Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Emneknagg #H4NG0V3R

Skal vi se. Tror jeg har forstått opplegget. Det var en gang jeg var på Hovedøya med venner jeg bare kan kalle "dårlig innflytelse" og ja selvsagt litt alko.

Det var da man fikk ideen til en tatovering, eller tættis, som jeg pleier å si. Man googlet nærmeste sted (og med best rating på Yelp), og tok båten til fastlandet.

Jeg er forresten fra Lillestrøm, og kjenner til altfor mange bolere med tribaltættis.

Jævlig gøy å våkne opp med denna. Not.

Hva skjer

Hva skjer med verden? Amerikanerne stemmer på en semi-fascist, Ghost Recon suger i 3-person og det er slutt mellom Isabell Raad og Pierre.

Intet nytt under solen, altså.

Jeg tenkte i dag at jeg burde få et, for min del, glemt spillsamfunn til å bry seg mer. Om meg. Ingen jeg kjenner er interessert i å høre om mine store bragder i diverse virtuelle verdener. Kjæresten kan fortelle meg om sminke i en time (ikke løgn), men i det hun endelig trekker pusten, og jeg øyner sjansen til å fortelle om at den nye saven min i Warhammer: Total War, blir ikke mine lytteferdigheter gjengjeldt for å si det sånn!!!!!! hehe neida hun er flott asså (send hjelp)
Vennene mine bryr seg bare om ting jeg ikke vet om, for jeg ikke har orket å høre etter. Hehe neida de eksisterer ikke.

Joda de gjør det asså, men for eksempel nå har jeg flyttet med en kompis som jeg trodde var into gaming, men for han innebærer det stort sett bare å se hver eneste trailer som kommer ut av Mass Effect: Andromeda, og naturligvis de følgende 37 breakdownene av traileren, satt sammen av tvilsomme karakterer på videostrømmenettsiden Youtube. Hvis det så er litt tid til neste trailer kommer, bruker han den på å spille Dragon Age for å ifølge han "lade opp". Lade opp til hva??? At alle ansikter ser ut som porselen med 3 forskjellige ansiktsuttrykk?

Neida skal ikke kødde med Biofans. De sliter nok fra før av. Med trynet sitt.

Jeg er egentlig mest bitter fordi jeg og roomien min spilte Total War over det lokale nettverket hver dag de to første ukene vi bodde sammen. HVER DAG!!!! Nå har det gått noen måneder og han bryr seg ikke lenger. Jeg har begynt å tro at han spiller Total War med andre over internettet når jeg er bortreist.

Så jeg lurer på: er det noe mer koz igjen på dette forumet?? Jeg trenger det.

På bildet kan du se selskapet mitt på sofan i det jeg skriver dette, på leiting etter ny Mass Effect video. Mens dama på armen bare "uuuh kjære speil på veggen der, hvem er den mest harry tatoveringen i landet her"

Hei

Altså hallo åkei nå har jeg gamet Skyrim siden jeg helt sånn offisielt fikk nok av solen i sted, og er litt lei av det da. Jeg tenkte for meg selv hva skal jeg game nå da liksom? Jeg har fullstendig spilt i stykker Wargame: Red Dragon, og vennen min tok FIFAn min i går. Jaja okei den var tross alt hans, men jeg har lånt den så lenge at han burde ha glemt at jeg hadde den.

Han hadde ikke det da. Sykt uflaks.

Uansett - her sitter jeg og aner ikke hva jeg skal finne på. Har sånn ferie, og står opp kl1300 sharp hver dag, men egentlig ikke sharp, for det varierer egentlig ganske mye, men asså hallo det klinger jo så fint å si sharp. Så vi sier det da. Jeg har til og med en Sharp TV, men den klinger temmelig dårlig da. Skikkelig dårlig lyd ass. Men yeye, hallo det at jeg står opp så seint gjør at jeg ikke er trøtt på denne tiden av døgnet. Så da prøvde jeg å finne på noe å gjøre vet dere!!! Og det er jo en sånn gaminggreie jeg skrev en del på før liksom! Tenkte jeg.

Så da tindret jeg en time or so. Hadde ikke gjort det på en stund da. Det er litt urovekkende hvor mange attenåringer som er oppe så seint på kvelden. Er dere ikke enig? Eller e9, som de sier. Skrev litt med dattera til Morten Harket (no big deal!!!!!!!!!), men da hun hadde tre skrivefeil i èn setning, ga jeg litt opp. Noen av dere kan ta over stafettpinnen, om sånt appellerer til dere. Bare hyggelig Men asså hallo ble jo lei av det etter hvert også, så da klikket jeg meg inn her. Litt overrasket over at jeg fremdeles husket passordet mitt da, men mamma sier jeg har et fotografisk minne, så hun var ikke akkurat overraska for å si det sånn!!!

Er det mye action her inne om dagen eller? Hva gamer egentlig folk om dag1? Det er sånne ting jeg lurer på liksom.

Ps: Tør dere å hoppe fra 10metern? For det gjør jeg!!! No big deal.
Pps: Kom ikke på noe spess å ha ha bilde av, så her er et bilde fra ferien min i Nice. Det var ganske nice da.

Vold i spill - innledning

http://www.foxnews.com/tech/2012/12/18/ct-killings-reignite-debat
e-about-violence-in-video-games/?intcmp=related

Hva føler du når du leser slike artikler? Slik jeg ser det kan en reagere på tre forskjellige måter:
- Total avvisning: man forkaster hele artikkelen som tull, og blir muligens provosert
- Man kjøper hele greia: kanskje det passer godt inn i ens eksisterende verdensbilde
- Nyansering: man bruker artikkelen til å utvikle ens verdensbilde

I denne bloggen skal vi gjøre det siste, fordi vi er kule.

Hva er spill?
Før vi kan begynne å drøfte vold i spill, må vi først bestemme oss for hva vi legger i spill, og hvilke spill vi skal fokusere på. Vi kommer først og fremst ikke til å snakke om spill hvor vold bare er en mulighet. Ta for eksempel Minecraft: en kan jo selvsagt drepe en del folk i Minecraft, men det er ikke hva spillet går ut på eller krever. Da blir det som å si at Lego er en skadelig leke, siden en kan simulere vold i lek med Lego. Vi kommer også til å ta fokuset vekk fra spill som i stor grad går ut på å løse gåter eller er lagt opp som filmer. Det er ikke lek å løse gåter, og det er ikke lek å se film. Det blir derfor for bredt å ta for seg sånne spill. Vi kommer til å fokusere på spill som kan defineres som lek, for å ikke blande kortene for mye med andre medier. Det er nemlig det som gjør spill så unikt; en kan simulere aktiviteter gjennom lek. En får en deltagende rolle, i stedet for å bare være vitne til aktiviterer. Før vi går noe videre, påstår vi altså at spill har en annen påvirkningskraft enn filmer og historier. Det er annerledes å delta i en voldslek enn å være vitne til en voldslek.

Påvirker leken vår atferd?
Det korte svaret er ja. Helt klart. Sånn sett har kritikerne av voldelige spill helt rett, men da tenker vi veldig simpelt. Virkeligheten er langt mer komplisert enn som så.

Vi burde komme frem til noe om hvorfor vi simulerer vold, for det gjør de aller fleste barn relativt ofte. Er det derfor naturlig menneskelig atferd å simulere vold gjennom lek? Ja, i dagens samfunn er det det. For dagens samfunn, og alle tidligere menneskelige samfunn, for den saks skyld, inneholder vold. Selv om vi prøver å skjerme barna fra brorparten av den, er vold noe barn tidlig får et forhold til. De lærer om krig og skytevåpen, og ikke minst volden som foregår mellom andre barn og voksnes reaksjoner på den. De aller fleste ettåringer prøver å slå andre barn på ett eller annet tidspunkt. Om det ikke er en lek, er det i det minste et eksperiment; hva skjer om jeg slår han her?

Og det blir vår første konklusjon i hva jeg håper blir en bloggserie, om folk er interessert.
Konkretisert: det er uunngåelig at barn får inntrykk som handler om vold, og da er det absolutt nødvendig for dem å leke vold. Barn bruker leken til å fordøye inntrykk, så å fordømme all voldslek, inkludert voldelige spill blir rett og slett feil.

Men er dagens voldsspill en god voldslek? Tema for neste gang.

Kozekos, hilsen din Peter

Pic totally related: getting my tan on

yeah i play the game yo

Har dere noensinne følt at dere har kjempelyst til å spise pizza, men dere har akkurat spist pizza, så dere kan ikke? Dere er jo mette, liksom!

Sånn føler jeg det noen ganger. Bare med onani.

Har savnet dere skikkelig masse alle sammen, og det skjer stort sett så lite i livet mitt at jeg nå igjen unner dere min tilstedeværelse! Du trenger ikke å takke meg:)

Her er en liste med vittige innspill og utspill(k9z)

1. Savner Kengro
2. Jeg elsker FarCry 3
3. Men jeg elsket jo 2eren også. Det er litt kult at jeg er så mye kulere enn dere fordi jeg likte serien før dere. Hvis noen her har likt eneren, vær snill å avstå fra å poste. Don't ruin my flow.
4. Macen min fikk meg til å begynne å game igjen, så don't hate. Den var nemlig så dårlig til å spille på at jeg startet opp igjen PCen i ren frustrasjon. fujobs
5. Har endelig sett Forest Gump or something. Kul.
6. Dere som slutter å game fordi dere har venner eller har blitt voksne suger. Jeg var aldri en av dem. Jeg bare oppdaget onani.
7. Jeg vil lage flere blogger, for blogging er gøy. Konstruktiv kritikk?
8. Jeg synes faktisk hun fotballfrua er fin. So shoot me

Hilsen Peter:)