Norsk
Blog
Diaré

Diaré

Skrevet av remote den 17 desember 2007 klokken 21:58

Hallo!

denne bloggen skal handle om en ting som ikke skjer så ofte. Noe ufyselig og...ja.

jeg tok bussen hjem som vanlig. gikk av. gikk hjem til meg selv(seriøst?), og i det jeg skulle åpne døra sprang hunden min ut. Hun var helt vill. (du trodde kanskje at det var jeg som skulle få diaré?)

Advarsel: stopp med å lese hvis du føler trang til det!

Da jeg gikk inn kjente jeg en forfriskende lukt. Jeg trodde først at det bare var hunden min som bare hadde sluppet en gigantisk fjert, men hun slapp jammen meg noe mer atpåtil!
Da jeg gikk innpå kjøkkenet så jeg den digre brune haugen, med noen... la oss kalle det brune vanndråper ved siden av i en omkrets av en halv meter. Mmm deilig.
Jeg gikk ut igjen for å trekke meg litt frisk luft. Broren min tok heldigvis bussen med meg idag...

Jeg gikk oppå loftet der det luktet litt bedre og ringte til mamma, og håpet på at hun snart ville komme hjem så jeg slapp å fjerne dritten (bokstavelig talt).
Nix. Men heldigvis fikk jeg broren min på det.

Hunden vår er 100% stueren. Med ett unntak, og det unntaket skjedde i dag. Hun har hatt vondt i magen i flere dager, etter og ha spist for mange mus eller fått i seg for mye bein av andre dyr. Ingen var hjemme så ingen kunne slippe henne ut, og hun måtte nok ha hatt vondt og trang til å gå ut for å fjerne litt ferdigfordøyd*hva det enn nå er*
Hun er bedre nå, og kanskje så kvikk som på aldri lenge. ( jeg bor i bygda og som den eneste kan jeg bare slippe ut hunden for vi er omringet av skog)

Over til drittarbeidet:
jeg lurte broren min til å gjøre den verste jobben. Jeg hentet en spade og han en pose og hansker som han tok på seg.
Det luktet dritt over hele kjøkkenet og gang. jeg var klar med spade og jakka mi som jeg brukte som gassmaske. jeg gravde opp den svære klatten som lå på gulvet og innmaten luktet som om jeg hadde druknet i en møkkakjeller. jeg lukket øynene ett par sekunder og håpte dette ikke var sant. Men så fikk jeg et bilde av Svein fra Prixen i hodet og da var det like greit å åpne dem.(Her må man ha lokalkunnskaper)
Etter at det meste av den saftige, deilige og velduftende sjokoladebiten var fjernet fra gulvet var det bare å tørke opp resten. Heldigvis sa jeg at jeg måtte finne en spray som fjernet lukten og lillebroren begynte å tørke opp(mohahhahahah)

Da alt var tørket opp, gikk jeg ned på stua, og ville nesten ikke se meg omkring for å unngå å finne enda en klatt. jeg satte meg raskt i stolen. Da kjente jeg noe varmt og myyyykt. jeg hadde gjort det... jeg hadde satt meg på en... en...myk og deilig pute!=) (ble du lurt nå?)

ja, uansett så kan man ikke skylde på hunden min. Hun var uskyldig. Bare om hun kunne gå på do som oss mennesker=()

håper det ikke skjer mer.

HQ