Norsk
Blog

TB: GameReactor bør lære av mitt forum!

Skrevet av remote den 2 januar 2013 klokken 22:26

Jeg har vært på GR en stund og skrevet en del opp gjennom. Derfor tenkte jeg at jeg kan innlede det nye året med å se tilbake på noen blogger jeg har skrevet tidligere. Det gjør ikke noe om man tar diskusjonen igjen. Dessuten er det mindre arbeid for meg. Jeg poster dem slik de ble skrevet - med alle sine mangler og feil. TB i tittelen står forresten for tilbakeblikk.

Denne ble publisert 2008-01-27.


Jeg er temmelig lei av GR-forumet!
Jeg er så lei det at jeg har tenkt å starte mitt eget. Det skal bli mye bedre på alle fronter og ikke minst ha mange bedre og skarpere regler!

Det lyder slik:

Ingen fanboys:
Hvor lei er man av folk som hyler og spammer om hvor bra akkurat konsollen deres er og sier i caps at de andre bare er bæsj? I mitt forum skal jeg sende dem et virus som gjør til at PC'en deres eksploderer.

Ingen moderatorer:
Hvor lei er man moderatorer som kicker folk uten grunn? Det skal ikke skje i mitt forum. For der skal man ta i mot folk på en best mulig måte. Uansett hva.

Ingen off-topic:
Med en gang noen havner på off topic sparker jeg dem ut med en gang. Det er bare lov til å diskutere ting som angår gamerverdenen. Ikke noe om musikk, litteratur eller film. Bare konsoll og spill.

Ingen krangling:
Blir det krangling eller bruk av sterke ord hiver jeg dem ut eller bestemmer hvem som vinner krangelen så den blir ferdig. Krangling er strengt forbudt. Det gjelder også saklig krangling.

Maks 50 tegn:
For å unngå spamming er det maks lov til å bruke 50 tegn. Ingen dobbeltposter.

Maks 15 brukere
For å unngå å få for mye å gjøre er det maks lov til å ha 15 brukere innlogget på samme tid.

En bruker MÅ alltid være pålogget:
Minst en bruker må alltid være pålogget for å ha et aktivt forum døgnet rundt. Det sikres ved at det er umulig å skru av PC'en hvis det f eks. bare er du som er pålogget. Den personen må også sende en post minst en gang i minuttet.

Maks 10 tråder:
For å unngå unødvendige tråder om det samme er det maks lov til å ha 10 tråder om gangen. Det er ikke lov til å slette en tråd før den er 6 måneder gammel.

Ingen diskusjoner:
Dette er enda en måte for å unngå fanboyer og krangling. Det er kun lov til å poste fakta så forumet blir så ryddig og aktivt som mulig.

Velkommen:
Velkommen er du til forumet mitt som GR må lære av. Forumet som vil hete GameReactor 2 og vil bli ferdig neste måned. Dere er alle velkomne. Jo flere jo bedre ^^

HQ