Norsk
Blog

Ingen tid, ingen penger til spilling

Skrevet av remote den 28 februar 2014 klokken 22:54

Dere andre har sikkert opplevd noe av det samme fra tid til annen, men jeg er aldri opplevd en så lang og sammenhengende periode hvor jeg ikke får spille, fordi jeg ikke har penger til nye spill eller penger til å ha noe annet enn min elskede 3DS på hybelen.

Siden jeg flyttet ut i august og begynte på studier, har jeg bare fått spilt i feriene. Den siste ordentlige spilløkten min var i juleferien hvor jeg var hjemme og spilte gjennom Wind Waker HD (som jeg lånte av en venn) til Wii U.

Det er både frustrerende og et savn å måtte velge bort noe man har likt nesten hele sitt liv. Jeg har det nyeste Fire Emblem til 3DS, men det er et spill som må spilles i lange strekk av gangen, så det har jeg ennå ikke åpnet. Derfor «ga» jeg spillet i julegave til broren min, men det er en annen historie.

Et annet unntakt er Pokémon Y som jeg spilte gjennom iløpet av en måned like etter at det kom ut i fjor. Men det er et spill som kan spilles i små økter og som fint kan rundes iløpet av noen helger.

Jeg vil legge til at dette kan være en fin lengde på en blogg. Tenk over den muligheten! Da frister det kanskje til å skrive blogger oftere? De trenger ikke være tunge og lange, f.eks. 200-300 ord slik som denne.

HQ