Norsk
Store nyheter om Naruto Shippuden: UNS 2

Store nyheter om Naruto Shippuden: UNS 2

Skrevet av ps3 er bra den 16 april 2010 klokken 22:58

Da er jeg endelig tilbake med et lite nyhets brev.
For anime/ manga fans ;)

Spill: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2
Utvikler: CyberConnect2
Utgiver: Namco Bandai
Slippdato: vinter 2010 (rundt november)
Platform: Playstation 3 og Xbox 360

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 er etterfølgeren til PS3 eklusive spillet Naruto: Ultimate Ninja Storm. Denne gangen har Namco Bandai bestemt seg for at spillet skal bli gitt ikke bare til PS3 med til Xbox 360. Noe jeg synes er supert!

Får en måned siden annonserte Shonen Jump at Naruto shippuden: UNS 2 vil dekke Hidan and Kakuzu arc. Nye bilder fra det samme magasinet viser at Namco Bandai og CyberConnect2 virkelig har hørt på fansen og gir det akuratt det de vil ha. Sage Naruto, Sage Jiraiya og Pain er anonnsert som spillbare karakterer i Naruto Shippuden: UNS 2.

Naruto Shippuden: UNS 2 vil ha samme gameplay som 1ern i UNS serien, men driver Naruto Shippuden interaktive universet til større høyder med nye funksjoner (online) og enestående visuelle detaljer. Namco Bandai og CyberConnect2 gjenskaper anime serien trofast og fordyper spillerene i den store og mystiske ninja verden med nye miljøer å besøke, oppdrag, kamp systemet og andre gameplay moduser. Spillet vil ta deg igjennom Naruto shippuden historie arc'ene, dristig ninja krigere må strategisk rekruttere riktige støtte karakterer (support characters) for å sikre seg seieren. Men en vinnende kombinasjon kan du utløse større og mer eksplosiv Team spesielle teknikker for å banke din fiende.

Med mer en 40 karakterer å velge mellom, så kan du også delta i større og mer episk filmatisk sjefskamper som aldri har vært så intenst før. I spillet vil spillerne møte en rekke Akatsuki medlemer, og en historie vri, som dere sikker har sett, Sasuke med Akatsuki drakt. Med sine singnatur slag, interaktive miljøer, japansk voiceover og online del og en rekke opplåsbare elementer.

Utfra det jeg har sett, så får vi en mye bedere story mode, med flere cutescenes, kanskje litt mer varierte oppdrag, etc. Utfra bilde så kan du ikke bare løpe rundt i Konoha, du kan også løpe utenfor Konoha. Pluss flere jutsuer og Ultimate jutsuer. Ser også ut som flere av karakterene vi ha flere forskjellige drakter.

Kilde: Mer info

Linker til bilder og videoer:
1. Første Naruto shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 trailer
2. Uchiha Sasuke prater med Uchiha Madara
3. Noen nye bilder

Min lille mening som ikke er så viktig:
Naruto shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 ser veldig lovende ut og jeg gleder meg ekstremt mye. Jeg gleder meg til å møte dere online. kjøper det kanskje til og med til begge konsollene. sånn at jeg får spilt med alle.

Bilde under kan du se Naruto bruke Rasen Shuriken.

Join Naruto gruppa: Naruto gruppen
Der kommer jeg til å gi ut mer info om spillet når jeg finner det, pluss masse mer.
hvis det fins en Naruto gruppe, så gjerne si ifra. har vært borte ganske lenge fra GR, så dette gruppe greiene er ganske nytt får meg.

Lagt til 2010-04-16 23:03:
Skal rette opp skrivefeil så fort som mulig :P

HQ