Norsk
Blog

Chocolat

Skrevet av Noral den 4 april 2011 klokken 17:38

Jeg sitter å ser på TV, hva ellers. Å når man helst holder på å sovne inn i skinnstolen, så man hører den fantastiske *Sljupp*-lyden når man reiser seg igjen etter 30 min på øyet og...vent vent vent. Jeg sitter ikke naken i skinnstolen min for øyeblikket.

Det jeg har tenkt til å utdype litt, er nettopp fordi jeg har tittet på tv'en, og kom over en reklame for Polly Turmix m/Peanøtter og Sjokolade. Høres godt ut gjør det ikke?

Da begynte jeg å tenke, for det gjør jeg ganske ofte faktisk. Føler meg nesten 40 år og utbrent med den setningen, men ja, let's move on.
Når man ser hvor godt det vil bli å helle en pose med Polly Turmix ned i bolle, og se sjokoladen kose seg like mye som en ferie på Hawaii sammen med peanøttene, der hvor de ufyselige rosinene en gang gosset seg, så gleder det mitt hjerte. Jeg har virkelig lyst på en liten bolle med sjokolade og peanøtter.

Så kommer vi til de virkelige dype tankene bak bloggen. Hva kan sjokolade egentlig brukes til? eller Hva kan sjokolade ikke blandes med liksom?

Sjokoladebiter og peanøtter, sjokolademelk, sjokoladekake, sjokoladeis, varm sjokolade, sjokoladepudding og sjokolademuffins osv osv.

Sjokolade er fantastisk til absolutt alt mulig. Det finnes navn, farger, filmer og dikt m.m. som er inspirert av dette fantastiske naturlige produktet, som er oppgradert fra å være knusktørre sterke bønner, til flytende drømmer om regnbuer og eventyr.

Hvem skal vi takke, hvem har gitt oss den magiske nøkkelen til kvinners nytelse som er bedre enn sex (Sier en undersøkelse. Merk: Mørk sjokolade).
Jeg har en gang vært på Freia Sjokoladefabrikk, det var ikke helt som å være i Charlie sin, men FreiaLand var ikke så verst allikevel. Maya indianerne oppdaget kakaobønnene og Aztekerne fikk vite hva disse kunne brukes til en gang i tiden og deretter en dag, stakk en kar innom, og tok med seg disse hjem. Bla bla bla, så i 2011 har vi både lys og mørk sjokolade på samme plate.

Sjokolade er digg, det finnes hundrevis av forskjellige typer, de med nøtter i seg, de med appelsin i, melk i, puffet ris, gelé, nonstop og kvikk lunsj osv osv.
Vi har også en kar her på nettsiden som anmelder forskjellige sjokolader, men dette har han ikke gjort på en god stund.

Prøv selv, hva/hvor passer ikke sjokolade til? Nå skal vi ikke være drøye da, som whisky med sjokoladesmak...

Min favoritt? ...det blir som å velge sin favoritt av barna dine.


Chocolat

HQ