Norsk
Blog
App-anbefaling: Bad Piggies

App-anbefaling: Bad Piggies

Skrevet av remote den 11 november 2012 klokken 12:04

For en del uker siden lastet jeg ned det nyeste spillet fra skaperen av Angry Birds, og som nå er blitt en av mine favorittapper.

I Bad Piggies er det grisene som er hovedpersonene. Jeg har ennå ikke sett noe til de sinte fuglene, og kanskje skal man være litt glad for det.

Istedenfor å skyte fugler mot bygninger med en gigantisk sprettert, gjelder det her å lage et fremkomstmiddel med stadig nye hjelpemidler for å komme seg til et bestemt sted. Noen ganger må man også være kjapt ute, eller innom et bestemt punkt for å hente opp en stjerneboks.

Det jeg virkelig liker med Bad Piggies fremfor Angry Birds, som jeg ikke synes var mer enn okay, er at Rovio har byttet ut flaks med kreativitet. Selv om det noen ganger er opplagt, finnes det ikke noe riktig svar for hvordan man kommer seg fra a til å. Det er rett og slett morsomt å utforske alle mulighetene og alle hjelpemidlene man får utdelt.

En annen ting er at man ikke trenger å få tak i alle de tre stjernene på ett forsøk. Man kan lage et kjøretøy spesifikt for å komme frem raskest mulig, og etterpå omjustere litt for at det skal bli enklest mulig å hente en stjerneboks på et kinkig sted. Dermed har man oppnådd full score på en bane.

Jeg vil helt klart anbefale alle å investere sju kroner i dette spillet hvis man innehar en smarttelefon.

Bruker du mange spillapper?

HQ