Norsk
Blog
PARANOIA - Skrekkfilm, skoleprosjekt

PARANOIA - Skrekkfilm, skoleprosjekt

Jeg startet nylig på Media og Kommunikasjon, og i forgårs startet vi med film. Det er virkelig gøy på MK, det er alltid noe å gjøre, og relativt lite vanlige skolefag. Hver Torsdag har vi MK fag hele dagen, så idag lagde jeg denne filmen! Det er mitt plott, mine kameravinkler, osv. Glemte helt å filme etter akser og lignende (hvis dere vet hva en akse er), men jeg føler at resultatet ble brukbart uansett. Har sikkert fem forskjellige melodier oppe på hverandre i noen deler av filmen, gjerne mer. Grunnen til at den er så sinnsykt kort er at vi skulle prøve å gjøre så mye av en ett-minuttsfilm som mulig. Derfor varer denne kun ett minutt.

Det hadde betydd mye for meg hvis dere hadde liket videoen, og gjerne gi konstruktiv kritikk, istendenfor å dislike bare fordi dere ikke ble skremt eller synes den var fantastisk. Det er den andre filmen jeg har laget, noensinne, så jeg blir nok flinkere!

PS: I slutten av filmen står det at filmen het "Slenderwoman". Det var det den egentlig het, for det var Slenderman vi fikk inspirasjoen fra. Men etter at jeg hadde rendra og redigert kom jeg på å kalle den Paranoia istedenfor. Derfor er det det tittelen er.

http://www.youtube.com/watch?v=JK19AAnaoa0&feature=plcp

HQ