Norsk
Blog

Forumets tilstand 2.11 (remotes versjon)

Skrevet av remote den 1 februar 2013 klokken 17:34

Tenkte jeg skulle spre noen glade budskaper i fravær av Strategist.

Sjekk gamle tråder og blogger
Vi har et veldig aktivt forum for tiden, men det er ofte de samme trådene og bloggene som kommenteres. Vi oppfordrer alle til å bla tilbake i subforumene og hente opp gamle tråder. Da får vi et mer allsidig og aktivt forum. Det finnes kanskje en del tråder du ikke visste at vi hadde? Dette er et ekstra ansvar for de mest aktive brukerne.

Om du bruker «aktive tråder i dag»-funksjonen, anbefaler jeg å bla 6-7 sider tilbake og se om du finner noe interessant.

Diskuter mer i gjestebøkene
Det er en del brukere som diskuterer i Live Feeden, noe som er lov. Men hvis den store offentligheten ikke trenger å få vite svaret, anbefaler vi å ta det i gjestebøkene. Da vil også vises mer forskjellig i Live Feeden. I gjestebøkene kan man også gi et fyldigere svar og man ha en lengre diskusjon. Det er bra. Men: om diskusjonen er interessant for flere, anbefaler vi å starte opp en ny tråd om temaet.

Skriv blogger, anmeldelser og lag nye tråder
Det er dette som driver forumet fremover. Uten nye blogger, ingen nye diskusjoner. Det samme gjelder for tråder. Vi vil spesielt se flere nye tråder som kan bringe frem interessante diskusjoner. Spillanmeldelser er også viktig. Man kan reklamere med sin nye anmeldelse i Live Feeden og i en egen tråd i forumet slik at flere legger merke til den.

Hvis du har lest en blogg eller en anmeldelse uten å ha noe på hjertet, er det nok å skrive «god blogg/anmeldelse», så får du heller kommentere noe mer senere. En kommentar på det man har skrevet motiverer uansett.

God helg til dere alle!

____________________

Ta kontakt!
Moderasjonen setter stor pris på alle tips, tilbakemeldinger, spørsmål, klager og idéer dere har å komme med. Si oss din mening i kommentarfeltet under, på PM eller send oss en mail til moderator[at]gamereactor[dot]no.

HQ