GR STREAMING
Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Jålete-Quinzel og sommeren. #Hva/Hvis/Dersom

Skrevet av Quinzel den 4 juni 2017 klokken 16:34

To write or not to write... Å gjøre denne bloggen lite personlig er vanskelig, så derfor skal dere få en liten dose Quinzel i dag! Selv om jeg i det siste har vært komfortabel med å ikke fortelle så mye om meg selv og merker at jeg har holdt litt tilbake i det siste på forumet, så får jeg prøve^^ Og jeg går ofte rundt å grubler over om jeg burde ha postet det eller ikke, men synes denne bloggen er innenfor, selv om jeg gledelig innrømmer at jeg er litt nervøs. :p

1) Tenk etter hvordan livet ditt ville sett ut om du ikke hadde drevet med videospill. Om du har en annen hobby eller interesse du brenner mer for en videospill, så bytter du ut den i stedet.

Jeg har jo vokst opp med spill hele livet, så å kutte ut den delen blir enorm, det er faktisk vanskelig å se for seg et liv uten den delen, fordi spill og spillverden betyr så mye for meg. Og min hobby er jo cosplay, som kommer fra spill og film, så hvis velger jeg å kutte ut alle de «nerdete» delene av livet mitt som også inkluderer at jeg elsker Ringenes Herre, Game Of Thrones, Star Wars osv, så ville nok livet mitt sett ganske annerledes ut. Så skal prøve å se for meg hvordan livet hadde vært uten noe fantasyrelatert i det hele tatt:

Jeg var ganske vanlig jente som liten vil jeg si, typ elsket å leke med Barbie, elsket rosa, hester, dyr, Spice Girls osv. Så uten gamingdelen så ville nok det første vært at det hadde påvirket meg til å henge mindre med gutter på fritiden. Naboguttene kom ofte på besøk til meg etter skolen for å game, så jeg ville nok ikke hatt så mye tilfelles med de eller andre gutter på den tiden. Så da hadde jeg antagelig hengt enda mer med jenter på fritiden, og fått en enda større dose med dette utseendefokuset med sminke, hår, moteklær osv.

Og jeg kommer fra en veldig aktiv familie, jeg er oppvokst med mye friluftsliv og aktiviteter ute, så mulig den delen også hadde vært større. Jeg er fortsatt ekstremt glad i å være ute i skogen på tur eller fiske i dag, så kanskje jeg hadde drevet mye med aktiviteter innen sport og fritid.

MEN noe jeg er helt sikker på hadde skjedd hvis jeg ikke hadde hatt interesse for gaming, så hadde jeg nok antagelig vært veldig ekstremt opptatt av sminke, klær og hår. Fordi jeg har en liten interesse for det den dag i dag. Jeg ville mest sannsynlig ha sminket meg enormt mye og vært mye mer sosial enn det jeg er i dag, hva ellers skal man finne på i helgene hvis man ikke har gaming og cosplay? I alderen 16-18 var nok den tiden jeg har gamet minst i mitt liv, og det var også den tiden av livet mitt hvor jeg var mest jålete og sosial. Jeg var borte hver eneste helg hos venninner, var med på sånne ungdomsklubber/ungdomstreff hver eneste fredag og brukte alle pengene mine på utseende. På å fikse negler, hair extensions, dyre merkeklær, vesker, osv.

Jeg kom jo inn på en makeupartistskole i 2011, med opptaksprøver og hele pakken, fordi det var min «store drøm» da. Dessverre valgte jeg å takke nei, fordi å gå skolen alene kostet 100 000, og da hadde jeg ikke hatt noe igjen å leve av. Men hvis jeg hadde klart å få betalt for skolen og livet utenom, så kunne nok livet mitt ha vært ganske annerledes. Selv om det å få en bra jobb innenfor sminke er nesten helt umulig.

Så mest sannsynlig ville livet mitt ha vært som ganske mange andre jenter sitt liv, med masse utseendefokus og å være ute hver eneste helg. Jeg tror fortsatt ikke jeg ville ha drukket hvis livet mitt hadde vært sånn, fordi jeg i den jålete perioden min ble tilbudt drikke hele tiden, så sa jeg alltid nei. Og jeg står fortsatt ganske sterkt ved det valget. I dag har jeg venninner som er veldig interesserte i cosplay og gaming, men jeg har også venninner som ikke driver med det i det hele tatt og vi bare snakker om hår, sminke, osv. Og de synes det er kjemperart hvor interessert jeg er i sånt OG gaming. Fordi utseendemessig representerer jeg ikke akkurat den delen i dag, siden jeg ikke sminker meg i hverdagen, kun hvis jeg skal på noe. Men da føler jeg meg jo mye finere når jeg først gjør det, men jeg føler også at jeg ser ut som en helt annen, kanskje sånn jeg ville sett ut hvis jeg ikke hadde hatt gamingen.

2) Avhengig av hvor gammel ung du er, vil denne oppgaven dreie seg om hva du ønsker videre i livet, eller hvordan det kunne ha sett ut.

Tror jeg har svart på den i del 1 mtp hvordan livet kunne sett ut, men for å komme litt tilbake til realiteten fra forrige oppgave, så kan jeg jo fortelle litt om fremtiden og hvordan jeg tror den blir.

Jeg er i en interessant periode av livet mitt nå, jeg har jo nettopp flyttet for meg selv. Det føles veldig godt og jeg merker selv at jeg har så ekstremt mye mer tid nå enn det jeg hadde før. Spesielt mtp at jeg bor i «byen» og ikke trenger å dra nesten 1 time hjemmefra før jeg skal noe. Nå kan jeg gå til jobb, butikken, osv, og det er digg! Men jeg merker at det jeg savner mest med å bo alene er å ikke ha voffsen min i nærheten, jeg tenker på han hele tiden. Jeg passer heldigvis på han i helgene, så nå ser jeg skikkelig frem til det blir helg. Men det skjer så mye spennende fremover! Jeg skal til frisøren, noe jeg alltid ser frem til. Skal gjøre håret mitt lysere og kjøpe extensions (hvis jeg tar meg råd til det) til jeg skal på con, så da blir jeg smæshing og selvtillitten går opp. Hoho!^^

Fordi det er bare, i skrivende stund, 18 dager, 23 timer og 41 minutter igjen til Desucon! Og jeg gleder meg så mye! Kostymet mitt er klart, kun noe som skal limes sammen, men det er ikke noe stress ennå. Tror det blir et bra con, også mtp at kostymet mitt er mye mer avansert enn det forrige jeg lagde. Men på Zelda så lagde jeg jo alt 100% etter detaljer, så alt skulle være perfekt. Mens det har jeg ikke sjans til på nåværende kostyme, men har gjort de viktigste delene. Jeg vil ikke si hva jeg har laget ennå, siden jeg aldri forteller det til mer enn 4-5 personer, så venter til alt er klart. Men jeg er så spent på om flere kommer bort til meg og hvordan de oppfører seg med meg da jeg har på maske, så det blir kanskje en helt ny opplevelse med dette kostymet. Det blir spennende å finne ut av.

Jeg får aldri sove natten før et con, fordi jeg er så ekstremt spent og har så mange forventninger. Står jo opp grytidlig for å sminke, pakke og ordne meg. Men det mest spennende er det å gå ut av hotellet med kostymet på, de blikkene man får da er noe av den rareste følelsen ever. Men grunnen til at jeg er så spent er fordi jeg vet at jeg kommer til å gå så utrolig ut av min komfortsone hele dagen, bli kjent med en haug med folk og bli med på masse rare ting. Planen er å dra dit på fredag, selv om det ikke varer så lenge på fredagen, men så skal jeg dra til venninnen min etterpå og sove der. På lørdag er det den «store» dagen, min venninne har bursdag så det blir en ekstra bra dag! Vi skal joine konkurransen, og jeg går innenfor kategorien gaming, noe som 30+ andre også gjør. Så jeg tror ikke sjansen min for å vinne er særlig stor, men nå lager jeg jo ikke kostymer for å vinne heller. Men det å bare gå på scenen og snakke foran masse folk er en liten seier i seg selv for meg, og det gir meg en sånn liten gledesrus etterpå. Jeg er helt ekstremt spent og gleder meg masse allerede. Vi skal også dit på søndag, så det blir en veldig travel helg og jeg har en tendens til å bli helt utslitt en sånn helg. Men skal blogge om det til dere, eller så kan dere bare møte opp selv, hehehehehe.

Noe jeg tenker en del på er terror, og spesielt mtp at det er så mye av det om dagen, så er det kanskje ikke så rart heller. Jeg kan ikke sitte hjemme og ikke gå ut igjen heller, men alltid da det er sånne con så tenker jeg litt på det på forhånd. Men da jeg først er der så forsvinner den frykten helt. Ikke at sjansen er så veldig stor i Norge, men på den nordiske cosplayfestivalen jeg skal på i Sverige i sommer føler jeg at sjansen er større. De sjekker ikke bagger eller noe, så jeg synes sikkerheten er elendig på sånne arrangement. De spør deg «har du våpen?», sier du nei, så er du good to go....

Ellers er det kanskje GR-treff i juli, jeg skal bort en uke på ferie med 4-5 venner, så tror sommeren blir bra. Jeg har ikke planlagt fremtiden noe særlig lenger enn det, men det synes jeg er helt greit. Jeg vurderte sterkt å starte med noen studier innen helse, men nå er jeg plutselig usikker mtp utgifter og andre ting jeg ikke ønsker å fortelle mer om..

Så det var min søte blogg om hvordan livet kanskje hadde vært uten gaming og litt om tiden fremover. Må innrømme jeg er kjempetakknemlig for at jeg har vokst opp med gaming og at det vil være en del av livet mitt for alltid, det betyr enormt mye for meg. Vennene jeg har i dag som jeg har møtt igjennom gaming/cosplay er jo de som står meg nærmest, og det er skummelt å tenke på at jeg kanskje aldri ville møtt de hvis jeg ikke hadde likt gaming.

PS: bildet er ikke av meg, men et bilde av stilen jeg liker og antagelig noe jeg ville ha lagt ut på insta hadde jeg ikke drevet med gaming, haha :p

Final Fantasy 7: dat music.

Skrevet av Quinzel den 25 mai 2017 klokken 22:28

Alright, alright, alright! Jeg lovet dere en Final Fantasy 7-musikkliste, så let's do this! Topp 10 liste og greier!
Nå skal det sies at jeg ikke har spilt FF7, men jeg synes Crisis Core var nydelig, og ble jo helt oppslukt i musikken (og Zack Fair) fra det spillet, som de fleste her har fått med seg. Så fant jeg ut etter å ha snakket om musikken fra Crisis Core med en som er pro (høhø), at en av de sangene jeg likte best fra Crisis Core var tydeligvis themet fra FF7. Så det var sånn jeg gikk over til å høre på soundtracket der også.

De gangene jeg jobber med cosplay, som er hver eneste helg, så koser jeg meg ofte med litt god musikk. Og de siste ukene har jeg hørt mest på FF7-soundtracket når jeg har jobbet. Men for å være helt ærlig her folkens, så har jeg ikke klart å høre igjennom hele soundtracket ennå, noe som er litt krise... Fordi jeg har en tendens til å finne noen sanger jeg liker veldig godt, og hopper derfor tilbake for å høre på disse på repeat opptil flere ganger. Så jeg har ennå ikke klart å komme meg igjennom alt, så derfor blir det en liste over de sangene jeg hører mest på og liker best nå i skrivende stund.

10: Still More Fighting den mest awesome delen av denne sangen kommer rundt 1:03, bare hør på den melodien! Epic shit.

9: Tifa's Theme Veldig fin melodi, enkelt og greit. Eneste forholdet jeg har til Tifa er fra Advent Children, men håper å få lært litt mer om henne i FF7 remaken jeg venter på.. Noe som tydeligvis tar sin tid.

8: J-E-N-O-V-A Denne sangen er pure awesomeness, liker så godt den bakgrunnslyden som gjentar seg. Men alt med den er pretty good stuff, så ofc må den på listen.

7: Aerith's Theme Cries a little everytime I hear dis, fordi det minner meg om Zack Fair og Aerith. Men damn for en fin melodi det er gjennom hele sangen! I love it! Emotional shit... Det er også en veldig fin pianoversjon av denne i filmen Advent Children, check it out!

6: 7: Victory Fanfare Å ha med denne er nesten litt lol, fordi den er så kort. Men jeg bare blir så glad av å høre den melodien på starten og den er jo fengende. Og det er jo Cloud sin ringetone, så ofc er dette en awesome liten sang som må med.

5: Holding My Thoughts in My Heart Denne sangen var jo den jeg trodde originalt var i Crisis Core, er jo melodien til themet. Må si jeg liker Crisis Core versjonen bedre, men det er jo samme melodien, så legit, og den er jo orignalt fra dette spillet. Tho jeg synes den er ganske trist.

4: Fighting De som har spilt spillet er nok lei denne sangen hvis den er hver gang man slåss, det aner jeg ikke noe om, men den er så awesome! Liker hvordan melodien bygger seg opp.

3: Mako Reactor Dette var den første sangen fra FF7 som jeg hørte mest på da jeg først oppdaget soundtracket, I really like it.

2: Anxious Heart Ser bare for meg så mye rart da jeg hører denne sangen, men ser jo for meg Mr Handsome himself, altså Cloud, og noe søtt mellom han og Aerith eller noe, fordi jeg har hørt stuff om dem i dette spillet. Og med tittelen Anxious Heart, så vil jeg tro dette har noe med Cloud og hans følelser å gjøre. Sangen er litt trist og mørk, men samtidig så blir den fin. Liker at den har flere deler.

1: Opening theme, bombing mission Starten på denne sangen hørte jeg jo i Crisis Core først, og etter det i Advent Children, så i en av trailerne for FF7-remake og etter det fikk jeg den på hjernen. Og den minner meg veldig om Cloud. Den delen jeg liker best tho begynner ved 1:34 uti sangen, så blir det bare pure kos. Det er bare digg å høre på, og noe jeg går å nynner på i ny og ned. Så derfor får denne førsteplass.

Selvfølgelig er det mange sanger jeg liker som jeg ikke får med på listen, f.eks. One winged angel, som jeg føler jeg absolutt burde hatt med, men sånn er det. Og mange av sangene fra starten av spillelisten blir satt først på listen min pga det er disse jeg også hører mest på da jeg setter i gang å jobbe, siden soundtracket starter jo med disse. Litt vanskelig å finne på noe kreativt og "dypt" å skrive om hver sang, annet enn at jeg liker den veldig godt liksom, men det får så være. Hva synes dere? Er det noen sanger dere savner?

Og pssst, Cloud er så utrolig kjekk! De øynene, det håret... ALT! Tror jeg har småforelsket meg i litt i han også jeg. FF, why u have such perfect people..

#DasWunderbareSpielmusik

Skrevet av Quinzel den 21 mai 2017 klokken 21:20

Alright alright alright, let's do this! Nydelig valg av tema, det må jeg få lov til å starte å si altså. Spillmusikk og filmmusikk er uten tvil den musikken som jeg hører mest på og som alltid har interessert meg mest av alle musikksjangere. Som jeg har skrevet i tidligere blogger så kom interessen for spillmusikk veldig tidlig, da jeg allerede som barn bare lot spillet stå på i bakgrunnen så jeg kunne sitte å høre på musikken. Har mange minner knyttet til spillmusikk, det er det ingen tvil om. Ofte fra spill jeg har spilt mye selv, men jeg hører også på musikk fra spill som jeg ikke har spilt, men så lenge musikken er god, så har det ikke så mye å si om jeg har spilt spillet eller ikke. Det er noe med melodiene som virkelig fanger meg hver gang. Det er også veldig godt å høre på musikk uten noen form for tekst som bestemmer hva sangen handler om og om det er en glad eller trist sang, det er på en måte opp til en selv å avgjøre.

Å velge ut hvilke sanger jeg liker best er en veldig vanskelig oppgave, da det er enormt mye å velge i. Men tenkte å velge noen sanger som jeg alltid velger å gå tilbake til every now and then, jeg har mine perioder der jeg kan høre på det samme soundtracket om og om igjen, før jeg blir lei og finner et annet. Men etter en stund går jeg tilbake til det andre igjen, her er iallfall tre av de:

Zelda: Zelda var nok den spillserien som åpnet min interesse for spillmusikk, det var mitt første originale fysiske spillsoundtrack og musikken der er veldig nostalgisk for meg. Jeg går alltid tilbake til denne musikken, finner frem de gamle cd'ene og storkoser meg. Noen av mine favorittsanger fra Zelda (alle spillene jeg har prøvd):

Link to the past - Overworld theme (også fra et Zelda-spill jeg hadde på gameboy med denne kjente melodien).
Ocarina Of Time - Gerudo Valley.
Majoras Mask - Milk Bar.
Wind Waker - Dragon roost island.
Twilight Princess - Ilias theme.
Skyward Sword - Ballad of the Goddess.

Skyrim: det er så ekstremt mye god musikk i dette spillet, jeg kan fortsatt se for meg hvordan det var å høre noen av disse sangene da man først hørte de i spillet. Dette er uten tvil mine favoritter som jeg kjører på repeat flere ganger.

- Awake.
- From Past to Present
- Ancient Stones
- Secunda
- Far Horizonz

Banjoo Kazooie: noe mer nostalgisk skal du lete lenger etter for meg, her er uansett sangene jeg liker:

- Spiral Mountain
-Clanker's cavern
- Freezeezy peak
- Rusty bucket bay
- Click clock wood
- Grunty's Furnace Fun.

Det er også mange spill jeg hører på enkeltsanger, så skal nevne noen kjapt her (siden jeg allerede hadde laget en fancy liste, men pc'en bestemte seg for å slå seg av for en update ut av det blå så lager en litt enklere en da det ble borte):

Catherine - lamb game between male and female.

Metal Gear Solid - mgs2 theme og Calling to the night fra mgs4.

Uncharted 2 - theme, reuinion, marco polo og a normal life fra uncharted 4.

Mass effect 3 - I was lost without you og an end once and for all.

Grand Theft Auto Vice City - Alle sangene fra radiokanalene emotion 98.3 og FLASH FM.

Super Smash Bros Brawl - her er det farlig mange sanger å velge mellom, så jeg bare nevner hele spillet.

Og en haug til jeg ikke kommer på for øyeblikket.. Nå om dagen har jeg hørt en god del på Final Fantasy Crisis Core som er et ekstremt bra soundtrack! Men har vel hørt på det i fire uker nå, så nå har jeg gått over til å gå igjennom Final Fantasy 7 soundtracket, som også har mange nydelige låter. Kunne sikkert laget en liste på disse også, hvis noen ønsker det.

Noe jeg også gjør er hvis jeg blir veldig glad i et spillsoundtrack er å lære meg sangene selv. Ikke så mange av dere vet at jeg spiller keyboard (liker keyboard bedre enn piano, fordi jeg liker å velge forskjellige instrumenter til hvilken type sang jeg spiller). Og det å spille mine favorittsanger helt selv føles ganske awesome, lage min egen vri, spille den helt likt, men med forskjellige instrumenter osv, det anbefales! Kanskje flere som gjør det her, men på et annet instrument?

Jeg blir litt rastløs hvis det er noe jeg virkelig liker, klarer liksom ikke sitte stille i lengden å se eller høre på det uten å gjøre noe mer med det. Enten så cosplayer jeg det eller så vil jeg lære meg musikken fra spillet selv, fordi jeg ønsker å bringe spillverden i det virkelig liv. Høres veldig silly ut, men finner ikke noen annet måte å forklare det på.

Til slutt legger jeg til en link med en sang som sikkert de fleste her har hørt, er det ikke rart? Selv om denne kanskje er mer slitsom å høre enn noe annet, haha.

https://www.youtube.com/watch?v=2dPaeQTdhJM

In love.. again. Fra #F1R57 time til nå.

Skrevet av Quinzel den 23 april 2017 klokken 20:31

Jeg føler egentlig ikke for å skrive noe personlig i dag, selv om jeg elsker de bloggene der dere deler litt av dere selv. Men jeg velger heller å skrive en blogg om det jeg har tenkt på hver dag siden jeg oppdaget det ordentlig for første gang for en uke siden. Men for å finne ut hvordan jeg kom til det punktet jeg er ved nå, så må vi enda lenger tilbake i tid.

Det hele begynte så tidlig som barndommen, hvor jeg hørte om en spillserie som skulle være så fantastisk. Det var til playstation 1 jeg oppdaget det for første gang, jeg var vel rundt 6-7 år og min venninne hadde spillet, og hun kunne fortelle meg om hvor sykt bra det var. Hun mente det ville være perfekt for meg. Det som interesserte meg mest var navnet, fordi det hørtes utrolig fint ut. Og ikke minst noe av det hun fortalte om spillet og noe artwork hun viste meg.

Etter det tok det mange år før jeg hørte noe særlig mer om det igjen, men det kom opp nå og da i forskjellige settinger. En dag på videregående tenkte jeg å prøve noen gode spill til SNES, fant da 3'ern av denne serien og bestemte meg for å teste det for første gang. Ikke at jeg forstod så mye, men det virket helt greit. Jeg var bare ikke så fan av kampsystemet de brukte.

Det har kommet ut en haug med spill fra denne serien, så mye at jeg ikke har klart å holde følge. Men da jeg fikk meg playstation 3 så kom det ut enda et spill, som var fra denne serien, og jeg hadde kjempelyst på det. Så jeg leste så mye om det, pluss hovedpersonen i spillet var så pen, hun hadde rosa hår og alt i spillet så så bra ut grafikkmessig, men endte aldri med noe kjøp, dessverre. Mest fordi det virket som man måtte ha spilt de tidligere spillene for å forstå noe.

Men så begynte jeg med cosplay, og kostymet til hovedpersonen i playstation 3-spillet var så fint at jeg vurderte mange ganger å bare lage det. Jeg har ennå ikke laget det, men det dukker opp i planene mine every now and then. Så møtte jeg en kollega på min nåværende jobb, hun sa hvis hun skulle cosplaye noe så skulle det være fra den serien. Fordi hun var megafan, det var favorittspillserien hennes.

Så for noen måneder siden så jeg på svensk mesterskap i cosplay på nettet, mest fordi en jeg kjenner var med. Og vinneren av den konkurransen hadde et så fantastisk cosplay og en ufattelig bra fremføring, som var fra denne spillserien. Så jeg søkte opp vedkommende og pratet med han litt om cosplay, og han hadde kun cosplayet to forskjellige karakterer tidligere. Og den andre karakteren han har cosplayet så utrolig awesome ut! Jeg måtte finne ut mer om den karakteren.

Så spurte jeg min kollega fra jobb litt mer om denne serien, hun hadde nettopp kjøpt det nyeste spillet fra serien som hadde kommet ut på playstation 4. Hun sa det var så mye god mat i spillet at hun ble sulten hver gang hun spilte det, haha. Hun sa jeg skulle få låne det så fort hun hadde fullført det. Så fikk jeg høre mer og mer om det, også fra dere på GR. Og på hver eneste cosplayvideo fra 2017 dukket karakterer fra dette spillet opp, og jeg begynte å bli mer og mer interessert i dette spillet. Så jeg endte opp med å kjøpe det for noen uker siden, siden min kollega aldri ble ferdig med det.

Etter at jeg kjøpte det synes jeg verdenen i spillet er så fin, og alle menneskene der er så ufattelig pene, crushet litt på hovedpersonen i spillet jeg hadde kjøpt. Så da begynte jeg å søke opp filmer/anime/de andre spillene fra samme serie på youtube o.l.. Og for en uke siden så jeg en full playthrough av et av spillene, og det var der jeg ble "kjent" med han. Der var karakteren jeg syntes så så fin og awesome ut, som han fra cosplaymesterskapet hadde cosplayet en gang (og nei, jeg har ikke crush på han cosplayeren, han er ganske forskjellig fra spillkarakteren).

Etter det ble jeg så in love... med Zack Fair, en karakter fra et videospill. MEN! Jeg ble også in love med en helt ny spillserie og det universet dette utspiller seg i. Vi snakker om Final Fantasy. Så etter en uke hvor jeg har researchet dette så hardt at jeg har begynt å bruke pc igjen (ja, har ikke brukt pc på flere år), og jeg er så glad for at jeg begynte å engasjere meg i dette universet. Fordi det er så stort, dypt, interessant, fint, trist og så ufattelig pent! Det er ikke ofte jeg gråter av spill, men Crisis Core gjorde meg skikkelig på gråten. Og musikken er nydelig! Har hørt på denne sangen hver dag siden jeg oppdaget den: https://www.youtube.com/watch?v=oBdf7E6FSxs

Har vel sett alt som er finnes av Zack, siden han ikke er har en så stor rolle i disse spillene, og heldigvis er jeg ikke den eneste som er forelska i en spillfigur. Selv om det ikke er den mest seriøse forelskelsen, så føles det bare så godt å glemme virkeligheten litt. Mulig han representerer noe annet eller en annen for meg, kanskje noe/noen som er like uoppnåelig men allikevel so good, men å gå innpå det blir for personlig for denne bloggen. Høhøhø...hø.

Jeg har vært forelska/betatt av videospillkarakterer før, blant annet: Link, Leon S. Kennedy og Shepard. Så da er Zack Fair neste mann i denne rekken, men det er bare koselig! Så det er første gang på lenge jeg har fått en crush på en videospillfigur, men også første gang jeg har forstått Final Fantasy universet ordentlig, og det er så mye mer å oppdage! Dette er ikke en så seriøs crush som det man har på folk irl, haha, så ikke tro jeg er helt weird her altså. Det representerer som regel en periode i livet mitt. Men det er rart å se hvordan første gangen jeg hørte om Final Fantasy har ført til der jeg er i dag, jeg ble litt inspirert av bloggen til Marlboro Red da jeg skrev dette. Og jeg vet at det kommer til å påvirke meg i fremtiden også, noe som er litt spennende å tenke på.

Har dere hatt noen crush på en videospill- eller filmkarakter? Og hvis dere ville jeg skulle bloggge om noe personlig jeg opplevde for første gang, hva ville dere likt å vite? Kanskje det gir meg noen fremtidige blogg ideer.

Stafettbloggen kryper videre #F1R57

Skrevet av Quinzel den 19 april 2017 klokken 14:08

En litt forsinket stafettblogg, men bedre sent enn aldri, right?

Temaet på forrige stafettblogg var #VÅR, men dessverre var det veldig lite deltakelse. Dette skyldes antagelig påske, men det er aldri for sent å skrive om tidligere temaer, mine venner! Så dere må gjerne skrive om #VÅR selv om vi starter med nytt tema i dag. Hvis du vil delta, finner du reglene her: http://www.gamereactor.no/forum/?forum=14&thread=89753&page=1

En kjapp oppsummering av det som ble skrevet med teamet #VÅR:

sideswipe: skrev om Fast And The Furious, noe det virker som han liker meget godt. Det kan du lese mer om her: http://www.gamereactor.no/blog/sideswipe/?page=1#91243

Sirthomas: skrev også en blogg om at ingen skrev om #vår og noe jeg ikke husker, men pga utestengelse er ikke bloggen lenger å finne for øyeblikket.

Quinzel: jeg skrev om hva vår er for meg og hva jeg har gjort i påsken, enkelt og greit. Det kan du lese mer om her: http://www.gamereactor.no/blog/quinzel/?page=1#91263

Som dere ser så var det meget dårlig deltakelse, men det betyr ikke at stafettbloggen slutter her. For nå er ferien over og det er bare å sette seg ned å skrive. Det trenger ikke være lange bloggen altså, det viktigste er å delta. Og personlig så synes jeg det er veldig interessant å se hva hver enkelt av dere velger å skrive om innenfor de forskjellige temaene, siden alle har sin egen vinkling, tolkning og historie.

Ukens tema er #F1R57. Jeg var faktisk ikke helt sikker på hvilket tema jeg skulle velge, men tenkte å ta noe som alle har et forhold til. Du kan velge å skrive om følgende:

1: Spill: Første gang du spilte et spill som kanskje har satt dype spor eller som knuste alle de høye forventningene du hadde. Det kan være første gang du spilte ditt nåværende favorittspill, det aller første spillet du prøvde eller første gang du prøvde å spille online. Eller fortelle om ditt aller første platinum. Her er mulighetene uendelige!

2: Personlig: fortell om noe du gjorde første gang og hvordan det var. Om det var første gangen du syklet, dro på fest, dro på date, din første jobb, fikk barn, fikk førerkort, så din favorittfilm, da du flyttet eller kysset noen, altså hva som helst. En historie fra ditt eget liv, om det var en positiv eller negativ opplevelse, hvilke følelser det ga deg og kanskje hvordan det har påvirket deg. Det kan være en stor eller liten opplevelse.
NB: IKKE skriv om noe som har seksuelt innhold, da dette kan være regelbrytende og støtende for noen. Slike hendelser inkluderer ofte en annen persons privatliv, og siden dette er et åpent forum som hvem som helst kan lese på, så er det ikke sikkert vedkommende vil at det skal deles med hele verden.

Gleder meg som vanlig til å lese bloggene deres og håper at deltakelsen blir større denne gangen. Premie til alle som skriver denne gangen (10hi)! Premien er at alle som skriver en blogg skal få et bilde av en kos i kommentarfeltet fra meg (altså ikke bilde av meg, men bilde av en søt kos som dere kan ta imot). Hvis du ønsker å ta over stafettbloggen neste gang, så send meg gjerne en liten nusselig pm.

Hilsen søte Quinzel. <3