Norsk
Blog

Ukas brukere #9

Skrevet av remote den 21 oktober 2013 klokken 19:36

Nå er det blå(blå)mandag igjen, og tiden er inne for å hedre ukas brukere og ikke minst ukas bruker. Som vanlig har vi ikke mottatt noen form for pengestøtte fra de nevnte, men det vil ikke dermed si at vi ikke har lyst på det.

Hva har skjedd denne uka? Tv-aksjonen har samlet inn penger til forsking på demens (tror jeg), og jeg venter ennå på støtte.

Men noen har visst vært opptatt med å spille Pokémon, inkludert meg. Jeg har kommet til andregym etter cirka sju timer og har en frosk i level 29. Det tar sin tid, altså.

Vi har generelt hatt god pågang med blogger, anmeldelser og nye tråder den siste tiden, men ikke glem å kommentere i dem. Ha som en regel at dere kommenterer så mye som mulig, spesielt hvis dere skriver mange hovedinnlegg selv. Og i hvert fall ikke glem å kommentere i deres egne hovedinnlegg, for dere har et eget ansvar til å skape debatt og publisitet rundt det dere skriver. Det kommer ikke ofte av seg selv. Vær aktiv og skap debatt.

Før vi begynner for alvor er det verdt å nevne to som har kommet tilbake i varmen: Subject 17 og Khriipy. Håper dere holder dere like aktiv framover som den forrige uka.

Her er ukas brukere fra forrige uke:

Projecthammer
Projecthammer har hatt en veldig sterk uke med fire blogger og én medlemsanmeldelse, han er med det en av de med mest hovedinnlegg denne uka. Blant annet to blogger om sistebosser, som er meget leseverdige. Hans anmeldelse av Pikmin 3, som han ga 9/10, er også verdt å se nærmere på. Det vi synes du bør gjøre framover, er å bli mer aktiv i egne hovedinnlegg og øke den generelle aktiviteten i forumet.

ElGamer
I tillegg til en jevn og høy aktivitet har ElGamer skrevet to blogger som gjør ham uunngåelig i denne bloggen. Dere har vel fått med dere at Pokémon X/Y har kommet? Det tror jeg vår cyborg også har, for han har nemlig blogget om sine minner om denne fantastiske serien. I motsatt ende av popularitetsskalaen blogget ElGamer om et spill veldig mange færre har hørt om: Kingdoms of Amalur Reckoning.

Glorfindel
Med samme statistikk som Projecthammer i blogger og medlemsanmeldelser, har Glorfindel i tillegg en høy generell aktivitet i forumet. Med utrettelig skrivelyst har han tatt opp temaer som realisme i spill, Pokémon og ... «seg selv», eller mer presist: skikkelsen Glorfindel fra Ringenes herre-universet. Dere bør også få med dere hans anmeldelse av Xenoblade Chronicles.

LesMiserable
Denne miserable brukeren har vært på frierferd den forrige uka og prøvd å kapre topp ti aktive brukere, men som vanlig står det to bautaer over ham. Det er uansett et forsøk vi setter pris på. Til forskjell fra mange tidligere forsøk, har LesMiserable skrevet mange hovedinnlegg. Blant dem en god tråd om det kommende spillet Thief. GR-satire er alltid festlig, og OC og Jeppzki får kjørt seg. Mer på den seriøse siden er det verdt å nevne hyllesten til Pokémon.

Khriipy
Det er som sagt gledelig å få kjente fjes tilbake igjen. Gjensynsgleden må har vært stor i dette tilfellet, for Khriipy hadde den forrige ukas mest kommenterte blogg med sine 46 kommentarer. Bloggen var ingen spill for galleriet (tok du den?), for hun har også skrevet en anmeldelse av Tomb Raider.

Jeppzki
Denne tullebukken kommer man liksom ikke unna. Han har skrevet fem blogger, og noen av dem er faktisk veldig seriøse. Det bør understrekes. Jeppzki har stadig tilbakevendende tema som The Heretic og homeopati. Jeg linker til sistnevnte, så får dere lete opp førstnevnte selv (den trenger mild konfidensialitet). Legg merke til skrivefeilen i tittelen. Her og nå foreslår jeg at du skal blogge om barfotløping neste gang.

Xenofex
Xenofex har ikke vært så aktiv den forrige uka, men har skrevet to blogger det er verdt å få med seg. Den ene om vanskelighetsgraden i dagens spill som «holder oss i hånda» og den andre om et mer dyptgripende problem (selv om det første også er ille), nemlig definisjoner på rasisme . Vi håper du vil ta opp den generelle aktiviteten og ikke minst kommentere mer i dine egne blogger.

Topp ti aktive brukere:
1. Strategist [826]
2. Ole-Christian [594]
3. LesMiserable [393]
4. The Cookiemonster [294]
5. Glorfindel [282]
6. ElGamer [271]
7. A to the H [225]
8. SirThomas [207]
9. JoEy_Odd [179]
10. remote [176]

Andre brukere over 100 aktivitetspoeng: Jeppzki, Taktikkeren, RockFuzzEleven, projecthammer, Subject 17, sonic og link og Khriipy.

UKAS BRUKER #9 ER LESMISERABLE!
Vi synes den høye aktiviteten og pågangsmotet er verdt å feire LesMiserable for. Forumet er ikke bare til for å skrive hovedinnlegg, men også for å bli kjent med brukere og skape en underholdende og sosial arena. LesMiserable har i tillegg til dette skrevet veldig mange gode blogger og skapt liv og røre på forumet. Han fortjener dermed helt klart tittelen ukas bruker #9.

Æresveggen:
Tidligere ukas brukere:
AndyLonn (2)
Glorfindel (2)
ElGamer (1)
Sonic og link (1)
projecthammer (1)
Tommy Kvaernerud (1)
LesMiserable (1)
_______________________________
Tidligere blogger:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

HQ