Norsk
Blog
Nintendo DS VS. DS Lite

Nintendo DS VS. DS Lite

Skrevet av remote den 30 juni 2007 klokken 13:08

jeg har bestemt meg for å starte en VS. blogg- serie der jeg sammenligner alt det jeg kan, som har noe likhet.

så nå har jeg tenkt å starte med DS VS. DS Lite.
har ikke blogget siden desember så da blir det gøy å se om jeg fortsatt kan kunsten.

DS VS. DS Lite.

forord:
ingen spenning om hvem som vinner her, men jeg fikk lyst til å skrive om likhetene og ulikhetene mellom de to(og litt til).
---

som kjent er DS Lite en oppgradering fra DS. den ble ikke bare oppgradert for å skape større konkurranse mot PSP, men også så den kunne matche wiis design.

DS Lite er så og si micro i forskjell fra storebroren. den har en større touch screen penn som er helt deilig. 4 forskjellige lysstyrker på skjermen som er justerbare etter eget ønske, og hele DS lite'en har et helt nytt design. i noen stunder lurer jeg på hvordan dette har gått an.

oppgraderingen er ikke helt smertefritt. den vanlige DSen er større og dermed mye bedre å holde i hendene. den passer egentlig perfekt i hånda. etter å ha spilt litt på DS Lite og så spille på den originale DSen, verdsetter man det mye bedre håndgrepet.

en annen ting er knappene. Y, X, B og A knappene på den vanlige DSen er mye bedre å trykke på. kanskje dette bare er min mening men for meg er det slik.

med én gang man skrur på Lite trenger man plutselig solbriller, for en som er vant med en helt vanlig DS. og med én gang man skrur på en vanlig DS og er vant til Lite, trenger man plutselig nattkikkert.

på trinn 2 av 4 på lysstyrke skalaen på Lite finner man den originale DSen sin lysstyrke. går man til trinn 3 ser alt mye bedre ut: spillene og skjermen. trinn 4 trenger man bare hvis man vil sole seg. disse trinnene på lysstyrken er nyttige hvis man ikke har tilgang til å lade. da kan Lite vare fra 15 til 17 timer! samtidig tar det bare 3 timer å lade den fullt opp.én time mindre enn den vanlige DSen. mye på grunn av en mindre og mye bedre lader.

den vanlige DSen ser stygg ut i forhold til Lite. og det blir vanskelig å gå tilbake til den vanlige DSen. jeg bare låner Lite og nå vurderer jeg å kjøpe meg en selv.

konklusjon:
sitter du med en Lite skal du være fornøyd. men du skal vite at den vanlige DSen er mye bedre å holde i og har bedre knapper.

sitter du med en vanlig DS har jeg ett råd:
SKAFF DEG EN DS LITE!

the victory goes to.....: DS Lite!

neste i min VS. bloggserie: Frankrike VS. Italia.
stay tuned.

venligst legg igjen en beskjed etter at du har lest bloggen. (piip)

//remote

HQ