Norsk
OH, HI MARK!

OH, HI MARK!

Skrevet av SirGalahad den 21 oktober 2016 klokken 10:11

Jeg vet ikke hvor mange her inne som har sett The Room.. Jeg har i hvert fall det, og jeg elsker den av hele mitt hjerte. Det er en film som er kjent for å være den beste dårligste filmen noensinne laget.

Det er ikke så alt for lenge siden jeg så The Room for første gang. Bare noen måneder siden faktisk. Selv om jeg hadde visst om den i flere år, fikk jeg liksom aldri somlet meg til å se den. Det var litt av en opplevelse. En av de beste filmopplevelsene jeg noen gang har hatt. Du vil bare ha mer og mer av Tommy Wiseau, som er mannen bak denne filmen. Det er helt hillarious. Anbefaler alle å se den!

The Room har en veldig lojal fanbase over hele verden, og filmen har blitt holdt i live på kinoer over hele verden i over 10 år nå. Fansen går på kino, kler seg ut, tar med gjenstander som er i filmen osv. Det er helt herlig. Av og til er Tommy Wiseau og de andre skuespillerene med og. Det er ikke mye om The Room som ikke allerede har blitt sagt, så jeg skal ikke gå så mye innpå det. Du bør heller se den selv! Her er trailer og imdb-siden.

The Room har nå hatt en Nord Europa-tour ledet av en av de viktige skuespillerne i filmen, Greg Sestero. Han har skrevet en bok som heter The Disaster Artist: My life inside the room , en bok om hvordan det var som ung skuespiller i hollywood å møte denne mystiske Tommy Wiseau og bli medlem av castet til den legendariske filmen som er The Room. James Franco lager forresten en film basert på boken hans, kalt The Masterpiece, som jeg gleder meg veldig til å se.

Uansett så har Greg Sestero dratt rundt til England, Island, Norge, Sverige og andre land her i nord og sett filmen sammen med fans. Da jeg fant ut av dette flippet jeg helt ut. Jeg bor i Stavanger, så var sikker på at jeg måtte dra til hovedstaden hvis jeg skulle få med meg dette eventet, men helt uventet kom de faktisk til Stavanger. Så jeg og en kompis gikk.

Når vi kom til lokalet der eventet skulle være var det fullt av fans som gledet seg til å se filmen og møte Greg. Det var mulig å kjøpe merch og boken til Greg. Jeg kjøpte boken til Greg, så gikk vi og fant plassene våre. Vi satt der og ventet i spenning og snakket med andre fans før det skikkelig begynte. Stemningen var veldig god. Alle lo og koste seg. De begynte med å vise en dokumentar/reklame for boken til Greg. Det var veldig kult å se og lære mer om hva som foregikk bak kameraene på den tiden.

Etter dokumentaren, kom endelig Greg frem. Alle klappet og jublet. Han begynte så og fortelle litt om boken, og opplevelsen sin med Tommy Wiseau. Etter det var det en kort pause der Greg signer bøker, og jeg fikk signert min kopi av The Disaster Artist. Etter det ble den legendariske filmen endelig spilt. Helt fra første scene var salen full av latter. Det var konstant latter blant publikum. Det var en episk atmosfære der!, og det så ut som alle koste seg forferdelig mye!

Det var en kjekk opplevelse! Helt fantastisk gøy å ha sett den filmen sammen med en av hovedskuespillerne i filmen og mange andre fans! Nå gleder jeg meg til å få lest boken, og til The Masterpiece kommer! Det var kult å få møte Greg, snakke med han og få boken signert! Håper han kommer tilbake en gang!

Har du sett The Room? Hva syns du om den?

;)

HQ