Norsk
Blog
Anmeldelse av Red steel

Anmeldelse av Red steel

Skrevet av remote den 13 januar 2007 klokken 20:08

forord: dette spillet er ikke helt mega grafiskt, men er underholdene og kul kontroller. et bra skytespill. GR har undervurdert det!


Grafikk:
grafisk er ikke dette spillet helt bra. en gamacube kunne nok klart dette grafisk. men likevel er er det ikke så verst. Miljøene og omgivelsene er veldig flotte, men det som trekker ned er dårlig grafiske personer. ubisoft kunne ha jobbet litt lenger med dette spillet grafiskt.men iblandt ser dette godt ut.
pluss for miljøene 8/10 men minus for personene 5/10. sammenlagt: 7/10


Gameplay: dette spillet er veldig morsomt og underholdene. bra singelplayer med mye action! et av de beste first-person shooter spillene jeg har spilt, faktisk! og det er vel den kule kontrolleren som gjør det til.
sverdkampene fungerer okay. selv om det ikke ble slik mange ville, fungerer det. noen ganger kan vanskelighetsgraden bli veldig, veldig høy.
Multiplayeren er noe som trekker ned. få baner og iblandt få personer å velge mellom.
men heldigvis har de valgt ut de kuleste banene.
totalt fungerer dette spillet bra! som kontrollen!
sverdkampene og multiplayeren trekker litt ned 6/10, men singelplayeren trekker opp 9/10 sammenlagt: 8/10

lyd: bakgrunnsmusikken er veldig god, alt fra pop til metal. digger det mest når Bassen står på fullt. spillstemmene er godkjente, men noen ganger mister de den Japanske aksangen(sikkert en skrivefeil) og det kan være litt rart å høre på. når du møter en bande du må drepe, har de alltid noe de sier. det kan være fra "skrællæ!!" til "you gonna die, bastard".
musikk: 9/10. stemmer/effekter: 6/10 sammenlagt 8/10

Holdbarhet: singelplayer- delen kan du runde på 8-10 timer ca. singelplayeren er ganske underholdene og du kan gjerne runde spillet igjen. be over noen venner og spill multiplayer. det kan bli veldig underholdene. og kan vare like lenge som singelplayeren
sammenlagt: 7/10

Hovedkarakter: dette spillet er verdt å ta en titt på. liker du skytespill, og "in the game" følelse har du truffet blinken. liker du nextgen grafikk og fysikk blir du nok ikke begeistret. dette er et spill som er vanskelig å sette karakter på så den blir litt rar:
TOTALT: 7,5-8/10

pluss: godt gameplay, bra kontroll, god lyd. også kul "in the game" følelse

minus: minimal multiplayer middels grafikk.dumme fiender.

(ikke legg igjen beskjeder som: "dette spillet suger" dere kan godt være uenige, men ikke overdriv)

HQ