Norsk
Blog
Mye bra litteratur å komme igjennom!

Mye bra litteratur å komme igjennom!

Skrevet av remote den 25 april 2008 klokken 15:51

For noen uker siden meldte jeg med inn i Bokklubben ( http://www.bokklubben.no/SamboWeb/side.do?rom=AK ). Hvis man blir medlem der får man et gavekort på 750,- man kan bruke på alle slags bøker man vil. Et mildt sagt godt tilbud. Så jeg valgte meg ut fire gode bøker nevnt nedenfor:

Hobbiten, Eller Fram Og Tilbake. (J.R.R Tolkien)

Kakerlakkene. (Jo Nesbø)

Tidshjulet: Verdens Øye. (Robert Jordan)

Den Komplette Haikerens Guide Til Galaksen. (Douglas Adams)

Disse bøkene utgjør til sammen 2067 sider(!)

Personlig er jeg veldig fornøyd overfor valget. Akkurat nå har jeg begynt på kakerlakkene, og kommet meg til kapittel 15. Foreløpig er den like bra som den første boka om Harry Hole. Men det største spørsmålet er:
Hvilken bok skal jeg starte med etterpå? Jeg har tenkt mye på Tidshjulet, men Haikerens Guide til Galaksen frister nesten like mye.

Når jeg blir ferdig med alle de bøkene ovenfor, har jeg tenkt å gå rett på verdenslitteraturen. Graham Greene, Ernest Hemingway, Knut Hamsun og ikke minst John Steinbeck. Alle disse har skrevet bedydningsfulle bøker som avgjorde hvordan litteraturen har utviklet seg. Gjennom alle disse bøkene får man i seg kunnskap som man godt kan gjøre nytte av seinere i livet. Spesielt hvis man har sett for seg et yrke som journalist eller forfatter.

No matter what. Lesing gir forsprang, på alle mulige måter.

HQ