Norsk
Riverdale #Sommer&Sol

Riverdale #Sommer&Sol

Skrevet av sideswipe den 16 juni 2017 klokken 18:29

Våre høyst viktige regler

Oppsummeringen + denne ukens tema

Sommer og sol er så mangt. Det kan være å stirre ned i mobilskjermen på leting etter "sjeldne" pokemon(deriblant pidgey...). Kanskje du nettopp er ferdig med skolen og er nå helt klar til å absorbere solstrålene helt til du er like grilla som den kyllingen du spiste her forleden. Kanskje skal du på ferie, eller kanskje er det endelig på tide å legge bak seg alle de sesongene av favoritt tv-serien din. Jeg har i så fall en anbefaling.

Rollegalleriet består av: Cole Sprouse(Jughead), Kj Apa(Archie Andrews), Lili Reinhart(Betty Cooper), Camillia Mendes(Veronica Lodge) og Madelaine Petsch(Cheryl Blossom) med fler.

Blossom familien mister sønnen sin. Både himmel og jord blir satt i bevegelse. Nå er til og med mannen på gata innblandet i et mulig drap...

Jeg har blitt fengslet. Ikke bare vender Cole Sprouse(Zack and Cody) tilbake fra de døde, men jeg så også gjennom denne serien på null komma niks.

Fra spøk til alvor, så er dette garantert en serie for de som er glad i krim, men som muligens er litt lei av den mulige depresjonen som medfølger dagens krimserier. Denne serien er ganske lett å følge med på og det tar ikke lang tid å se gjennom den for de som "løper" maraton.

Med interessante karakterer spesielt Jughead(Cole Sprouse) så har du ingen grunn til å finne frem favorittboken din.

Serien er kanskje forutsigbar, men med musikk som passer på en prikk og karakterer som utvikler seg jo mer du ser av dem, så er dette garantert en komplett pakning og kanskje en av de beste "nye" seriene jeg har sett hittil i år.

Jeg kan virkelig ikke vente med å se hvordan Riverdale utvikler seg i sesong 2 som kommer i oktober i år.

Ali i alt 10/10

+ Rollegalleriet, musikken, Cole Sprouse, historien

- kan være litt for forutsigbar til tider

Ha en fin helg!

sideswipe

HQ