Norsk
Blog
En introduksjon

En introduksjon

Skrevet av remote den 30 august 2010 klokken 18:33

Jeg føler at det er en god idé å introdusere meg, for selv om jeg har vært her en stund, er det garantert noen som tenker: "hvorfor i all verden kunne en slik dude bli moderator sånn helt randomly, lizm?". Og det kan ikke et individ som meg tillate.

Jeg laget denne brukeren 29. oktober 2006, noe som vil si at jeg har spankulert rundt her i snart fire år. Og, uten å legge noe skryt i det, er dette altså en god stund. Det er et fåtall brukere som kan gå ut i gaten og skrike at de har vært her så lenge OG i tillegg holdt seg stabil aktiv gjennom hele perioden, OG unngått å skifte bruker eller lignende. Over 4000 innlegg er vel et bevis for dette.

Jeg var altså 14 år da jeg først ble medlem av GR, og det var i tillegg det første forumet jeg ble med i, så jeg visste fint lite om hvordan jeg skulle oppføre meg. Mitt første innlegg (tror jeg) var slik: " :shock: gleder rævva av meg!! :shock: ". Med andre ord ikke så veldig reflektert at det gjorde noe. Men dette forandret seg, og jeg oppdaget raskt hvordan alt skulle gjøres takket være min overlegne selvinnsikt.

Jeg var, og er ennå, en bruker som er glad i å diskutere alt mellom himmel og jord og litt til. Det finnes rent få diskusjoner jeg har snust meg bort i. Mine favoritter må være politikk, samfunn og enkelte spill (selvsagt). For selv om dette teknisk sett er et spillforum, er det like mye en samling med folk som har en felles interesse der alt kan taes opp. Selv om det er en sjeldenhet nå, liker jeg også å skrive blogger. Hvis du blar gjennom dem alle, vil du snart finne ut at de er mange i tallet, og at de ikke handler om franske selskinnsauer, men som regel oppfordrer til diskusjon eller prøver å være gøyale. Noe jeg vil oppfordre andre brukere til å gjøre det samme.

Så til han fyren som sa at han "helt ærlig aldri hørt om Remote" (som SKAL skrives med liten -r): God bedring og håper du gjør det bedre på kjøkkenet til neste år.

Så jeg håper du ble bedre kjent med meg nå, på en måte som ikke høres feil ut. Jeg tror jeg vil være her på forumet så lenge internett eksisterer, ikke sammenhengende naturligvis, jeg vil jo selvsagt ta pauser i ny og ne, spise middag, gå på skole, sove, gjøre leksene mine osv, osv, osv. Noe som jeg igjen vil oppfordre andre brukere til å gjøre.

Nå som jeg har blitt moderator, vil jeg fortsatt prøve å holde meg aktiv på forumet, i tillegg til all modereringen. Det er et kjent faktum at moderatorene først blir veldig aktive i starten av perioden, men faller fra forumet etter hvert som deres status som moderator blir eldre, noe jeg også så pent har blogget om. Dette gjelder ikke absolutt alle, naturligvis, men er en kjent tendens.

Jeg vil altså prøve så godt jeg kan å holde meg synlig, slik at dere ikke skal bli redde for moderatorene og skjønner at det går an å kødde med oss, helt til dere har fått brukeren slettet. Men det oppdager dere jo.

HQ