Norsk
Blog

Syv år på GR

Skrevet av remote den 29 oktober 2013 klokken 07:08

I dag er det syv år siden jeg laget min bruker på GameReactor, den beste plassen på jord. Det er en tradisjon å vifte med brukeralderen her på GR, og siden det er så få som kan matche den, gjør jeg det oftere enn andre. Predator, Xenofex og fancypanzy får ikke lov til skryte over at de er bedre enn meg, og de som har hatt flere brukere teller ikke (tenker spesifikt på Tommy K og The Heretic). Det er kanskje noen andre som lurer i buskene, men dere trenger ikke dukke opp når jeg nå prøver å gjøre stas på meg selv.

Jeg skal beskrive kort hvordan jeg ble medlem for syv år siden:

«Wii kommer til å suge balle» - skrevet 29.10.06 kl. 19:58 av PsLuv<3.

«Faen i helvete din tosk, Wii suger da ikke, idiot, det er det beste som finnes i hele verden, ta deg en bolle og legg deg ned i møkkakjelleren og sniff metangass, imbesile kverulant av en klamydiabefengt hetær.»

remote opprettet 29.10.06 kl. 19:59.

«Wii kommer til å tilfredsstille min lengten etter et utvidende spekter i underholdningsverdi med sine målstyrte kampanjer mot motorisk oppmuntring og glede i familiære kretser, samt i individuell kontemplasjon» - skrevet 29.10.06 kl. 20:00 av remote.

Det var altså slik det startet for min del. Det stemmer kanskje ikke helt, men det er ikke så langt unna sannheten. For sannheten er, som dere vet, relativ. Nei, bare kødda, det er postmodernistisk superrelativitsme, noe jeg ikke har noe til overs for. Alle burde hate det.

Jeg velger å ikke mimre noe mer enn ett år tilbake. Forumet var brakt og veldig inaktivt. Det er faktisk ganske nøyaktig ett år siden moderatorene prøvde gjennopplivningen. Dette er hentet fra min seksårsjubileumsblogg:

«Over til forumet tror jeg GR vil gå inn i en ny, meget aktiv periode igjen ettersom de nye konsollene dukker mer frem i lyset. Strategist har kjørt i gang en kampanje som i hvert fall vekker innleggslysten min. Målet fremover er å poste mer og generelt være mer aktiv. Jeg håper flere kan bidra til det.»

Den spådommen ble jammen ganske korrekt. Jeg tipper forumet har vært mer aktiv det siste året enn de tre forgående til sammen. Vi oppmuntret til aktivitet og fikk mange med på laget. Så begynte vi med topp ti aktive brukere, noe som fikk forumet til å ta av for alvor. Nå omtales topp ti i negative termer, men det er uten tvil det beste som har skjedd forumet noensinne.

Det er gledelig å se at så mange nye brukere har kommet til det siste året. Jeg nevner ingen navn, men om det gjelder deg, vet du det nok.

Jeg avslutter med et visdomsord av Edgar Allan Poe:
«We loved with a love that was more than love.»

HQ