Norsk
Blog

Jackass 3(D) [2010]

Skrevet av Noral den 5 april 2011 klokken 23:05

Johnny Knoxville, Wee Man og Steve-O er ikke lenger amatører, smågutter med håndholdt kamera som kjører handlekurv nedover små høyder, fordi de har laget 2 og en halv film allerede i tillegg til 3 MTV sesonger.


Jeg mener at Jackass crewet får god creds for å ha fiffige introer, med sakte film, humor og sikkert masse 3D bevegelser for at du skal vite hva denne filmen handler om fra de første 45 sekundene.

Jeg så denne filmen i normal deilig 2D.

De har gjort mye dustete før, og det er mange nye stønts, men selvsagt bruker de samme scenarioer som før. Johnny hopper inn i en oksebinge og hva skal skje da, jo man forventer at han løper spedalsk rundt med håp om å ikke fly 5 fot over bakken etter å ha blitt stanget i maven, helst skrittet. Dette har vi sett før, men underholderne, dét er det.

Denne film #3 har mye moro, noe pinlig, men det som preger denne filmen, og påfører skuer en lignende følelse man fikk under film 1, 2 og 2.5, nemlig, kvalme. Dette er den meste ufyselige filmen hittil, og jeg håper de heller begynner med stønts som reflekterer tittelen deres som "Tullebukker". Hva gjør en tulling? Han drikker svette, løper igjennom en trang gang med "tazer"-pistoler hengene fra taket og kjører scootere gjennom vinduer. I denne filmen har de tatt i bruk den barnslige humoren vi alle kjenner godt til, "Tiss, bæsj og promp"-vitsene.

Jeg lå på sofaen mens jeg så denne filmen, og jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg måtte sette meg opp og brekke meg under diverse stønts, som de kaller det. Du kan godt kategorisere "2girls1cup" under "stønts", men det er ikke humor i mine øyne.

Ikke alt er helt motbydelig å se på av de 95 minuttene filmen bruker fra start til slutt, for her er det mye moro og, men da må du jaggu være forberedt på det. Tips til deg som skal se denne filmen: 1. Ikke spis 1 time før du setter deg ned med Jackass 3D. 2. Hvis du allerede har brutt tips nummer én, finn en bøtte.

Det er en film hvor du ser mer av familien de alle gjør det til, med kameramenn, gutta i bakgrunnen og de som er kreditert i introen. Med gjester vi kjenner til fra før og venner innenfor sjangeren de lager film under har de spilt på Jackass-humoren, frykten til medarbeidere og kroppen til x antall idioter.

Hvis du er forberedt på film nummer 3 fra Hollywood-kjøtthuene så er dette en film du føler har tjent sin plass til å bli den fjerde i rekken, du ser de har vokst, blitt påvirket av suksessen deres og alt er blitt litt bedre gjennomført enn tidligere. Dette er jeg ikke sikker på om jeg liker, for det var nesten mer artig når du så spontane puss de spilte hverandre. Men da var jeg vel yngre og mer imponert over denne typen humor de mekker sammen.

Jackass 3 er: Godkjent, under sin sjanger. Men de får bare 5/10.

HQ