skal man rive vegger og legge gulv osv. Blir artig.

I dag, så stod jeg opp til kl 14.14, og ble liggende på senga med iPhonen å se på ShayTards før jeg hoppet i dusjen. Jeg stod opp litt tidligere enn vanlig, fordi jeg ville ringe Microsoft sine hjelpetjenester, for å prøve å reparer min Hotmail-konto. Min ble stengt, som mange andre sine, rundt enden av September, og jeg har ikke fått den tilbake enda, så jeg blir rimelig pissed. Ingen online-chat, forumet deres er faen meg ikke til hjelp. På løsningssidene, så står det "37.051 av 117.891 person har funnet denne løsningen hjelpsom" - det virker som flere ikke forstår hvordan Hotmail-sjefene tenker, når de stenger tusenvis om i hele verden. For å nevne det, så har jeg hatt problemer med mailen min, med at den har sendt ut random meldinger, men det har jeg klart å leve med, og mine venner har ikke klikket på noe farlig. Men, det er fortsatt et jævlig stort problem.

Fordi, hvis jeg vil "Recover Gamertag" eller jeg prøver å gjøre noe annet med min xbox live-account, så vil den også bli sperret, og jeg vil ikke kunne spille Live, fordi Hotmailen er stengt. Jeg tørr ikke å røre noen verdens ting, og jeg håper endelig at mannen i andre enden i vår 15minutter lange samtale, har klart å veilede meg til riktig sted, for å få tilbake kontoen min.

I morgen, så blir det ikke så sent jeg kan sove da heller, kl 11.00 sharp skal man opp, for å reise til byen med første buss jeg gidder å stå opp til, for å hente World of Warcraft: Cataclysm på Spaceworld.
For 19 minutter siden, så ble de første spillene solgt her i Norge, og jeg håper det er ét igjen til meg i morgen. Synes det er greit å ha et moderat forhold til WoW for tiden, og det er så sykt mange som quester, og tar quest-items'a dine, når en nye expansion blir sluppet. Så jeg tror jeg drøyer å spille WoW seriøst til etter jul, og heller få en artig opplevelse i 2011.

Noe annet gøy som skjer i dag, er at Marting Andresen skal avsløre årets Top 15 Album of the Year. Hvis du ikke hører på 1 / 3 av artistene, så kan du gå å vogge. Du regnes som en skam for sjøle livet, når du ikke hører på freakin awesome beats.

Jeg tittet innom, og skrev i kommentarfeltet til Julekalender-avsløringene tidligere i dag, og jeg ble overrasket, meget. Hvis man vinner, så vinner man faen meg en hel bunt med drit nice't stuff. Trodde at det ble trukket 4-5 stk hver dag, men bare én altså. Flere hadde blitt glade hvis man hadde dedikert én uke til "Hurra-meg-rundt-alle-skal-få"-kalender.

Som du sikkert la merke til med en gang du gikk inn på bloggen, så har jeg byttet banner. Det tok ca 12.3 minutter å mekke(mye jobb med å få vekk det hvite rundt Tott), fordi jeg fant ut, at i går, så ble jeg 4 år på GameReactor - akkurat i tide til "Årets Veteran" (Må ha vært bruker på GR i 4 år) som ble sluppet av fantastiske Strategist i dag. Løp å stem på årets brukere!

RayWilliamJohnson tok opp et spill, hvor man skal løpe 100m i de Olympiske Leker. Men...det er ikke så lett. Jeg kom til 4.8M på en time.
Hvor langt klarer du å komme?
Spillet heter: QWOP

HQ