Norsk
Blog
En blogg på måfå

En blogg på måfå

Skrevet av remote den 20 november 2010 klokken 12:28

Dette er bare en blogg på måfå, så derfor inneholder den ikke noe spesielt. Det er en stund siden sist jeg blogget, så jeg synes det var på tide slik at dere kan se min supre bloggbanner som jeg har laget helt selv (helt sant). Hva synes dere om den?

Den beskriver vel det aller meste, og kommer med en påstand som stemmer, faktisk. For å bevise det har jeg et referat fra en dag i forrige uke rett under. Jeg har ikke vært så aktiv på forumet som jeg skulle ønsket, til fortvilelse for mine tilhengere, men jeg skal prøve å gjøre noe med det.

Dessuten vant jeg for første gang i mitt liv en konkurranse her på GR. Det var vel en drikkeflaske, en t-skjorte og en caps. Veldig hyggelig.

Videre vil jeg honorere Strategist for en strålende jobb med den nye forumreformen. Dere aner ikke hvor mye han sliter og jobber!

En sosialistisk revolusjon er nok det neste steget, men det må jeg nok sørge for selv.

Nå til referatet:

Onsdag;

jeg våknet, sto opp, kledde på meg, og gikk på skolen; kom hjem igjen, satte på pc-en, gikk ned på do, gikk opp til pc-en igjen; satte meg på GR og spammet F5 til en bruker hadde blogget en for kort blogg, gjorde den vanlige moderator-rutinen med problemet; gikk ned og spiste mat; gikk tilbake igjen på pc-en og GR, spammet F5 til et troll forkledd som en bruker begynte å poste noe rart, slettet brukeren fra denne verden og IP-bannet ham (det kunne også ha vært en dame, men det er jo mindre sannsynlig, hallo); spammet F5 til det ble kveld, jeg skrudde av pc-en, gikk ned, pusset tennene, gikk på do og la meg.

Nå har du fått et innblikk i en moderators liv. Vi har et liv vi også, nemlig. Dagene mine går stort sett på denne måten.

Nei, selvfølgelig tuller jeg. Jeg bruker å gå på do før jeg pusser tennene. Lolz.

Men nå over til noe alvorlig. Jeg ser at feil bruk av semikolon har blitt den nye engelsksyken. Se på denne linken før du våger å bruke semikolon igjen: http://korrekturavdelingen.no/K4Semikolon.htm

Jeg avslutter med et bilde av David Hasselhoff.

HQ