Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook

Jævla utlendinger!

Skrevet av simidude den 11 april 2014 klokken 12:59

Hva er det med at folk tenker litt for fort og forbinder ordet "utlending" med noe rasistisk/folk fra midtøsten? For der et jo en feiltolkning av ordet. En svenske, danske eller amerikaner, er en like stor utlending som alle andre.

Saken jeg referer til er denne:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/politi-hverdagen/politiet-bekla
ger-utlendinger-melding-paa-twitter/a/10130602/

Ja, litt usmakelig humor. Men, hadde de skrevet "(...)Ingen mistenkt; svensker........tja ;-)" hadde det blitt andre boller! Da hadde vi tenkt "Haha! Jævla svensker! Kommer her og stjeler vår bensin!".
Så neste gang Buskerud politi, hver mer spesifikk på hvem du henger ut ;-).

Grandiosa-produksjon stoppes!

Skrevet av simidude den 1 april 2013 klokken 00:48

Det ultimate gamer fôret Grandiosa taes ut av produksjon!
Etter at mattilsynet gjennomførte en grundig testing av alle produkter som inneholder kjøtt, fant de elefant kjøtt i alle Granbdiosa variantene!
Helt opp til 40% elefantkjøtt i den originale varianten!
Kanskje dette er grunnen til pizzaens store popularitet? Uansett, så må gamerne klare seg på BigOne den neste tiden til Grandiosa fikser opp i elefantproblemet.

Ufortjent hat

Skrevet av simidude den 17 desember 2012 klokken 19:40

Noen elsket den, andre ikke. Mye av det negative ligger i den nye teknologien som ble brukt i filmen. Annet ligger i lengden. Og noen likte ikke bruken av CG.

All denne negative kritikken gir et ganske dårlig bilde. Et falsk bilde. Foreløpig har den en score på 65% og 43% hos "topp anmelderne" på RottenTomatoes.com . Ikke det at jeg bryr meg om slikt, men vi vet at de som ikke kjenner like godt til filmen som andre, bryr seg.
Det at denne filmen ligger under filmer som TED, HungerGames, The Amazing Spider-man og andre blockbusters (Transformers!), er surt.

Den fortjener virkelig ikke all denne kritikken. Noe av det, som CG, er jo klag bart. Men resten er bare bagateller/smårusk. Filmen hadde en god og langsom oppbygning, fortalte en historie rolig og forsiktig samtidig som den teaset til ting man enda ikke vet svaret på. Den hadde mange veldig, veldig gode scener. Mineverdige scener. Samt mye humor. Kanskje litt for mye etter min smak, men deler av den var veldig morsom. Dette er det beste på kino i år, topp 3 ihvertfall! Så kan virkelig ikke begripe all denne dårlige kritikken. Som sagt, mye er pga. 48fps. Har lest anmeldelser hvor folk starter med å angripe 48fps og 3D med en gang. En film skal jo vurderes etter hvordan den forteller en historie!

Det er selvfølgelig lov og ikke like den, men den er blitt dratt alt for langt ned. På et nivå med Twilight og The Golden Compass. Veldig ufortjent.

Er det noen andre som har merket dette?

Hobbit-selvmord?

Skrevet av simidude den 3 desember 2012 klokken 17:44

Om ikke lenge kan Tolkien fans verden over samles til et nytt eventyr i Middle-earth. Vis alt går bra, vil Hobbiten bli like magisk som Ringenes Herre filmene. Men en mørk trussel ligger å lurer i skyggene. En trussel som kan kverke hele filmen.

Og denne trussel er, 48 bilder i sekundet og 3D. Det er kanskje å overdrive at denne nye film teknologien kan ta livet at Hobbiten, men den kan skape mye kritikk.
3D er noe vi har kjent veldig lenge i nyere tid. Etter Avatar ble 3D veldig pop igjen, og Hollywood starte å masse produsere 3D filmer med den nye 3D teknologien som kom med Avatar.
En teknologi noen liker, men som de fleste hater. Uansett, dette er noe vi har hatt kjennskap til. Men 48 bilder i sekundet (fps), er noe vi ikke har sett mye av fra før. Dagens stander ligger på 24 fps, men Hobbiten vil ha 48 fps. Ikke alle kinosaler støtter dette (tror jeg), men de fleste vil.
Det som er skummelt med 48 fps, er at vi er blitt veldig godt vant med 24 fps. Tidligere i år hadde Hobbiten en prøve spilling med 48 fps og 3D, noe som møtte stor kritikk av seerne. Og for et par dager siden, ble filmen vist i sin helet i 48 fps og 3D formatet. Noe som ga publikum hodepine, kvalme og utløste migrene hos noen. Slike ting kan møte stor kritikk, som (forhåpentlig vis ikke) kan ødelegge filmens rykte.
En annen ting er hvorfor Warner Brothers, eller Peter Jackson valgte å ta et slikt valg. Og på tidenes dyreste film! Det gir jo PR. Tror også at Peter har stor tro i teknologien. Han sa i et intervju i Film Magasinet at han er veldig åpen for ny film teknologi. Så vi for håpe at Peter har tatt en klokt valg.

Jeg er usikker på om det er mulig å velge mellom 24 fps of 48 fps, slik som med 3D. Og jeg tror ikke at det vil bli ødeleggende for filmen. Vi har forhåpentligvis et valg.
Selv finner jeg 48 fps veldig interessant, og gleder meg til å den i det!

Gavekort er noe BULL!

Skrevet av simidude den 9 september 2012 klokken 19:46

Du får de når du har bursdag, på julaften og kanskje også når du feirer ramadan. Og hva er det du får? Gavekort. En liten papirlapp eller et kort med en sum på. Denne summen er penger. Penger du bare kan bruke på et oppgitt sted. Forhåpentligvis vet du godt hva et Gavekort er.
Og da er vel spørsmålet: Hvorfor i pungrotteland har vi disse!? De er totalt unødvendige! Vis du gir et gavekort til en annen person, kunne du like gjerne pisset dem i trynet og sakt at du hater dem og ikke gid å bruke kreativ energi på å finne er skikkelig gave. Ingen vil ha gavekort! Du kjøper dem kanskje også fordi du er litt glad i den personen det er ment til, men fordi et gavekort "ser litt bedre ut enn bare penger".
MEN! Og da er det andre spørsmålet: Hvorfor er gavekort så en utrolig tullete ting? Vel, for det første. Gavekort har (som oftest (99% av gangene)) en utløpsdato. En dato som sier "Etter dette tidspunktet, vant vi pengene dine! hahaha!" Det er dette de tjener på. De tjener på at folk legger gavekortene de fikk på en butikk de aldri handler i, i skuffen. De leger gavekortet i skuffen altså. Hvor de råtner til den lille utløpsdatoen går ut. Og når pengene aldri blir brukt, tjente gavekort folkene 500 kr + X kr på å selge deg et stykke plastikk.
Ting to! Gavekort koster penger å kjøpe(X kr). Du betaler altså penger, for å gjøre pengene dine nesten verdiløse. Kjempesmart folkes! Ennå mer penger til gavekort folkene! Som sitter å gniker seg i hendene mens de ler av din tåpelighet! For disse X kronene tjener jo de uansett. Så Hvorfor ikke bare gi rene, brukbare penger til gave i stedet? Hmm? Viste du at helt vanlig penger ikke er bundet til å bare bli brukt på H&M? Nei det viste du nok ikke! Men nå gjør du nå! Så, moralen med dette historien er, ikke kjøp gavekort. Det er tull og tøys unger. Tull og tøys. Og her inne er vi voksende mennesker.