Norsk
Blog

Topp 10 aktive brukere #24

Skrevet av remote den 27 mai 2013 klokken 21:12

Heisann sveisann.

Selv om det fremdeles er eksamenstider, så vi en økning i aktiviteten den forrige uka. Vi har skjemt bort oss selv med høy aktivitet i lange tider nå. Selv om forrige liste var den svakeste på mange uker, var den likevel mer aktiv enn noen uke før moderatorene satte i gang tiltak for å gjenopplive forumet i november i fjor. Det lover bra at aktiviteten fortsatt er til stede selv om mange av våre brukere er inne i den travleste perioden i året.

For de som lurer mer rundt aktivitetspoengene, les denne bloggen.

Nå til de mest aktive brukerne den forrige uken:

Nummer 10 - Animorpher - 113 AP
Det er godt å se en av våre få kvinner på lista igjen. Noen ganger kan vi finne på å arrangere alt av mannlig utyske på én gang, og da er det bra at noen kan klype oss i øra og sette ned foten.

Nummer 9 - Tommy Kvaernerud - 119 AP
Vår store tegner beholder plassen sin fra forrige uke, faktisk, dog med litt mer poeng. Hans forrige uke var ganske så heftig, og det er nok ikke lenge før han får sin egen plass i Walk of Fame.

Nummer 8 - Jompapa - 125 AP
Han som av nyere tid er kjent for å ha laget en jævlig lang liste, er bra å se på denne lista også. Han liker lister så godt at han vil være med på alle.

Nummer 7 - fantomena - 133 AP
Man må nesten regne med brukeren som ganske så åpenbart lengter etter Half-Life 3. Som flere andre reagerte han på Xbox One. Han reagerte så mye at han skrev en blogg. Sjekk den ut.

Nummer 6 - The Cookiemonster - 156 AP
Tross travle eksamensdager har kakemonsteret nok kaker i lomma til å opprettholde aktiviteten på GR og studere flittig. Jeg vet ikke om kake er den beste styrkematen, men magen til et kakemonster ser kanskje litt annerledes ut?

Nummer 5 - Sonic og Link - 172 AP
Denne plassen vil jeg dedikere til Kakashi Sensei: Skjønner du ikke at du må holde tritt med tvillingbroren din? Er dere skilt ved fødselen eller noe?

Nummer 4 - ElGamer - 192 AP
Mannen med flest førsteplasser til nå holder seg fortsatt i teten. Selv om det står at han er mann i krypinnet, er han nokså innlysende en cyborg. Han sa det i alle fall forrige gang.

Nummer 3 - xXAkresSXx94 - 272 AP
Akres holder seg i ro, men med en del mer poeng. Jeg setter i gang en avstemning her: Vil vi slippe Akres fritt vilt eller trenger vi mer kontroll over ham enn som så? Jeg sover under senga di, forresten.

Nummer 1 - Ole-Christian - 523 AP
Som du kan se, har jeg tilrettelagt for åndelige poeng. OC kan bare ikke være på toppen av en liste når jeg egentlig har nok bonuspoeng til å gå forbi.

Nummer 2 - remote - 318 AP
Det er deilig å være på toppen igjen. Jeg vil takke min familie og alle som har støttet meg i dette arbeidet. Det har vært en lang prosess, men jeg klarte det endelig til slutt. Jeg vil dedikere noe av æren til Jeppzki fordi han skriver blogger som får for lite kommentarer. Der fikk jeg enda et åndelig poeng.


----------------------------------------------------

Tidligere blogger:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18,
19, 20, 21, 22, 23

HQ