Norsk
OH, HI MARK!

OH, HI MARK!

Skrevet av SirGalahad den 21 oktober 2016 klokken 10:11

Jeg vet ikke hvor mange her inne som har sett The Room.. Jeg har i hvert fall det, og jeg elsker den av hele mitt hjerte. Det er en film som er kjent for å være den beste dårligste filmen noensinne laget.

Det er ikke så alt for lenge siden jeg så The Room for første gang. Bare noen måneder siden faktisk. Selv om jeg hadde visst om den i flere år, fikk jeg liksom aldri somlet meg til å se den. Det var litt av en opplevelse. En av de beste filmopplevelsene jeg noen gang har hatt. Du vil bare ha mer og mer av Tommy Wiseau, som er mannen bak denne filmen. Det er helt hillarious. Anbefaler alle å se den!

The Room har en veldig lojal fanbase over hele verden, og filmen har blitt holdt i live på kinoer over hele verden i over 10 år nå. Fansen går på kino, kler seg ut, tar med gjenstander som er i filmen osv. Det er helt herlig. Av og til er Tommy Wiseau og de andre skuespillerene med og. Det er ikke mye om The Room som ikke allerede har blitt sagt, så jeg skal ikke gå så mye innpå det. Du bør heller se den selv! Her er trailer og imdb-siden.

The Room har nå hatt en Nord Europa-tour ledet av en av de viktige skuespillerne i filmen, Greg Sestero. Han har skrevet en bok som heter The Disaster Artist: My life inside the room , en bok om hvordan det var som ung skuespiller i hollywood å møte denne mystiske Tommy Wiseau og bli medlem av castet til den legendariske filmen som er The Room. James Franco lager forresten en film basert på boken hans, kalt The Masterpiece, som jeg gleder meg veldig til å se.

Uansett så har Greg Sestero dratt rundt til England, Island, Norge, Sverige og andre land her i nord og sett filmen sammen med fans. Da jeg fant ut av dette flippet jeg helt ut. Jeg bor i Stavanger, så var sikker på at jeg måtte dra til hovedstaden hvis jeg skulle få med meg dette eventet, men helt uventet kom de faktisk til Stavanger. Så jeg og en kompis gikk.

Når vi kom til lokalet der eventet skulle være var det fullt av fans som gledet seg til å se filmen og møte Greg. Det var mulig å kjøpe merch og boken til Greg. Jeg kjøpte boken til Greg, så gikk vi og fant plassene våre. Vi satt der og ventet i spenning og snakket med andre fans før det skikkelig begynte. Stemningen var veldig god. Alle lo og koste seg. De begynte med å vise en dokumentar/reklame for boken til Greg. Det var veldig kult å se og lære mer om hva som foregikk bak kameraene på den tiden.

Etter dokumentaren, kom endelig Greg frem. Alle klappet og jublet. Han begynte så og fortelle litt om boken, og opplevelsen sin med Tommy Wiseau. Etter det var det en kort pause der Greg signer bøker, og jeg fikk signert min kopi av The Disaster Artist. Etter det ble den legendariske filmen endelig spilt. Helt fra første scene var salen full av latter. Det var konstant latter blant publikum. Det var en episk atmosfære der!, og det så ut som alle koste seg forferdelig mye!

Det var en kjekk opplevelse! Helt fantastisk gøy å ha sett den filmen sammen med en av hovedskuespillerne i filmen og mange andre fans! Nå gleder jeg meg til å få lest boken, og til The Masterpiece kommer! Det var kult å få møte Greg, snakke med han og få boken signert! Håper han kommer tilbake en gang!

Har du sett The Room? Hva syns du om den?

;)

HQ
Mine forventninger og håp til E3 2015 #Temabloggen15

Mine forventninger og håp til E3 2015 #Temabloggen15

Skrevet av SirGalahad den 30 mai 2015 klokken 15:11
Dette innlegget er kategorisert under: E3, spill, games, forventninger, slycooper, uncharted, zelda, nintendo, wiiu, høydepunkt

Nå er det ikke lenge igjen til årets største spillmesse, nemlig E3. E3 er et av årets høydepunkt, og er noe jeg gleder meg til hvert år. Jeg ser virkelig frem til det i år. Jeg har mange forventinger og forhåninger, så hadde vært kjekt om noen om ikke alle ble oppfylt.

I år tror jeg virkelig at det blir et stort fokus på spill. De to siste årene, spesielt 2013, var har det jo vært et veldig stort fokus på de nye konsollene som skulle komme. Jeg følte det var lite informasjon og nyheter om spill, så det er en stor grunn til at jeg ser frem til årets E3, siden når alt kommer til alt er det spillene jeg bryr meg om, ikke konsollene.

Jeg kommer nok hovedsakelig til å følge med på Sony og Nintendo sine pressekonferanser, og sikkert litt på Microsoft sin også, men jeg eier ikke en Xbox One så det kommer nok til å bli av ut av nysgjerrighet at jeg ser Microsofts pressekonferanse.

Av Sony forventer jeg at vi får sett mye mer av Uncharted 4, som da er det spillet jeg ser mest frem til av Sonys spill, utenom Metal Gear Solid V: Phantom Pain som jeg også ser meget frem til. Mitt største håp er at Sony skal annonsere et nytt Sly Cooper spill. Sly Cooper er min favorittspillserie. Det har gått to år siden vi fikk siste spill i serien, og det spillet sluttet med en skikkelig cliffhanger, så jeg håper virkelig vi får se mer nå snart.

Ellers tror jeg de kommer til å vise frem spill de allerede har annonsert, og kanskje vi får se noen nye eksklusive spill som for eksempel God of War 4.

Når det kommer til Nintendo er jeg ikke helt sikker på om de kommer til å vise oss så mye av Zelda Wii U, men det er det jeg håper på mest da. Håper vi får nyheter og se gameplay av det nye Zelda-spillet.

Jeg håper også at Nintendo viser oss mye av det nye Star Fox spillet som skal komme på Wii U. Det virker kult! Jeg har aldri spilt et Star Fox-spill før så dette kommer til å bli mitt første og det ser jeg frem til!

Vi får sikkert også et nytt 3D remaket spill på Nintendo 3DS. Nå har vi jo fått The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, Star Fox 64 3D, Xenoblade Chronicles 3D og The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D (og sikkert noen flere, jeg ikke kommer på nå). Så jeg vedder på at vi får en til remake av et klassisk Nintendo-spill.

Mitt siste ønske er at de gjennopliver sine gamle serier som F-Zero og Metroid. Jeg tror Nintendo vil tilfredsstille meg uansett hva de gjør. Forhåpentligvis blir det ikke så mye snakk om Amiibos, for det synes jeg er lame. Har ikke planer om å kjøpe noen av dem uansett.

Hva tror du vil skje på E3 2015?

HQ

Is this the real life? Is this just fantasy?

Skrevet av SirGalahad den 7 mars 2015 klokken 00:56
Dette innlegget er kategorisert under: gamezone, latterlig, pokemon, haha, figurer, trist, killmepls

Det er sent i det jeg skriver denne bloggen. Klokken er passert midnatt, og vi er nådd den syvende dagen i den tredje måneden av året. Tiden går utrolig fort, føles som om det kun er en uke siden vi satt rundt middagsbordet og spiste julemat. Uansett.. det er noe jeg vil ta opp. Noe som har gnagd inni meg en god stund. Jeg må få det ut, og nå som jeg endelig har fått laget meg en Gamereactor-bruker så kan jeg endelig skrive om det. Jeg skal nå fortelle deg om noe jeg synes er litt ´´lol´´. Noe som fikk meg til å sperre opp øynene, åpne opp munnen og le av full hals.

De fleste har nok hørt om den norske siden Gamezone.no der de selger spill, collectibles, gadgets og masse annet kule ting for oss som interesserer oss for spill og ´´nerdeting´´. Jeg velger å begynne med å si hvor mye jeg elsker Gamezone. Gamezone har helt fantastisk leveringstid. Tror faktisk det er det beste jeg har vært med på. Fikk Smash Bros. til Wii U to-tre dager før det egentlig skulle bli sluppet her til lands, så det er jeg fantastisk glad for. Jeg har bestilt flere ting fra dem, og har hatt en positiv opplevelse hver eneste gang jeg har handlet der. Men det jeg skal fortelle om nå.. det er bare latterlig, merkelig og litt trist.

Gamezone har mange produkter. Collectibles er noe jeg interesserer meg for. Så derfor tar jeg meg av og til en tur innom for å se på figurene og statuene de har der, men en dag da jeg tilfeldig browsa siden kom jeg over noe som sjokkerte meg. Jeg kom nemlig over et produkt som Gamezone hadde for salg. Produktet var listet som Pokemon Figurer 24 stk 3-4 cm høye´.

Pokemon er en av mine favorittspillserier. Jeg har vokst opp med pokemon, og en liten periode av livet mitt, under 4. Generasjonen, levde jeg nesten bare av pokemon. Hadde over 500 timer på Pokemon Diamond om jeg ikke tar helt fullstendig feil. Så naturligvis fanget dette produktet oppmerksomheten min. Jeg syntes det virket spennende at man fikk så mange figurer i en pakke. 24 stykker er ganske mange nemlig, selv om de bare er 3-4 cm høy.

Før du leser videre vil jeg gjerne at du tar deg en titt på bildet nederst på dette innlegget, eller sjekker ut denne linken - http://gamezone.no/Avdelinger/SAMLEOBJEKTER/Diverse-Spill/Figu
rer/Pokemon-Figurer-24-stk-3-4-cm-h
øye-Pokemon-figurer-perfekt
-til-lek-og-pynt114078-p0000041837. Sånn at du henger med på det jeg skal fortelle om videre.

Ha..Ha..Ha..

Nå skjønner dere vel hvorfor jeg sperret opp øynene når jeg først så disse figurene. Nå skjønner dere vel hvorfor jeg beskrev dette som latterlig, merkelig og litt trist. Vent.. Det er ikke litt trist. Dette er VELDIG trist. 24 Pokémon figurer til 199,- kr. Kan ikke slå feil, med mindre figurene ser ut som de gjør.

En ting er at de folka som har lagd disse figurene må ha vært høy, full eller begge deler når de lagde disse figurene, men en annen ting er at Gamezone, som jeg føler har en viss kvalitet på produktene sine, faktisk selger dette her. Disse ´figurene´, om man i heletatt kan kalle dem for det, er en skam. Ble rett og slett litt flau da jeg så dem. Nesten som jeg ble høy, full eller begge deler av å se på dem.

Bare stirr på dem lenge. Seriøst. Har du sett noe så ille før? Jeg kan forstå at en eller annen raring der ute ville tro at dette er bra designa, men at Gamezone velger å ta dem inn synes jeg er besynderlig. Man kan jo konkludere med at de ´troller´, men det tror ikke jeg. Hvorfor skulle de liksom gidde å trolle? Gamezone er en seriøs bedrift, og de prøver vel å tjene penger, så hadde vært rart om de gadd å sløse bort tid og ressurser på å trolle.

Anyways.. Så måtte jeg bare få det ut. Helt lol. Jeg lo godt da jeg så dem, men nå synes jeg det er mest trist. På bilde kan du se at de noen av figurene ikke kan stilles opp en gang, og at de har tippet over. For gudsskyld.. Herrejesus... bare se på Bulbasaur.. Herregud. Nesten så jeg får lyst til å kjøpe dem bare for å ha dem som et samtaleobjekt, men jeg har konkludert med at det ikke er verdt det. Prisen er dessuten utrolig dyr for dem synes jeg. 200 kr for figurer man ikke en gang kan stille opp uten at de kvelver over. Det er nok best at vi lar dette produktet fade vekk inn i obskuriteten.

Det er nesten så jeg ikke tror mine egne øyne. Til og med jeg kunne laget bedre figurer enn det der. De ligner jo nesten ikke på Pokemons i det heletatt. Kunne kalt dem for ´DERPimons´.

Jeg vil konkludere med at jeg synes Gamezone er en fantastisk bra side. Anbefales virkelig. Eneste merkelige med dem er at de i det heletatt har et sånt produkt oppe for salg, og i hvert fall til den prisen. Det sjokkerer meg veldig. Haha.

Hva synes du om figurene? Ville du kjøpt dem bare på gøy?

Is this the real life? Is this just fantasy?