Norsk
Blog

Topp 10 aktive brukere #9

Skrevet av remote den 28 januar 2013 klokken 18:43

Her er ukens ti på topp, folkeeens. Denne gangen vil jeg si at aktiviteten har vært litt lavere, selv om de fire øverste har nådd svimlende høye poengsummer. Denne uken gjør jeg listen litt mer lettvint.

Dette har dere hørt før:
Vi leser rett og slett av rekkefølgen på mest aktiv-listen (viser samlet aktivitet de siste sju dagene) som befinner seg under community-taben. Lurer du på hvordan disse aktivitetspoengene fungerer, trykk på denne linken.

Vi minner på at dette ikke er en liste over de «beste» brukerne på noen som helst måte, det viser bare de som har vært aktiv på en slik måte at det gir stor uttelling på poengsystemet. Men vi vet nå at dette genererer mye aktivitet, og det er superflott.

Nå til de mest aktive brukerne den forrige uken:

Nummer 10 - Jack the Lack of Crack [!]
Han som mangler litt ulovlige midler er tilbake på lista. Det er flott med litt variasjon, men det betyr ikke at man kan røyke alt.

Nummer 9 - Bernt Erik [!]
Denne gamle traveren er også tilbake på lista. Det er godt at han har tid til å bidra litt på forumet i tillegg til å være en ivrig familiefar med sans for spill.

Nummer 8 - Kakashi Sensei [^]
Narutos læremester har rykket noen plasser opp, men det er fremdeles ikke nok til å slå sin tvillingbror.

Nummer 6 (delt) - remote [-]
Denne gangen deler remote den samme plassen med en annen. Historien gjentar seg.

Nummer 6 (delt) - Sonic og Link [^]
Sonic og Link er kanskje ikke den mest selvfølgelige kombinasjonen, men mannen bak brukernavnet er i alle fall både rask og modig nok til å være aktiv (flaks).

Nummer 5 - The Cookiemonster [!]
Kakemonsteret falt faktisk av forrige ukes liste, men er tilbake igjen på en sterk femteplass. Du har sikkert 99 problemer, fordi noen spiste ditt hundrede.

Nummer 4 - Fantomena [^]
Denne karen rykker opp én plassering fra forrige uke og gjør det med stil. Han ligger milevis foran de over på lista.

Nummer 3 - Animorpher [^]
Likeså gjør denne kisinnen. Hun har vært meget aktiv denne uken og fortjener denne plasseringen til det fulle.

Nummer 2 - Tommy Kvaernerud [^]
Tommy har klatret mest av alle siden forrige liste, og har opparbeidet seg mange poeng gjennom allsidig aktivitet og mange gode blogger.

Nummer 1 - ElGamer [-]
Med dette har ElGamer overtatt ledelsen i antall førsteplasser fra Strategist. I tillegg har han en enorm poengsum vi ikke har sett maken til siden sistnevntes glansdager.

Tidligere blogger:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

HQ