Norsk
Blog
remote er ett år!

remote er ett år!

Skrevet av remote den 31 oktober 2007 klokken 20:27

En ung mann ser i et spillblad, og tenker: "hmmm... kanskje jeg skal besøke nettsiden til dette strålende bladet?"
han slår på hjemme PC'en. skriver inn nettadressen og begynner å utforske.
til slutt finner han forumet, og går inn i en tråd om Wii.
" hel**** er det en som synes Wii suger? *Wii er best, uansett*...hva??? må man ha en bruker for å gi et enkelt innlegg? jeg kommer da aldri til å skrive mer innlegg igjen uansett?"
--

det var ca. slik det startet. jeg hadde aldri vært innpå et forum før, så jeg visste ikke hvordan jeg skulle oppføre meg. skrev kanskje masse spam og fanboy innlegg uten å egentlig vite det. det gjør jeg ikke lengre, nå skriver jeg bare spam. HAHAHAHA!

for to dager siden ble brukeren min her på GameReactor 1 år. mitt første innlegg kom 2006-10-29 22:18 for å være helt nøyaktig. jeg ser at mange av innleggene mine i prosent ble postet i tråder med ordet "wii" i seg! jeg er jo Nintendoist, en kontrollert fanboy.

jeg har opplevd mange diskusjoner og brukere på forumet. noen brukere har dratt og noen har kommet. jeg tror kanskje den nye siden her har fått flere aktive brukere enn det gamle(?). og synes dette designet er bedre enn det forrige, selv om noen kan være uenige med meg!. denne funksjonen her for eksempel, at brukerne kan blogge, er bra som kom! Siden, forumet og bladet har utviklet seg i positiv rettning!

jeg vil takke alle i GR, særlig Bernt Erik, som styrer daglig med siden. uten dere har ikke dette vært mulig! TAKK! og gratulerer til meg! :)

//remote

HQ