Norsk
Blog
Frankrike VS. Italia

Frankrike VS. Italia

Skrevet av remote den 25 juli 2007 klokken 11:51

dette er min andre blogg i min VS. serie. hvis du ikke allerede har skjønt det er det Frankrike VS. Italia.

dette er ikke en nasjonal fight, men en fight på det jeg har opplevd da jeg var i begge landene over en 2 års periode.

DING, DING...Fight!

Mat og resturanter:
som kjent er Italia kjent for sin pasta og pizza, og maten var helt utsøkt. men pizzaen var bedre i Frankrike. selv om det var en Italiensk pizzeria i Frankrike, teller den som Fransk.
når det gjelder service var Italienerne overlegne over Frankrike, men når du skal ha coca cola nekter jeg å få cookcloa som svar. et gedigent minus der til Italia.

Folket:
det er en helt annen kultur i begge landene og dermed oppfører folk seg der litt annerledes. da mener jeg høfligere, og ingen der er wannabe gangstere. det er et stort pluss. færre snakker engelsk i Frankrike enn Italia. Frankrike tar igjen dette at de er litt mer høfligere enn Italienerne.(men begge partene stirrer på turister)

(kultur)Landskapet:
jeg må si at jeg foretrekker fine høye fjell med skog, foran varme strender med gloheit vann.
det gir Italia en Liten favør. men jeg liker ikke varme over 30 grader. minus på begge. det er mildt(hahaha) sagt varmt.
begge land har trange gater der det faktisk bor folk. noen ganger så trange at hvis en bil skulle kjøre i gjennom må man klemme seg inntill husene. bedre navn på dette er smug. det hjelper ikke at det er hundebæsj, eller søppel rett utenfor gatene. vi kalte disse smugene for dritgater. og det var ikke uvanlig at en av oss sa " æsj, enda en dritgate"
Frankrike har eiffeltårnet konstruert av Gustave Eiffel, mens Italia har det skjeve tårn i Piza konstruert av skeiva eiffel(NOT).
men Italia har også en vingård som ser ut som en skihoppbakke på en liten avstand.

nå kommer dommen. vinneren er... oh my god sudden death. ett lite mål kan gjøre forskjellen. vinneren er... Frankrike, de har jo et mye kulere fotball-lag.
--------------------------------------------------------
har ingen planer om hva jeg skal skrive om i min neste VS. blogg, men stay tuned.

hvis du har lest denne bloggen, legg igjen en beskjed.

hva var det jeg sa sudden death.(sjekk bildet)

//remote

HQ