Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Dutch
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

#HAT og #H4NG0V3R

Skrevet av Quinzel den 19 mars 2017 klokken 14:30

Oh yes, det var absolutt ikke overraskende at SirT valgte noe rusmiddelrelatert som ukens tema. Og jeg og han er stikk motsatte på dette området vil jeg tro, så det å dele mine "erfaringer" og meninger er meg en glede (kanskje det vil gi noen en wake up call).

I'm no hater, liksom, folk får gjøre hva de vil for min del. Jeg bare hater selve rusen av alkohol, det alkohol gjør med folk og konsekvensene av det. Vil folk risikere å dø ved å hoppe i fallskjerm, så må de gjerne det. Hvis noen vil bruke pengene sine på å fylle lungene sine med røyk og ende opp med stygt hår, hud, tenner og dårlig ånde/lunger, kjør på. Så lenge det ikke går utover andre, noe det har en tendens til å gjøre, både når det kommer til alkohol og rusmidler generelt. Jeg bare skjønner ikke hvorfor folk drikker.

Helt siden jeg var barn så har jeg sett hva alkohol gjør med folk, og jeg har aldri opplevd noe traumatisk i forbindelse med det altså, don't get me wrong, men bare måten de som drakk forandra seg på synes jeg var ekstremt ubehagelig. Og jeg tenkte allerede da at jeg ALDRI ville bli sånn, og det løftet står jeg fortsatt ved. Jeg har aldri vært full, røyket eller ruset meg på noen måte. Så derav har jeg aldri opplevd en hangover, men har jo sett venner ha det, og de klager, spyr og har tydeligvis skikkelig hodepine, mens jeg var lys våken og føler meg like sprek og glad som før. Men der de ligger å klager, så må de ta konsekvensene av handlingene sine. Noe det virker som folk driter lang marsj i da de drikker, og jeg bare tenker at hvorfor i helsike gjør dem det? Hvorfor drikke og ruse seg når du ikke husker noe av det uansett? Er det så gøy å ikke huske noe av hva du gjorde og ende opp med å ødelegge en hel dag dagen etter? It makes no sence to me.

Husker jeg spurte ei venninne hvorfor hun drakk, og hun sa "fordi alle andre gjør det". Vet hun i det hele tatt konsekvensene av drikking? At det øker risikoen for utvikling av sykdommer i hjernen og nervesystemet, leversykdommer, hjerneslag, øker kreftfaren betydelig (ja, ny forskning viser at det er mye farligere enn først antatt). Jeg er sjokkert over at det i det hele tatt er akseptert i vårt samfunn at folk får lov til å drikke, hadde ikke alkohol vært lovlig så hadde vi hatt mye friskere mennesker, mindre dødsulykker på veiene og mindre voldtekter. Men jeg skjønner jo at det ikke kan fjernes og at folk får gjøre som de vil, men just saying.

Men grunnen til at mange drikker (tror jeg), er at de da "kan være mer seg selv", og da tenker jeg hvorfor tør ikke folk være seg selv uten rusmidler? Hvorfor må de ha behov for å drikke for å ha det gøy, altså påføre seg selv skader for å ha det gøy? For et patetisk formål. Det er som at folk ikke godtar deg som du er, med mindre du drikker og er en "annen", da er du godkjent. Med andre ord så liker dem deg egentlig ikke som den du er da, eller? Jeg har det aller morsomst med mine venner da de ikke er påvirka av alkohol, fordi da er det ekte, det er DEM og de husker alt vi gjør. Og har vi det artig da så er det ikke pga rusmidler, men det er fordi vi har det ordentlig gøy, noe som varer hele tiden og ikke forsvinner dagen etter. Fordi vi er oss selv på en ekte måte, noe jeg synes er så mye bedre. Og jeg liker de akkurat som den de er, og ikke når de er rusa og er en annen crazy person som sier mye dumt og gjør dumme avgjørelser.


Men nå skal jeg ikke bable i vei over hvor patetisk jeg synes alkohol er, men heller forteller litt fra mine erfaringer. Jeg har vel vært på 10 fester i hele mitt liv hvor alkohol har vært inne i bildet. Og en ting som er felles for alle er at det lukter så vondt av folk, folk bråker, oppfører seg som idioter, spyr og det er utrolig mye drama.
I fjor var jeg på to alkoholrelaterte fester, den ene endte opp med at søskenbarnet mitt spydde i bilen min og sendte en lang melding dagen etter hvor flau hun var over at hun ikke husker noe og bla bla bla. Jeg bare "det går fint", fordi det er hennes valg, men hvis hun vet hvor "dum" hun blir av så mye alkohol why the hell does she do it. Og spesielt da hun sier "jeg skal aldri gjøre det igjen", well she did.

MEN den andre festen var på nyttårsaften, hvor vi var en haug med cosplayere i en liten leilighet i Oslo. Føltes ut som om jeg var med i SKAM et lite øyeblikk der, men det var faktisk veldig koselig. Jeg ble kjent med flere, selv om hun jeg hadde en skikkelig dyp samtale med endte opp med å spy og sovne, I doubt she remember anything of what we talked about. Og det synes jeg ofc er kjipt, but still. Det er kanskje den hyggeligste "festen" jeg har vært på.

Men den jeg husker best som kanskje var mer typisk fest var på klasseavsluttningen i 10'ende klasse, da gikk det hett for seg. Vi var da en haug med 16-åringer samla one last time. Det er den beste klassen jeg noensinne har gått i, vi var en skikkelig sammensveisa gjeng på 30-40 ungdommer. Og tydeligvis var det mye alkohol i bildet (siden ingen voksne "passet" på oss), og han jeg da hadde crush på var vel den som ble fullest av alle. Og jeg var ofc helt edru, noe jeg er glad for, or else I wouldnt be able to tell you about this. Men anyways, kvelden endte med at han kom bort til meg, kysset meg, holdt rundt meg med hendene sine på rumpa mi og sa han hadde så lyst til å ligge med meg. Og den situasjonen hadde nok SirT likt hvis en av hans crusher kom bort å gjorde det samme med han. Men uansett så stinka han alkohol og jeg sa jo ofc "nei, jeg tror ikke det er så lurt vi ligger sammen", siden jeg var jomfru da og ville ikke at min første gang skulle bli med en som stinka alkohol. Han bare "joaa, kom igjen a" og prøvde å ta på meg under klærne, men han var så full at det var ikke noe problem å komme meg unna. Jeg snakket med han dagen etter og jeg har aldri sett en så hangover person i hele mitt liv. Han husket ofc ingen verdens ting. Men for å si det sånn så var jeg ikke forelska i han så veldig lenge etter det.

UUuuuuansett, det var det jeg hadde å si. Dette tror jeg ble et meget alvorlig innlegg fra min side, men jeg bare skjønner ikke hvorfor folk drikker. Selv om det er helt opp til dem, men det verste jeg vet er folk som skryter av at de gjør det. "Oh, ble sååå full i går, husker ingenting. Er sååå syk i dag." og at de også syter over bivirkningene av alkohol (som er søvnproblemer SirT!), da er det bare å skylde seg selv. Og hvis dem synes det er så utrolig ille så får dem bare slutte å drikke og lære seg å være seg selv, ha det gøy og sosialt uten alkohol.

En sang som er perfekt i denne anledning er https://www.youtube.com/watch?v=AnEOKicqTko

Det ordner seg for snille jenter. #ÐR34M$

Skrevet av Quinzel den 4 mars 2017 klokken 20:31

Føler jeg er sent ute med ukens blogg, men bedre sent enn aldri. Og jeg har tenkt grundig over hva jeg burde blogge om denne uken, hvor personlig jeg egentlig burde gjøre det og ikke minst hva jeg burde skrive om. Så da ble det til at jeg heller skriver litt om mange forskjellige drømmer eller noe som har med dette temaet å gjøre. Enjoy, my cuties.

OBS; deler markert med spoiler inneholder slutten fra Uncharted 4.

Catherine: åå, jeg elsker dette spillet! Dette er uten tvil en av mine favorittspill, som wikipedia sier "Catherine is an adult and mature-oriented romantic erotic puzzle video game". Spillet er kjærlighetsdrama og pussle på høyt nivå, og musikken er også helt nydelig! Spillet sitt gameplay foregår hovedsaklig i drømmene/marerittene til Vincent, men spillet tester også ut hva du selv mener om forskjellige dype spørsmål, f.eks. må du i en confession booth å svare på om du mener livet starter eller slutter ved marriage, er det bedre å elske noen eller å bli elsket, osv. Disse spørsmålene påvirker handlingen i spillet og viser også litt hvordan du er som person, hvis du svarer ærlig. Dette er en av få spill jeg ble ordentlig hektet på og jeg har fullført det flere ganger for å se hva som skjer hvis jeg svarer helt omvendt på noen av spørsmålene osv. Da jeg svarte ærlig på første gjennomspilling så ble jeg jo "true lover", og er ikke det et kompliment da vet ikke jeg.


Drømmecosplay: når jeg skriver blogg må jeg jo nesten slenge inn noen ord om en av mine største interesser, nemlig cosplay. Og mitt drømmecosplay har alltid vært Zelda fra Twilight Princess, og dette var også det første cosplayet jeg prøvde å lage. Og det ga en utrolig god følelse å ha det ferdige kostymet foran meg, a dream come true! Så etter dette har jeg jo kastet meg over enda større cosplayprosjekter. Det jeg driver med nå trodde jeg at aldri skulle klare, men overrasket meg selv med at det faktisk går veldig bra so far. Og jeg skal ofc poste bilder på GR da det er ferdig. Men jeg ønsker ikke å si hva det er in case jeg skulle faile heftig, så det får bli classified information for now. Ellers drømmer jeg om å cosplay som Predator, eller lage en gender bend av Immortan Joe (mad max) og så klart lage en vellykket Xenomorph. Så det kan bli interessant. Men planen OG drømmen er å lage dette etter at jeg er ferdig med mitt nåværende prosjekt: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/1c/66/0c/1c660c59c46e1d45b14aa0ded809b415.jpg


Min største drøm: min aller største drøm er å dra til USA, og da mener jeg spesielt Las Vegas. Jeg er ikke en festperson, så jeg ønsker ikke å dra helt dit for å gå helt bananas, men byen bare ser helt ubeskrivelig fantastisk ut (akkurat som en viss bruker på GR, høhø)! Så den drømmen er ganske enkel og jeg har hatt den hele livet, men det er flere grunner som har gjort at den ikke har blitt virkelig ennå. Men det at drømmen er så enkel øker jo sjansen for at jeg faktisk får oppleve det. Mtp reiser så ønsker jeg også å dra til de mer eksotiske strøk, sånn som Caribbean eller Bora Bora. Jeg er jo kjempeglad i å dykke, så det å få dykke med delfiner i turkisfarget hav hadde vært en drøm for meg. Men også det å oppleve noe stort, som å kanskje gå til første base camp på Mount Everst, det hadde vært noe jeg aldri kom til å glemme i alle fall.


Drømmespill: et spill jeg håper kommer er Uncharted 5, Spoiler: selv om sjansen er svært liten mtp avsluttningen i forrige spill., så er det lov å drømme om at jeg får oppleve et helt nytt eventyr med Nathan og co. Men can't talk about, blir altfor emosjonelt å tenke på..


Min drømmefremtid: dette blir kanskje den mest personlige delen av bloggen min, og da tenker jeg på hvordan jeg håper fremtiden min blir. Og jeg vil begynne med å si at jeg faktisk lever den nå, jeg har en fast jobb jeg trives ekstremt godt i, selv om den kanskje ikke er så fancy, så har jeg det så hyggelig på jobb og har så utrolig mange gode venner der, og det i seg selv er kanskje mer enn bra nok? Det er det i alle fall for meg. Jeg har også nok penger/tjener nok til å klare meg selv og er ikke avhengi av noen andre økonomisk, så jeg føler meg veldig selvstendig på den måten og er så takknemlig for det!
Personlighetsmessig vil jeg også si jeg har utviklet meg så ekstremt det siste året, jeg har blitt en så mye mer utadvendt og selvsikker person, jeg er ikke redd for noe mer kjennes det ut som, og tør derav ta flere sjanser. Og det i seg selv er noe jeg så på som en fjern drøm for 2 år siden. Og en annen drøm som kom i oppfyllelse er at faktisk har kjøpt meg min helt egen leilighet som jeg eier selv, noe jeg aldri hadde trodd da jeg begynte å spare i den BSU'en for 8 år siden. Da tenkte jeg at det kommer aldri til å skje, men her er jeg nå, eier av min helt egen bolig og greier! Og ikke nok med det, leiligheten er kjempefin og den ligger like ved jobben min, så nå kan jeg gå til jobb (noe jeg også alltid har drømt om) og alle venninnene mine bor i nærheten- så beligenheten er jo perfekt. Og jeg har så mange gode venner i livet mitt nå, at for min del føler jeg at jeg lever et bedre liv en jeg kunne drømt om.

Og i går gikk jeg en skitur, og da jeg kom på toppen av bakken og så utover alle trærne som jeg var høyt over, så føltes alt så perfekt. Eneste jeg hørte var bekken og vinden, og jeg følte meg så in the moment. Og jeg kjente at jeg ikke hadde en eneste bekyrming og at jeg er ekstremt lykkelig. At jeg har frihet og er frisk nok til å kunne gjøre sånt, ikke at jeg noen gang har vært syk eller noe, så tenker jeg over hvor ekstremt takknemlig jeg er for at jeg får oppleve disse små og enkle tingene mange tar for gitt. Men at jeg setter så stor pris på dette føles så godt. Og bare det å få lov til å kjenne på den følelsen og oppleve det er en drøm i seg selv.

Men hvis jeg tenker på fremtiden, sånn 5-10 år fremover, så håper jeg at jeg fortsatt får lov til å oppleve så mye fint som jeg gjør nå, være så lykkelig, frisk og bekymringsløs. Men sånn jeg HÅPER og drømmer at fremtiden forhåpentligvis blir så er det at jeg har en kjæreste, at vi bor sammen (siden jeg gjerne kunne tenke meg å flytte ut av Kongsvinger en gang for å starte et helt nytt liv et annet sted) og at vi kanskje har vår egen lille family, om det er med barn eller dyr, er jeg ikke helt sikker på enda. Men noe jeg alltid har drømt om, siden det er noe alle jenter drømmer om, så er det jo å gifte meg. Men siden denne fremtiden inkluderer en annen person for å få til, så er det ikke sikkert jeg får oppleve det, men as I said: det er lov å drømme og håpe, folkens. Og får jeg ikke det, så tror jeg allikevel at noe annet fint kommer til å skje istedet, i alle fall hvis jeg har det sånn som nå. Men alt dette jeg drømmer om hadde jo vært perfect, Spoiler: rene uncharted 4 endingen perfekt , men time will show. Spoiler: Ang den endingen så hadde det vært fint å hatt et liv som de har på slutten av det spillet; å bo på en tropisk strand, opplevd masse flotte reiser og utflukter i livet, dra ut for å dykke sammen med vår lille family. It's just perfect.

Da har dere fått et lite innblikk i mine drømmer, og jeg er så takknemlig for å ha opplevd flere av de. Og eneste måten å få en drøm til virkelighet er handlinger, så er det noe du virkelig har lyst til så begynn planleggingen av det nå. Det er bedre å prøve enn å aldri gjøre noe med det, for det er det du kommer til å angre mest på da du blir eldre, at du aldri turte å ta sjansen. Fordi å ta sjanser og prøve nye ting vil alltid gi deg en opplevelse/erfaring du kan vokse på. Så er det noe dere virkelig drømmer om, så synes jeg dere burde gi det en sjanse, uansett hvor stor eller liten den drømmen er. Har du opplevd a dream come true, i så fall hvilken?

Stafettbloggen shines on! Etappe 6: #ÐR34M$

Skrevet av Quinzel den 26 februar 2017 klokken 22:05

Denne gangen er det jeg, the queen of GR, som har tatt over stafettpinnen. Dere som ennå ikke har deltatt må gjerne slenge dere på, bedre sent enn aldri my dear friends! Dere vil bli belønnet med en gooood klem! Reglene for å delta finner du her: http://www.gamereactor.no/forum/?forum=14&thread=89753&page=1

Forrige ukes tema var skrevet av piratkongen av GR, Jeppzki himself, med et ganske dystert og alvorlig tema, nemlig #hat. Og Jeppzki ber oss legge alle kortene på bordet og skrive om noe vi VIREKLIG hater, om det er andre andre mennesker, politikk, religion, spill, bøker, filmer, ja rett og slett hva som helst så lenge du synes det er helt jævlig. Og dette er hva brukerne valgte å legge sitt hat på:


remote: Slo til som førstemann med ukens tema og valgte å skrive om sitt hat for busskikk (høhø, see what I did there) og folk på bussen. Han klager over folk som står i bussen og konsekvensene av dette, spesielt mtp at det medfører at de blokkere for andre. Men også hvor irriterende det er hvor mye plass de som setter seg siden av han tar. Så koker det over for remote stakkar og han må avslutte bloggen.

SirThomas: Valgte å skrive om sin elsk for Adam Sandler. Og vi vet alle hvordan kjærlighet plutselig kan føre til hat, noe SirT erfarer her, fordi han hater Adam Sandler dypt. Bloggen handler generelt om hvor dårlig skuespiller Adam Sandler er, hvor dårlige filmene han spiller i er, og mtp hvor filminteressert SirT er så vet han hva han snakker om og engasjerer seg som vanlig veldig. Må si meg enig her altså, så en film med han i går, og skuespillerferdighetene er ikke på topp når det kommer til denne fyren. Men SirT får frem sine sterke meninger og aggresjon mot denne mannen han hater så intenst og som ødelegger alle filmer han spiller i, men vi får tro han så en god film etter å ha skrevet bloggen slik at han fikk roet seg ned.

sideswipe: har nok skrevet den lengste bloggen om ukens tema, nemlig hvor mye han hater mikrotransaksjoner. Her skriver han om sitt hat over hvordan spillselskapene forsøker å tjene penger på å ta seg betalt for ekstra goder eller tilleggstjenester i de forskjellige spillene vi som regel allerede har betalt for i utgangspunktet. Alt fra ekstra goder i Call Of Duty til Pokemon Go, og hvordan noen velger å bruke tusenvis av kroner på dette. Men også hvordan folk bare ved å betale ekstra kan få ting andre faktisk jobber hardt for å få i utgangspunktet.

Glorfindel: kongen av moderatorne (i min mening) har valgt å skrive om hvor mye han misliker og irriterer seg over forskjellige faktorer innen spill. Blant annet hvordan dårlig internett ødelegger for onlinespilling, hvor ofte irriterende kids sitter å skriker og hvor frekke de er i språkbruken da de spiller med/mot andre. Han nevner også hvor mye han hater at andre ødelegger spillingen ved å trolle, strømbrudd og han nevner Konami kjapt inne i alt dette. Og forteller til slutt hvor lite samarbeidsvillig ps4-kontrolleren hans er.

A to the H: dukket plutselig opp på forumet igjen, kan ikke huske at vedkommende har postet noe på lenge, men er kjempeglad for at du joinet med ukens tema! #HAT må ha vært noe som virkelig engasjerte han til å delta, fordi han skrev om sitt hat for konspirasjonsteorier. Han legger vekt på konspirasjonsteorier og hvordan Mr Trump prøver å få det til virke som at det ligger en annen skjult agenda og tanke bak ALT som ikke har positiv vinkling på han selv. Spesielt dette med falske nyheter og hvordan mediene mister sin makt pga Trumps uttalelser. Jeg tror Mr Trump hadde glidd rett inn blant brukerne på nyhetsspeilet.no.

Quinzel: Så var det meg selv, jeg som er en så fredfull og søt person, også må jeg skrive om noe så voldsomt som hat. Satt lenge å grublet på hva jeg burde skrive om, og det endte med at jeg skrev om alt fra hvor irriterende det er at folk ikke svarer på meldinger, hvordan noen folk klager og syter 24/7, dårlig prevensjonstilbud og hvor mye jeg irriterer meg over skrivefeil. En liten miks av alt, enkelt og greit. Og ofc ble dette en personlig blogg fra meg.

Det er meg en ære å finne på et helt eget tema som dere skal få kose dere med denne uken, søtnosene mine, nemlig er temaet drømmer! #ÐR34M$

Etter alle disse intense bloggene om hvor mye folk hater og irriterer seg over ting, skal vi heller gå over til det gode igjen, for nå skal vi skrive om drømmer. Vi alle drømmer oss litt bort i hverdagen der vi sitter å dagdrømmer for oss selv. Drømmer oss bort i spill, sitter å tenker på drømmekjæresten eller kanskje tenker på en drøm vi ønsker å følge og oppleve i fremtiden. Med andre ord står dere ganske fritt. Dere kan blant annet velge å skrive om:

1: Spill basert på drømmer. Blant annet er jo en av mine favorittspill, Catherine, et spill meget aktuelt for ukens tema, siden gameplayet hovedsaklig foregår i drømmeverden. Du kan også skrive om spill du kanskje har drømt om mens du hadde skjønnhetssøvnen din. Hvordan ditt drømmespill er, kanskje er det en kombinasjon av Uncharted og Until Dawn? Du kan også skrive om spillutstyr eller konsoller du kanskje drømmer om. Eller du kan skrive om spill du drømmer om i fremtiden, kanskje Wolf Among Us sesong 2 og hvordan du tror dette spillet kom til å bli.

2: Dine drømmer. Jeg elsker jo de personlige bloggene, fordi du blir nødt til å gi litt av deg selv til forumet, og alle synes jo det er spennende å få innblikk i de andre brukernes liv og tanker. Her kan du skrive om DIN største drøm! Er det kanskje å dra til verdensrommet? Bli superkjendis, moderator på GR eller kanskje drømmer du om å reise et sted? Vi har alle noe vi drømmer om og nå har du sjansen til å dele det med oss andre på forumet. Du kan også dele en drøm du hadde her en natt, kanskje det handlet om en av de andre brukerne? Høhø. Eller beskriv din drømmekjæreste eller drømmefremtid. Her er det kun fantasien som setter grenser.


Så sett dere ned og skriv om noe passionate about dreams å drøm dere litt bort fra hverdagen, gleder meg til å lese bloggene deres med dette teamet.


OG, siden en bruker føler seg svært utelatt, vil jeg gjerne gi en hilsen til være alles kjære Predator! Vi er alle veldig glade i deg, spesielt det du har bidratt med på forumet i så mange år, og her snakker vi hele 12 år! Du har vel sett mange brukere komme og gå, men du står støtt som fjell og fortsetter den dag i dag å delta på dette unike forumet. Det fortjener en stor klem fra oss alle, keep it up Predz! Og nei, dette er ikke en personlig takk fra meg, men jeg snakker på vegne av oss alle, so don't get your hopes up.

So much hate. #HAT

Skrevet av Quinzel den 25 februar 2017 klokken 17:32

Det var ikke lett å komme på noe å skrive når det kommer til ukens tema, det er ikke mye jeg virkelig hater. Selvfølgelig noen ting, men hvis jeg først begynner å skrive om det så engasjerer jeg meg altfor mye. Så da tenkte jeg å skrive om små ting som irriterer meg.

Folk som ikke svarer: Fy faen så irritert jeg blir. La oss si jeg har en flott samtale via meldinger med noen også den andre plutselig slutter å svare, det er gir meg en sånn "hva skrev jeg galt nå" følelse og jeg hater det. Også hvis jeg lurer på noe og vedkommende bruker hundre år på å svare, da blir jeg så oppgitt. F.eks. her en dag skulle jeg bare fortelle noen noe hyggelig ang et cosplay vedkommende hadde laget, og kjenner jo vedkommende litt. Personen så meldingen og lot være å svare, og jeg bare tenkte hva faen, her prøver jeg å være hyggelig også driter personen i å si noe så simpelt som "takk". DET TAR 2 SEKUNDER. Snakk om å bli prioritert, takk skal du ha for at du satte pris på min vennlighet liksom. Vedkommende brukte TRE DAGER på å svare, og da fikk jeg en tommel opp tilbake. Sorry men det der gidder jeg ikke ha noe med å gjøre. Nå høres jeg superbitch ut, men det er respektløst å drive sånn. Da er det bedre å skrive "jeg er opptatt" eller bare fortelle at man ikke ønsker å ha kontakt.

Selvfølgelig svarer jeg ikke på ALT alle skriver til meg selv, men det kan være fordi det ikke var noe spesielt å svare på eller jeg faktisk glemte å svare. Men jeg tar meg fortsatt tid til å svare folk hvis de spør meg om noe, gir komplimenter eller vil snakke med meg, MED MINDRE de har sagt noe sårende eller fornærmende til meg. Da svarer jeg derimot ikke så mye. Men da har man også åpenlyst gjort noe galt mot meg som jeg har sagt at jeg ikke liker. Men det er uansett det mest irriterende jeg vet er når folk ikke svarer eller lar være å svare meg.

Folk som klager: Folk som syter og klager hele tiden er noe jeg virkelig ikke liker, fordi de drar meg ned og man kan fort begynne å tenke negativt selv. Jeg er sjokkert over hvor negative og lite tro noen folk har. På min jobb kryr det av folk som klager, og her en dag sa jeg faktisk ifra til en kollega .Hun klaget fra hun kom på jobb til hun skulle dra, jeg sa bare "kan du være så snill å ikke klage så mye?". Og vedkommende ble så fornærmet at hun sykemeldte seg pga det jeg, snakk om hårsår. Men merker jeg må telle til ti inni meg når folk er supernegative, klager konstant og bruker victimcard.

Å bli dømt: Alle dømmer folk utifra utseende, interesser, osv fra tid til annen. Men noen gjør det mye mer enn andre og de lar seg påvirke av det så intenst. Fordi de tror vedkommende er som alle andre av den typen, blir du som individ dømt for noe som kanskje ikke stemmer i det hele tatt. Selv har jeg gått i den fellen mange ganger og har sluttet med å dømme folk pga det. Det er også en grunn til at jeg digger conmiljøet, fordi folk dømmer ikke så mye der. Men alle mennesker er så forskjellige i personlighet, meninger og væremåte at man kan ikke dømme mennesker når alle er så unike.

Å ikke bli respektert: Når folk ikke respekterer deg er noe jeg synes er ekstremt irriterende, spesielt mtp religion. Selv om kanskje ikke alle tror på det samme, så må det respekteres. Samme gjelder kulturforskjeller, fordi en gang spiste jeg middag med en amerikansk familie og de måtte be bordbønn før maten. For meg synes jeg det er all good og derimot veldig interessant, men jeg vet om andre som hadde ledd av det, synes det er tåpelig, osv. Noe jeg kjenner irriterer meg noe helt vilt. Man skal ikke se ned på andre selv om de tror og mener noe annet enn deg selv.

Prevensjonsmarkedet for menn: Jeg hater dette temaet så jævlig, engasjerer meg altfor mye. Men på prevensjonsmarkedet finnes det en HAUG med alternativer for jenter, men kun TO for menn (kondom og sterilisering). Og alle alternativene for jenter (untatt kobberspiral og sterilisering) innebærer hormoner og mange bivirkninger, noen av de svært alvorlige. Og det forventes da at jenter skal ta denne risikoen med alle bivirkningene så mennene kan leve normalt og bekymringsfritt. Grunnen til at de ikke startet med p-piller for menn er fordi de som har utviklet disse pillene VAR menn og de ville ikke risikere bivirkningene og at de evnt måtte begynne på det selv, men det er ok å risikere det på kvinner? Og da de nå i fjor startet med utviklingen av p-piller (med hormoner) for menn ble studiet avsluttet fordi flere av mennene fikk humørsvingninger (noe som er noe ALLE jenter får av p-piller i dag). Det er for dårlig.

Heldigvis gir ikke forskerne seg og nå kommer snart p-piller for menn som ikke inneholder hormoner, noe som endelig betyr at menn også kan ta ansvaret, endelig la kvinnene få slippe hormonhelvette og mange menn antagelig slippe å bli uønsket fedre (siden noen jenter glemmer pillen med vilje). Vasalgel kommer også snart og det er en sprøyte med gele, altså HELT uten hormoner og bivirkninger, som fungerer som perfekt prevensjon for menn. Så heldigvis ordner markedet seg, men det at det har tatt så lang tid å prioritere prevensjon for menn er helt sykt.

Skrivefeil: Selv skriver jeg ikke superperfekt, men sånne åpenlyse skrivefeil som "opptatt" og folk skriver "optat" eller "hvilken film" blir til "hvem film"... OG den verste "han har stor hjerne" blir til "han har stor gjerne".......... Facebook er virkelig ille på noen av disse.....

Det var noe av det som irriterer meg, synes nesten dette er for drøyt å poste siden jeg ikke liker å være så aggressiv og negativ. Men da har jeg fått ut frustrasjonen. Noe dere er uenig eller enig i?

En blogg om helgen skrevet på toget.

Skrevet av Quinzel den 19 februar 2017 klokken 14:10

Beklager fraværet fra GR i helgen, men det har skjedd så mye at jeg føler nesten for å blogge om det.

På fredag så brukte jeg hele dagen på å ordne meg (ja, helt sykt at jeg brukte 6 timer på å ordne meg, men jeg er litt perfeksjonist på visse ting). Uansett, tok toget fra Kongsvinger til Oslo for å møte min herlige cosplayvenninne kl 20:00 på stasjonen. Vi hadde som vanlig masse å snakke om, stakk en kjapp tur innom Oslo City for å bytte Uncharted 4 spillet mitt (fikk to av de til jul). Da byttet jeg til Alien-filmene, Don't breath og 2 cd'er. Han i kassen bare "skal du virkelig bytte inn Uncharted?", og føler den altså...

Så dro vi på matbutikken, der skulle vi møte min andre cosplayvenninne, vi shoppet masse mat, så her skulle vi kose oss! Vi dro til leiligheten dems, her ble vi sittende å prate og le til klokken ble tre på natten, så det ble lite søvn. Jeg sover alltid superdårlig før con, mest fordi jeg vet det blir en så bra dag og gleder meg så mye. Akkurat som en liten kid.

Så på lørdag var jeg dødstrøtt da jeg våknet kl 9, siden vi måtte opp da om vi skulle rekke alt. Så sminket vi oss i 3 timer, tok på oss deler av kostymet og var allerede 30 minutter forsinket. Hun andre i gjengen vår kom da til leiligheten for å hjelpe oss med å bli helt klare, vi var sultne og stakk innom McDonalds for å spise frokost. Og det å gå i cosplay på trikk, i butikker og blant "vanlige" folk føles så rart. Man blir glodd på konstant, noen smiler og sier de digger Zelda, league of legends (altså det man er kledd ut som) og noen som spør hva vi skal. Hun i kassa på Mc'ern spurte om vi skulle på noe halloween greier, jeg sa bare "ja, noe sånt".

Så kom vi oss endelig på con, skiftet helt til cosplay der og var klare kl 13:30 (1 time og 30 minutter forsinket).
Det første som skjedde var at en journalist kom bort til oss for å ta bilder og gjøre intervju, noe som var kjempekoselig! Ellers var det å vandre rundt, ta bilder, prate med randoms, bli kjent og delta på konkurranser. Det var overraskende lite folk, men var fortsatt veldig koselig! Fikk snakket med ei jeg har fulgt leeenge på nettet (hun er superkjent i Norge, hun som er på bildet), og hun var kjempehyggelig. De fleste vet vel at jeg kledde meg ut som Harley Quinn, det var ei annen som også var henne, men jeg brukte ikke parykk. Selv om jeg er i cosplay så hater jeg å bruke parykk, kun som Melisandre føler jeg at jeg MÅ bruke parykk for at folk faktisk skal skjønne jeg er henne.

Uansett, skoene mine (som jeg var kjempefornøyd med), fikk jeg masse oppmerksomhet for. Og det gjorde meg så glad, siden det var på en måte målet med dette kostymet. Flere kommenterte hvor kule de var, hvordan jeg hadde laget de, osv. Det varmer et cosplayhjerte altså. xD Ellers møtte jeg to dudes fra nettet, han ene sto plutselig bak meg og ga meg en klem (ble litt paff der), men begge var veldig hyggelige å hilse på.
En mann utkledd som Batman prata med meg flere ganger, mest sannsynlig fordi jeg var Harley, men koselig det da!
Ellers ble jeg kjent med mange, ei som kom helt fra Kina for å studere i Norge (hun var superhyggelig og jeg følte jeg nailet å prate på engelsk altså), og det overrasker meg hvor mange cosplayere som utdanner seg som ingeniører (virker som om alle studerer det). Det var en fyr der som var HELT lik William i Skam, så jeg måtte bare gå bort til han å si det, hah. Virket som han ble sykt glad da jeg sa det, så fikk ta bilde av han og greier (selv om han ikke cosplayet).

På kvelden var jeg utslitt delux, vi kjøpte med en pizza, dro tilbake til leilisen, slukte den og jeg la meg rett ut å sovna på sofaen (til tross for høy spillmusikk i bakgrunnen). Sov til 10 i dag og føler meg megauthvilt og klar xD

Dette ble et kjapt blogginnlegg om min helg, skrevet på mobilen mens jeg sitter på toget hjem. Nå er det på tide å fortsette på mitt drømmecosplay som jeg skal bruke på nesten con. :)