Norsk
Blog
Dømmer vi spill for fort?

Dømmer vi spill for fort?

Skrevet av P-Dude den 23 januar 2013 klokken 02:33

Er det noe gamere hater, så er det vel melking. Det skal ikke mye til før vi går til angrep på en franchise straks et spill viser antydningen til melking. Vi liker vel ikke når spillutviklere prøver å presse så mye penger de kan ut av en franchise de vet de tjener godt på. Jeg også har ofte blitt irritert over de overdrevne mange utgivelsene i løpet av kort tid fra serier som Pokemon, Guitar Hero, Super Mario, og kanskje mest av alt Call Of Duty...

Jeg var aldri blant de mest ivrige CoD spillerne, jeg hadde såvidt vært borti serien før CoD 4, et spill jeg aldri mestret i det hele tatt. Det spillet var jo lissom en slags greie hos alle, at alle hadde det på en måte, men den hypen var jeg aldri med på. Spillene etter det har jeg fulgt med på jevnt og trutt, og det kan jo ikke ses bortifra at spillene ser skremmende like ut på de fleste måter, og det er kanskje ikke til å unngå når det kommer et nytt et hvert eneste år. Jeg har lenge selv hatet ActiVision og det de driver med for å tjene penger, nemlig det å få alle penga de kan ut av CoD serien. Ett spill hvert år, og 4-5 tileggspakker til over 100 kr stykk jevnt og trutt gjennom året.

Det er grunn til å hate eller hva? Vel, jeg gjorde hvertfall det. Jeg holdt meg helt unna CoD serien utenom når jeg spillte det hos venner, jeg følte ikke det var verdt pengene. Men denne julen gjorde jeg det utenkelige. Jeg ønsket meg Black Ops 2. Grunnen var enkel, jeg hadde alle spill jeg hadde lyst på fra før, så what the hell, jeg ønsket meg det...
Jammen ble det til at jeg fikk det under treet også.

Noe rart skjedde dagene etterpå. Jeg elsket det. Det var noe avhegighetsskapende med onlinedelen, alle modesene, party games var gøy, zombies var mye kulere enn jeg forventet. Alt dette hadde jeg jo prøvd før hos venner i Black Ops 1 osv med split screen. Men når jeg eide spillet selv og satte meg litt mer inn i det koste jeg meg skikkelig. Siden juleaften har jeg ikke spillt noe annet i det hele tatt. Noe av det kuleste med spillet er kanskje alle split screen mulighetene, 2 player split screen online og 4 player split screen offline også i zombies er rett og slett suverent når man har besøk.

Jeg vet ikke om jeg har dømt hele serien alt for fort eller om det bare er det at Black Ops 2 er vesentlig bedre enn de tidligere CoD spilla, en ting er hvertfall sikkert, jeg har det moro. Og er ikke det det viktigste i spill? Å ha det moro? Selv om det er melking?

På slutten vil jeg stille noen spørsmål til dere:
Hva synes du?
Hva synes du om CoD serien?
Har du Black Ops 2? Isåfall hva mener du om spillet?
Dømmer vi serier som CoD for fort fordi det er melking?

HQ