Norsk
Gode Gamle Klassikere #DasWunderbareSpielmusik

Gode Gamle Klassikere #DasWunderbareSpielmusik

Skrevet av sideswipe den 21 mai 2017 klokken 13:53

The Almighty Rules!

Ukens team + forrige ukes oppsummering

Jeg har aldri vært noe særlig interessert i spillmusikk utenfor selve spillet. Ikke det at jeg har en ensidig musikksmak, det kan bare bli litt ensidig utenfor det bestemte mediet. Dette betyr dermed ikke at jeg ikke har noen favoritter eller noen jeg ser på som "gamle klassikere" om du vil. Her kommer de i tilfeldig rekkefølge!

Super Mario Theme Song

Enten du er en Nintendo "fanboy" eller ikke, så har du nesten garantert hørt denne ikoniske melodien, mens du har gått ned rør for å unngå Koopaer og Goombaer. Det kan være vi blir lei av å stadig redde Peach, men det betyr ikke at vi blir lei av denne ikoniske kjenningsmelodien som gjør den stadige hoppingen til en fryd.

Halo Main Theme

Master Chief har vært Xbox sin maskot i over et tiår. Det er ingen grunn til å lure på hvorfor. En av de beste historiedelene til et fps noensinne i tillegg til en utfordrende og morsom multiplayer som har satt sine spor på den kompetitive scenen. På toppen av kransekaka, så er soundtracket ufattelig vakkert. Du får omtrent den samme følelsen som å høre på havet gjennom det skjellet du fant på stranda ifjor.

Star Wars Main Theme

Ikke en gang prøv å si at jeg jukser! Jeg som "alle" andre vet at soundtracket ikke oppstod i spillverdenen, men det skjuler ikke det faktum at det er blitt brukt i utallige spilltitler tilknyttet Star Wars navnet. I dette tilfellet er det Lego Star Wars The Complete Saga det er snakk om. Jeg vil påstå at dette er det "beste" Lego spillet som er laget. Det var dette spillet jeg har hatt det mest morsomt med både hjemme og hos andre. Det at det klassiske lydsporet var å finne i spillet gjorde jo bare opplevelsen hundre ganger bedre. Etter dette spillet har kvaliteten på lego spillene bare gått nedover og nedover.

Dette var noen få av mine favoritter. Skulle du ha noe å legge til så er det bare å slenge det ned i kommentarfeltet(har ikke vært så mange blogger tilknyttet temaet den siste uken).

HQ