Norsk
Blog

Fuck me, I'm home.

Skrevet av Noral den 11 oktober 2011 klokken 13:26

Det går både til lands, og til vanns, og lufta til og med!

Rett fra Humorgalla i Spektrum, til pub, til Oslo S 04.30.

Det kan være noen ganger at alt klaffer, og det har det virkelig gjort nå, når jeg dro på ferie. En forlenget høstferie kan man si, men jeg har da tross alt fri hele året for tiden. Hadde alle en bra høstferie? (Spørsmål til småfolket)

Jeg tok fly fra Gardermoen til Malaga. Kjørte bil fra Malaga til Tyskland, og tok båt fra Kiel (Tyskland) hjem til Oslo by, Noreg.

Mangler bare at jeg skal være under vann nå gitt..Åhh, humoren jeg kan skape ved å ta meg et bad i badekaret nå som jeg har kommet hjem. Jesus, dette kan bli gøy.

Tok fly, bodde i en leilighet til 8mill i toppetasjen ved stranda i 9 dager. Satt meg i en bil, kjørte 3700+ km til Kiel, igjennom Spania, Frankrike, Italia, Østerrike og Tyskland på 7 dager. (7-8 timer kjøring hver dag)

Byer jeg besøkte sånn kjapt: Alicante, Valencia, Barcelona, Montpellier, Cannes, Nice, Monte Carlo, Milano, Garmisch-Partenkirchen, München, Hannover, Hamburg, Kiel -> Oslo
(Som er verdt å nevne maybe)
Lagde veikart i Google Maps. Ga opp, fordi strekene ble all over the place.

Har kjørt for å se ting, ikke for å komme frem, før vi var i Tyskland. Vi lå 1 dag foran skjema på torsdagen, så da ble det ekstra sightseeing og div kaffe og vin på café.

Hotellene har vært...forskjellige. Fra 4*->2*->3*->4,5*->2,5*->5* og 4*lugar på båten hjem. Startet med optimistiske tanker, avsluttet med stil.

Når vi(jeg) snakker om forskjeller, så har det startet på 12'C på Oslo S. 28'C i Malaga. 25'C i Cannes. 22'C i Milano. 3'C i Garmisch. 8'C i Kiel. 7'C i Oslo. FUCK OFF HØST/VINTER.

Man har reist vekk fra mye man er kjent til i hverdagen når man drar på tur langt langt bortivekkistan. Kan nevne noe jeg har vært uten/savnet: Puta mi, dyna mi, senga mi, stolen min, xboxen min, stereoen min, klærne mine, skoene mine, jakkene mine, skjerfene mine, dyrene mine, og pc'en min.
Telefonen har vært i "Flymodus" (Som er en jævlig dårlig transformer mulighet) som gjør at jeg ikke har sjekket nett før jeg fant RÆVA Internett på diverse hoteller, og som kanskje bare funket i resepsjonen.

Jeg dro rett før R2 startet opp serveren sin, rett før Dominion kom til LoL og hvis jeg hadde vært så lenge borte at jeg hadde gått glipp av Blizzcon hadde jeg skutt ikke bare én person. (No Utøya referanse intended. Ser øya fra vinduet...internt for de som kjenner meg YO!) pluss andre ting.

Nå er jeg hjemme igjen. I senga mi, foran pc'en min, rundt vennene mine, og skal slappe av til i kveld. Minecraft skal games, Dominion skal testes og musikk skal digges.


Ting som er satt i parentes er humor. Pluss andre steder i teksten.

HQ