Norsk
Blog
#teflonhjerne

#teflonhjerne

Skrevet av Noral den 18 mars 2011 klokken 16:04

Jeg har lest det nye Gamereactor bladet.
Jeg har sittet på bussen i det siste.
Jeg har lastet ned Torchlight til 360.
Jeg har testet Nintendo 3DS.
Jeg har fikset døgnrytmen min.
Jeg har latt meg avbilde for situasjonens skyld.
Jeg har også tenkt å starte med TW&R igjen.


Velkommen inn
(That's what she said)
(i keed)


Decyfer mente jeg skulle skrive litt om hva jeg synes om Nintendo's nye lille nurk. Jeg kan selvsagt gjøre det, selv om vi allerede har fått 2 ordentlig fine blogger om eventen vi deltok på, Onsdag 16.Mars'11.

Før jeg dro inn til sentrum, så var jeg på Jessheim. Du lurer kanskje på hvorfor jeg befant meg på Jessheim, og det min venn, det lurer også jeg på. Jeg kjørte hjemover til byen og gikk av på Rådhuset, mens pappa ikke ville dra på jobb, så han kjørte hjem igjen.

Kl var nok 14:45 når jeg tuslet forbi spikersuppa, så jeg måtte innom Ben & Jerry's, fordi jeg ikke gadd å gjøre det når jeg først oppdaget den under VM. (Stappet over alt i Karl Johan gt, ja, morna!) Med 2 kuler Chocolate Fudge Brownie i kjeks, satt jeg meg ned i ute møblemanget til Hard Rock.
Jeg hadde faktisk forestilt meg hvordan det skulle se ut på eventen, men gjett om det skuffet. Det var trangt...veldig..TRANGT.. Men ja, jeg gikk inn og opp i andre etasje før GR-gutta hadde dukket opp, og jeg har ikke peiling på hvordan dere andre herrer som fikk møte tidlig ser ut, (Beklager det. Send meg et bilde på PM da vel) så jeg ble tussende litt rundt der oppe for meg selv i noen minutter. Skuet utover lokalet og bestemte meg for å skrive ned aller aller første inntrykk av stedet og maskinen.

Det var ikke noe skikkelig opplegg som GR hadde, så jeg tror egentlig bare folk kunne dukket opp og sagt de var en av de 10 heldige. Vi gikk generelt bare rundt å skulle prøve spill. Det var satt på en 5-min lang dvd på skjermene i hele lokalet, som man så igjennom ganske manger ganger før det ble din tur til å gosse deg i sofaen med Zelda Ocarina of Time 3D.
Det var ingen figur som snakket noe om maskinen, eller en som bare snakket om spesifikasjonen til dingsen. Noe som kunne vært hyggelig, mens man ventet på å få kloa i Kid Icarus.

Jeg gidder ikke å skrive oppe spesielle ting ved hvert spill jeg testet, for det har noen andre gjort, som har beskrevet det på nesten akkurat samme måte som jeg ville gjort.

Les søt blogg: http://www.gamereactor.no/blog/crazy+kraken/27250/
Og les flott blogg: http://www.gamereactor.no/blog/predator/27248/

Men jeg var mer opptatt av å teste maskinen, og ikke så mye spillene, siden jeg følte det var slik jeg kunne få mest ut av denne muligheten til å klemme pølseklypene rundt 3DS.
Jeg satt meg ned med noen spill, og jeg skjøv denne lille spaken opp og ned mange ganger for å se forskjellen på omgivelsene i de forskjellige spillene. Zelda tror jeg at jeg vil spille ca 50-50 med 3D-effect kanskje. Siden jeg sitter ganske lenge med Zelda av gangen, og jeg er så vandt med å sitte med 2D-zelda, at jeg vil ikke ødelegge barne minner, men kanskje jeg finner meg til rette med grønn dress i 3D.
Kid Icarus var helt fantastisk med full 3D effekt mens man flø rundt og skjøt disse boblefiskene.


Ting jeg liker ved maskinen
- Den nye skive-spaken som er over D-paden er ganske deilig.
- Oppløsningen er ganske ikke større når man ser igjennom spesifikasjons sidene i håndboka, men gud, det er så mye deiligere å spille på 3DS. Spillene er nydelige, og med 3D-effekten på, så blir tekstbokser i forgrunnen ganske snasende.
- Spillene og spill som kommer. Mange klassikere blir sikkert jobbet med akkurat nå, for å bli gjenskapt slik som utviklerne drømte om en gang i tiden.
- Kameraene + kamera-spill/funksjoner
- Menyen
- Jeg spurte ikke om batteri levetid.

En ting jeg er litt skeptisk til, er at noen spill brukte en liten evighet på å laste inn. Men det kan hende det bare var den demoen som var litt føkka. (Nintendogs)

Venne-funksjon

Sikkert alle sammen har lagt merke til denne nye fiffige funksjonen til Gamereactor.no, oppe til høyre.

Jeg kaller den: "Går det an å skru den av?"
Men, jeg tror den heter "Finn deg en ny venn"

Jeg har bare 23 venner her på Gamereactor, og det er en grunn til det.

Men jeg liker fortsatt den nye funksjonen. Man ser igjen mange kjente fjes/brukernavn, og så får man vite bittelitt mer info om hver enkelt, som;
- Hva slags spill vi har til felles.
- Hvilke venner vi har til felles.
- Hvilke grupper vi har til felles.
- Om noen har snoket på profilen din i det siste.
(Noe som kan komme av at jeg dukker opp hos alle sikkert en gang om dagen)
Og det er det nok en eller to grunner til, ikke bare fordi jeg har 5 stjerner eller 2 testikler. Men fordi jeg har listet opp alle spillene mine, som..er...et par stykker. Jeg har Quizarro!, som 48 andre personer også er med i. Jeg er venn med Kristian, Bernt Erik og Prebaland.

Jeg har klippet ut noen ting for å vise litt hvordan funksjonen funker, og den blir oppdatert for hver eneste side du er inne på, så hvis du så noen du ville kanskje hilse på, så er det for sent når du blar det rundt på siden, men også, du blir ikke sittende med samme to personer i 50 klikk/2 min.

Jeg la merke til følgende:
- Brukere som er banna.
- Danske og svenske brukere.
- Knappen er på dansk "ven".
- En bug
- crayak

Under er også et bilde fra det trange lokalet. Masse folk i hvitt, som hadde maskiner lenket fast til seg.

Mens vi satt ved et lite bord kom Crazy Kraken og Gjenferd bortom for å intervjue oss om hva vi syntes om eventen og maskinen.
Daniel, Kristian, Line (feiget ut) og jeg er med på teipen. Daniel tok det ganske piano, jeg ser inn i kamera 2 ganger og Kristian gjorde intervjuet "like a boss". Line sprakk.

Det kommer anmeldelse av Torchlight etter hvert.
Jeg skal lage et nytt blogg banner. lol
Høyere oppløsning på bildet under.

Happy Decyfer?

HQ