Norsk
Blog
Guide til å bli moderator

Guide til å bli moderator

Skrevet av remote den 27 juni 2011 klokken 13:04

Heisann sveisann!

I dag skal vi lære oss å bli moderator på den mest effektive og tidssparende måten. Det er ikke så vanskelig som man skulle tro, egentlig. Det krever bare en porsjon vilje, mot og styrke. Det hjelper også å være god i senga, altså til å sove i senga. Du må være god til å sove. For god søvn er et viktig privilegium, slik at velformulerte advarsler gjør seg mulig. Det andre som også er viktig, er kunsten å omtale en annen person (les: moderator) som unik uten å virke smiskende. For ingen liker vel smiskere. Men alle liker jo positiv omtale, så med det har jeg også tatt opp en av menneskehetens største paradokser.

Her er ett eksempel:

Du elsker, la oss si The Heretic, over alt på jord. Hvordan skal du formulere deg? Du kan utvilsomt utrope din kjærlighet med "jeg elsker"! Vel, det kan gjøres på mange forskjellige måter, og det finnes ingen fasit. Men noe i denne duren bør holde:

"Hver gang jeg leser et ord av det du har skrevet, likså mange ganger forestiller jeg meg din velproporsjonerte kropp, dine dype tanker gir gjenklang i det du skriver, dine ord treffer meg som Amors kjærlighetspil, jeg ligger her beruset av mine følelser overfor deg, åh, hvilken smerte, alt jeg vil, ikke bare nå, men i all fremtid, er å kunne kjenne din pust i min nakke som en generator. Kan jeg bli moderator?"

Det er viktig å avslutte med noe som rimer på moderator, men det er ikke så veldig mange ord som gjør det. Derfor kunne det også ha vært en idé å bruke forkortelsen for det. F.eks.: "Du kan få litt toddy, hvis jeg også får være moddy!". Bare fantasien setter grenser.

For det tredje må du være seriøs. Det er vitalt. Uten seriøsitet medfølger ingen troverdighet. Hva hadde skjedd med forumet om ingen tok advarslene, påminnelsene og utestengelsene på alvor? Helvete bryter i hvert fall løs om ingen hadde tatt utestengelsene med vondt mot. Hva om alle brukerne hadde oversett det, og bare fortsatt å være brukere, på tross av utestengelsen? Jeg klarer ikke å se for meg implikasjonene.

For det fjerde er det viktig at du er innehaver av et verdenssyn som medfører at proletariatet ikke eksplisitt har et paradigme i den eksistensialistiske etymologi, selv om konkave makroambivalens cirkumfleks sett overgår eugenikkene.

Ja, hvis du utfyller disse fire punktene, bør det ikke være noe problem å oppnå ønsket mål.

Mannen under skal angivelig være verdens smarteste. Selvfølgelig bruker han briller.

HQ