Norsk
Blog
Wii U er ankommet jorden

Wii U er ankommet jorden

Skrevet av remote den 18 november 2012 klokken 12:43

I USA vel og merke, men sist jeg sjekket kartet, var USA fortsatt en del av jorden, selv om man aldri kan vite hva som kan skje på fem minutter, det er faktisk mulig at noe hadde skjedd: en megaorkan eller et par atombomber eller lignende, men for nå lar vi det ligge, slik at vi kan komme til poenget og denne bloggs tema, som selvfølgelig ikke skal handle om USA, men det som er ankommet jorden (eller USA), nemlig Wii U.

Nintendo er skaperens gave til alle mennesker. Hvis du venter på Messias tilbakekomst, er han allerede her: Miyamoto.

De første anmeldelsene har dukket opp, spesielt av de mindre interessante spillene som Nintendo Land og New Super Mario Bros. U. Metascoren til førstnevnte ligger for øyeblikket på 76, noe som ikke er alt for ille for et spill som skal vise noen av kontrollerens funksjoner.

Da gjenstår det for resten av fanboysene å vente til den allmektige hånd sprer seg til Europa, som for øvrig ser ganske gudsforlatt ut, men det er en annen historie.

Det blir spennende å se ut over dagen på hvor bra andre spill gjør det i anmelderhimmelen. Ikke minst ZombiU som i konseptet er interessant.

Til slutt vil jeg beklage for alle de bibelske virkemidlene jeg brukte i denne bloggen, men man trenger gjerne noe som grenser over muligheten for vår erfaring når man skal beskrive Nintendos allmektighet, for det er slik at uten Nintendo, vil vi ikke hatt en verden i det hele tatt, så hvis du ikke tror på det, er du dum.

HQ