Norsk
Blog
Våre moderatorer

Våre moderatorer

Skrevet av remote den 29 november 2008 klokken 20:32

Med de nyere moderatorene den siste tiden har GameReactor sett et nytt lys, mens spammerne ser det nye lyset fra fengselsscellen sin. Men hva for noe er egentlig disse personene som ofrer liv og lemmer for verdensfred? Her er presentasjonene som fikk John F. Kennedy myrdet:

Suppeelsker
Sparket eller ikke. Han er moderator, selv om hans dager om noen dager er talte. Suppeelsker har ikke bare et navn som er vanskelig å skrive, han lider også av en sjelden sykdom som på norsk så fint heter: Flest-innlegg-på-forumet-uten-å-ha-noe-pornografisk-i-besittelse-m
en-likevel-syk-sykdommen. Den sykdommen er ikke bare uhyre sjelden (eneste av sitt slag), men den gjør til at man klarer å skaffe seg over ni tusen innlegg på kort tid. Til og med Vegeta blir begeistret over det tallet! Men sykdommen har sine bivirkninger. De fleste av innleggene er enkle one-linere, dumme, eller til og med spam. Når man har en slik sykdom (som ikke skal nevnes to ganger), så kan man kanskje heller ikke forvente noe annet.

Supelskr (der ser du!), ligger og gjemmer seg litt over alt på forumet. Han slenger noen kommentarer i hytt og pine, og lar de spre seg som en dødelig bakterie og driter i om de multipliserer seg med ti. Er det politikk, spill, nyheter eller Madonisk elementærisme og andre buskevekster, kan man forvente at Suppeeelsker stikker hodet sitt opp fra asfalten. Tar man en titt innpå krypinnet hans så kan han virke som en helt vanlig moderator (selv om det ikke finnes). Men klarer man å få frem et overblikk, litt psykologiske evner, og litt - hva heter det? - forståelse, så kan man se at det også er sant.

Hvis denne personen som tidligere er nevnt skulle vært en karakter i en film, så ville han vært "The good guy" (du har dysleksi dersom du leste "gay"). Når man formulerer seg på en politisk korrekt måte, kan man umulig unngå å bli kalt nettopp det. Når han sier sin mening, enten om han skriver at han hater Trance, spyr på Animé eller banker mobbere, så formulerer han det på en uprovoserende måte, og det er provoserende. I innlegg der han skriver at han vil bæsje på Wii, spyle den ned i dass, formulerer han det på en så harmonisk måte at man like gjerne kunne gått en tur i parken.

At han har blitt sparket (eller dekknavnet "sluttet"), kom som et sjokk for oss alle. Men jeg vil tro at han fortsetter å spre innleggene sine på dette forumet i lang tid fremover.

Til slutt kan man lure på om navnet suppelsker er ironisk ment eller ikke. Selv har jeg mine teorier.


Strategist
At denne personen, som etter mine særegne intensjoner liker strategispill, har blitt moderator, kom som et sjokk for et sjokk. Han har alltid vært synlig før det, men det kunne like gjerne da ha blitt king_martin1. Selv om denne eks-brukeren har sin egen 4 mod-kampanje. Men etter oppgraderingen har Strategist vist at han virkelig fortjener denne statusen. Han har faktisk klart å stenge tråder og slette brukere før Suppeellsker. Og det er stort i seg selv. Han har, ulik de fleste, klart å gå inn i rollen som moderator på en strålende måte. Altså (UV-)strålende i en spammers syn. Men nok om det. Strategist lider ikke av noen sykdommer, så vidt jeg vet, men man kan aldri vite. Det sies jo at Jack Thompson hater spill. Men det går rykter om at når Strategist ikke sletter brukere, sletter han den skitne internettloggen sin. Om det er sant vet bare han selv, og den sørnigerianske hackeren som har hemmelig server i sveits og som overvåker PC-en hans.

Ulik Suppeelskerr har Strategist et meget seriøst rykte. Han skriver uten noe tull. Noen ganger kan man lure på om han jobber som klovn på et sirkus. Alle vet jo at de er sure inni. Men den teorien blir avslått når man besøker krypinnet hans. Der står det nemlig at han går andreåret på IB-linja. Det kan kanskje ha samme effekt, men det vet jo bare de som går der. Hvis man ser lenger opp, kan man se at hans første setning i krypinnet er: " Info om meg står til høyre". Det kan hinte til hans politiske syn. Jeg har nemlig en anelse at han er en høyreekstremist. En FRP-er altså. Men igjen: det vet jo bare han selv.

Når strategist ikke spiller strategispill, spiller han ikke noe annet. For det er bare den sjangeren han spiller. Ifølge den sørnigerianske kilden oppdaget han first-person-shooter-sjangeren så sent som i forrigårs. Om man kan kalle dette for snodig er opp til deg. Jeg vil kalle det å gå glipp av den metafysiske billedbruken i spill med de rytmiske kontrapunktiske effektene til surrealismen ved de underliggende metaforene.

Strategist tilbringer også mye av tiden litt over alt. Litt på hardware, litt på off-topic, og litt for mye på sexy babes-tråden. Selv om den tråden er hans nye oppdagelse, kan det ikke sammenlignes med aktiviteten hans på mod-forumet. Nå som suppeelsker ikke titter innom lenger, siden han uoffisielt er en vanlig bruker, har Strategist virkelig, virkelig vist hvem han er. Og det er en av de nye grunnene til at mod-forumet ikke kan sees av vanlige brukere. Og den grunnen går over det faktum at mod-forumet er for moderatorer. Til og med sørnigerianeren synes hans aktivitet der er forkastelig.


LuXe
Denne moderatoren er kanskje en av de mest respekterte brukerne her. Og det er helt seriøst. Lengre innlegg fra en bruker får man ikke. Og det er respekt. Noen ganger kommer han med innlegg som fyller flere word-sider. Noen kan begynne å spekulere om at dette bare er en særemneoppgave, før de innser at det faktisk er et vanlig innlegg etter LuXe sin standard. Enkelt skrevet er de heller ikke. Han bruker ord som bare en professor som bor under en klippe i Verdal forstår (ikke Kronoz). Og han er 101 år gammel og vet hva alt betyr, dermed kan han kalles en ordbok. Men i noen tilfeller må ordboka se seg slått av LuXe og slå opp i seg selv. Forferdelig avansert.

Selv om LuXe ikke er så aktiv med de motsatte EA-innleggene sine nå for tiden, dukker de opp med jevne mellomrom. Han er innom siden daglig, men legger ikke fra seg innlegg daglig. Like greit, så slipper man å diskutere bort de sykt lange og informative innleggene (noe som hittil er umulig). Når LuXe taler, lytter man.

Det går noen historier om LuXe. Det sies at han er født under en lykkestjerne. Men akkurat den historien er feil, for det er lykkestjernen som er født under LuXe. Men den historien om at Chuck Norris er wannabe LuXe er sann. Han har nemlig stjålet all æren fra ham, og siden LuXe vil være anonym for den vide verden, har han heller ikke gjort noe med det. Og hvis han noen gang kommer til å gjøre det vil halvparten av jordas befolkning dø av awesomeness-sykdommen. For det er det LuXe sin sykdom heter, og heldigvis er han immun og klarer å takle det (altså sin egen awesomeness).

Nok om det.

Hvis man ser på LuXe som et vanlig menneske, så innser man at det er umulig. Men man kan jo prøve. Han er en fyr som liker å spille spill. Og da er det jo flaks for ham at han holder seg her på dette forumet. Men han diskuterer ikke bare spill, men også alt annet som det går an å diskutere her (altså det meste). Når han ikke banker Chuck Norris, så har han også mye annet å gjøre. Blant annet driver han med rytmisk dans for videregående (sammen med RDB, men det lovet jeg kun å skrive i parentes).

Hva som ligger bak LuXe sin awesomeness vet bare han, og det kan man kanskje være glad for. Han er en bruker av kvalitet, hvis ordet er godt nok. Men han bør øke frekvensen på hans tilstedeværelse med halvparten av pi. Og i tillegg kanskje glemme tre tusen ord i hans litt for overflødige vokabular.


Yeshhh. Det var det. Nå ble du nok et knippe bedre kjent med de mest aktive moderatorene våre. Hvis ikke mine dager som bruker er omme, så kan du forvente flere blogger av meg i nær fremtid.

//remote

HQ