Norsk
Blog
Hvordan oppnå et enormt intellekt?

Hvordan oppnå et enormt intellekt?

Skrevet av remote den 23 august 2009 klokken 12:59

Her kommer det store spørsmålet: Hvordan oppnå et enormt intellekt som bedrer forståelsen i hverdagen, menneskenes eksistens og forbi? Det er lettere enn du tror. Her skal jeg vise dere tre grunnleggende ting du må vite for å få ditt intellekt til å vokse til store høyder:

Én: For å få hjernebølgene dine i gang er det lurt å gå minst én tur i skogen daglig. Forskning viser at å gå i grønne omgivelser øker hjernekapasiteten med hele 29,43%, noe som er til stor hjelp for de som vil oppnå et enormt intellekt. Dette forklares med at kroppen produserer et stoff som heter Emalactyl når du beveger bena og når øynene blir stimulert av grønne gress og blader. Dette stoffet skjerper hjernen og hjelper deg å tenke klart og rolig. I løpet av fem uker vil den økte hjerneaktiviteten være permanent, og du er allerede på god vei til å oppnå det intellektet alle ønsker seg. Hvis du har sluttet å se på Hotell Cæsar, er det et bevis på at du er på riktig vei. Nærmere studier viser også at 74,26% som har fulgt dette tipset for et større intellekt også oppnådde Nirvana og stemte SV ved neste valg.

To: Etter nummer én kommer tips nummer to, som går ut på at du må tvinne tommeltotter minst to ganger, hver annenhver dag, hver annenhver uke i annenhver måned. Det å tvinne tommeltotter viser seg ikke bare positivt for tomlenes motorikk og balanse mellom hverandre, men det har også innvirkning på ens intellekt. Tommeltvinningen stimulerer øynene på en slik måte at meningen med livet er right next door. Hjernen går i en slags transe, og hvis dette blir gjort i riktig mengde, nemlig minst to ganger, hver annenhver dag, hver annenhver uke i annenhver måned, vil hjernefunksjonen gjennomgå en prosess som heter "intellektuellforbedring". Testpersonene sier at de straks kunne føle seg litt ør i hodet i starten, men etter noen uker hadde de mer intelligens enn aldri før. Deres IQ økte hele 19,83%, som er mer enn hele FRP-staben til sammen.

Tre: Dette er det siste tipset for å oppnå et enormt intellekt. Det går ut på at man rett og slett skal leve et normalt liv, være snill med folk og ta alt som kommer på en positiv måte. Forskning viser at de som lever øker intellektet sitt med hele 10 milliarder prosent, så dette tipset er helt klart det viktigste og anbefales på det aller høyeste. Ulike forskere prøvde å bestride dette tipset og testpersonene endte opp med å sprenge seg selv i Midtøsten, og deres intellekt falt plutselig med 100%. Forskerne ble senere saksøkt av testpersonene og måtte betale et erstatningskrav på en uviss pengesum. Argumentet til forskerne med at man ikke skal tro på alt man hører slo ikke igjennom hos dommeren.

Så, hvor kommer et slikt enormt intellekt til nytte? Personer som har vært gjennom alle testene mente det kom til nytte på bussen, i dusjen og ikke minst ved gratis offentlige toaletter på kinoer. Lykke til med å oppnå det intellektet alle ønsker seg!


Kilden jeg tok i bruk under dette arbeidet: Klikk her

//remote

HQ