Norsk
Blog

Gamereactors forum-filosofi

Skrevet av remote den 26 april 2013 klokken 15:24

Jeg hører stadig vekk utsagn som: «Hva gjør dette på et spillforum som GR?». Da har man misforstått. GR er ikke et forum for spill, men et forum for spillinteresserte. Man skal kunne ta enhver debatt uten noe nag rundt spørsmålet ovenfor, uansett om det gjelder ballettens metafysikk sett i et postmodernistisk lys eller om håret til Donald Trump er stygt.

Jeg har sagt dette mange ganger tidligere, men det er bra å ha det klart. Det skal ikke mye til å skjønne det heller, når man ser gjennom alle trådene i forumet. Vi vil så absolutt ha alle diskusjoner det går an å ta, så fremt det finnes interesse for det. For da er det kanskje ingen som responderer.

Hvis det er noe man lurer på eller diskuterer på et annet, mer spesifikt forum, hvorfor ikke prøve å ta debatten her også? Kanskje noen ukjente brukere har felles interesse, og at det danner seg et miljø for temaet her på GR? Kanskje dere til og med bestemmer dere for å møtes, og finner tonen? Kanskje dere til og med får barn og lever lykkelig sammen resten av livet? Det er mulig, derfor kan det skje!

Når vi er inne på filosofi: Du har kanskje tenkt på hvorfor du sitter på dette forumet i det hele tatt? Hvorfor gidder du å skrive her? Har du ikke noe bedre å gjøre?

Ingenting er bedre enn å sitte på GR. Ville du ellers gjort noe samfunnsnyttig? Sannsynligvis ikke. Men det er ikke mitt fulle svar. Når man skriver, får man muligheten til å tenke en tanke fullt ut. Blir man bedre til å skrive, blir man bedre til å reflektere og vurdere. Man leser andres påstander og lærer å se ting fra andre synsvinkler. Når du da løfter blikken fra skjermen, vil du være litt mer reflektert, og det gjør verden til et bedre sted for deg og dine omgivelser, når du nå kan takle ulike situasjoner annerledes.

GR er en portal for debatt, inntrykk, skriving og lesing. En veldig lett sådan. De beskjednes springbrett for å uttrykke sine meninger, som man kanskje ikke hadde hatt uten.

Derfor sitter vi her på dette forum og skriver og prater og våser.

Jeg vil at vi skal samles og vise verden hvor rene og ranke vi er. Ta på dere uniform og gå i takt. Sammen kan vi vise hvilke overmennesker vi er. Vi må bare gjøre noe med de hersens jødene ...

Det var å gå for langt, men jeg tror dere skjønner poenget.

HQ