Norsk
Blog
Hva mer kan jeg gjøre?

Hva mer kan jeg gjøre?

Skrevet av Noral den 11 april 2012 klokken 14:02

Næmmen, dette var lenge siden.

Som en del av dere vet og har fått med dere, så er det en del, en god bet'a med reklame på denne siden. Når nye måter å formidle dritt på til massene, så er denne siden en mester på å ikke fjerne det, når det ikke fungerer som det skal eller er ufattelig irriterende med lyd eller pop-bilder hver 5'te klikk.

"Veteraner" vet hva jeg snakker om, og husker kanskje alle disse forskjellige reklame stuntene vi har opplevd over de siste årene.

Jeg er en GR Club medlem. Noen vet kanskje hva det innebærer, men hvis du er ei nepe, så kan du lese videre i dette avsnittet.
GR Club gir deg en reklamefri side. Dett var dett.
Vi får også noen ekstra "perks", som ingen, og da mener jeg absolutt ikke ett eneste vesen bruker.

For 299 blanke norske kroner i året, så kan du også bli med i denne eksklusive klubben. Jeg betaler disse pengene fordi jeg liker hvor enkelt og rent det er å roame rundt på Gamereactor, som man vanligvis gjorde i rundt 2 timer hver dag, som har daffet av til ca 2 timer i uken. Jeg vet ikke om det er påske, vinterferie, jul eller idioter som gjør at siden ikke holder mål lenger.

Men for å ikke skrive mer vissvass for å gjøre denne bloggen akseptert som ordentlig blogg, så går jeg enda litt nærmere rett på sak.

Jeg vil ikke ha reklame!

Jeg vil ikke det. Det er derfor jeg sendte over nærmere tre hundre kroner til en eller annen konto som gjorde at profilen min er invitert inn i GR Club.

Jeg sender inn et leserbrev nesten hver eneste gang en ny funksjon for å vise reklame på siden blir aktivert, fordi de aldri blir blokkert for GR Club, det er så lite brukt at web designerene glemmer oss, og retter opp en stund etter vi har klaget.
Hver eneste gang så klager jeg, hver eneste gang tar det tid.

Noen må gidde å tenke på dette, tenke på oss.
Gjeldene reklame er synlig for meg (se bildet), "[Protoype 2] Pre-Order Now" i en liten boks over GR Nation.
Jeg har sendt inn leserbrev om dette, jeg tror den ble borte, men så endret den seg til å vise "Join First 2 Play Competition", og nå er den selvfølgelig tilbake. Fordi hvem husker å fjerne den igjen for GR Club-medlemmer?

Nå har jeg deltatt i denne "konkurransen", og siden jeg får reklame om det trøkka opp i trynet hver eneste dag, så synes jeg at jeg burde få noe igjen for det.
Etter å ha hvert igjennom så mange "bugs" over de årene jeg har vært medlem av GR Club, så mener jeg at noe må gjøres.
Hva mer kan JEG gjøre for at dere skal fjerne dette for oss?
Skal jeg sende mer penger? Skal jeg skrive enda flere leserbrev? Skal jeg skrive en e-mail til Danmark?

Jeg mener at vi i GR Club, som ikke er så jævlig mange, burde få førsterett på Beta Keys, også de som er sendt til GR for å holde konkurranse.
Vi får noen, kanskje 3 i året, til andre spill.
Vi burde få 3 måneder gratis GR Club som et plaster på såret for å aldri fjerne reklame, selv om vi betaler for å fjerne det.
Vi burde få en plass til alle arrangement som blir avholdt i nærheten av medlemmene. (Dette kan jo selvsagt ikke holde på lenge, hvis vi blir flere, over ett hvis antall medlemmer)

Hva mer kan jeg gjøre?

Jeg vil gjerne se til at dere fjerne denne lille pop-up boksen i venstre hjørnet også, fordi selv om jeg har fått et svar på leserbrevet angående hjørnet, så er det ikke bra nok. Det er fortsatt en funksjon jeg har tatt avstand til ved å betale dere. Det er greit nok å henvise til deres forskjellige formater etc, men det å reklame for deres iPad-magasin på en slik måte, blir som plagsom reklame, når den popper opp for at jeg skal legge merke til det, hver gang jeg logger på. Dere skjønner vel hva jeg snakker om, det er reklame.

Håper noen legger merke til denne bloggen, og faktisk gidder å løfte en finger for oss i GR Club.

(Jeg høres kanskje ut som en gammel gubbe fra bygda, av verste sort. Jeg bor på bygda, men er nok ikke så veldig gammel. Men det er ikke dette jeg betaler for)

HQ