Norsk
Blog

Naboene mine er idioter!!!

Skrevet av P-Dude den 9 desember 2008 klokken 23:07

Jeg vet at Sleepy Hollow har hatt problemer med naboer, men han er ikke den eneste...
Jeg bor i et gammelt rekkehus i Moss, og rekkehuset er veldig dårlig isolert, så det er veldig lett å høre naboen. Dette er litt kjipt og jeg viser hensyn ved å ikke bråke noe særlig om kvelder og sånt. Naboene mine er "litt" annerledes.

Jeg kan jo begynne med den ene naboen min:
Vel, man kan si at han har det største stereoanlegget i byen. Det høres i hvertfall sånn ut. VELDIG OFTE så setter han på stereo anlegget på nesten full guffe, og dette bråker kan jeg fortelle deg. Jeg husker en dag jeg satt hjemme på PCen og spillte et eller annet, da plutselig: BOOOOOM!!!!! Bassen på stereo anlegget til naboen min brakte gjennom veggen. Jeg tenkte: "OK, han skal få lov til å ha det litt høyt sånn av og til i hvertfall da".
Jeg aksepterte det og fortsatte å spille...
Men han skrudde lyden høyere og høyere.
Det ble så høyt at PCen begynte å riste, bøker fra hylla mi datt ned og ørene mine holdt på å eksplodere. Jeg bannet i rundt 20 minutter og tenkte: "NÅ FÅR DET FAENMA VÆRE NOK FOR HEL**ETES *PIIIIIP* *PIIIIIP* !!!!!!!!!!!
Også bannet jeg i 20 minutter til.

Jeg gikk ut i stua og fortalte pappa at han skulle fortelle naboen å skru av Stereo Anlegget. Men neida...
Han bare sa at jeg skulle ignorere det og at det var teit å gå over til naboen og be dem skru av. Javel???? Tenker jeg og går tilbake til rommet mitt. Og klokka 10 på kvelden så har de ennå ikke skrudd av musikken.
De holdt på helt til klokka 3 på natta faktisk...
Og jeg skulle på skolen neste dag. Jeg tror aldri jeg har vært så forbanna i hele mitt liv.
Du må ikke tro at det kun er denne ene natta det har skjedd, neida. Det skjer minst en gang i måneden. Så hensynsløse er de. At det går an.


Nå skal jeg fortelle om den andre naboen min:
Det bor en gammel dame der med sin datter og sin sønn, begge på rundt 30 år, det er sinnsykt rart, men det er ikke poenget.
Det bor nemlig 3 katter, og 3 hunder der i tilegg. Og det er en liten rekkehus leilighet, jeg skjønner meg virkelig ikke på dem.
Hundene deres er det store problemet. De løper rundt i gården foran huset og bjeffer og lager støy som bare F. I tilegg driter og pisser de like foran ingangen vår, og av og til plukker de ikke opp dritten, ÆSJ!!!
Og midt på natta så uler og bjeffer hundene som gale. Det er nesten ikke til å holde ut.
Hundene er også veldig ville og ute av kontroll (sikkert på grunn av eieren) Av og til når jeg skal ut så hopper bikkjene oppå meg og biter og glefser. Eieren klarer alltid å stoppe dem i tide, men når hundene ikke en gang er i bånn så er det ikke så lett. En gang så var det på nære nippet før den ene hunden beit meg i ansiktet. Hundene er både bråkete, farlige og de driter i gården uten å plukke opp.

Snakk om dårlige naboer. Har dere noen gang hørt om noen så hensynsløse naboer før??
Det håper jeg inderlig ikke...

HQ