Norsk

Giveaway: Vinneren av The Witcher 3: Wild Hunt

Skrevet av SirThomas den 25 mai 2015 klokken 09:00

Dagene og timene har gått, og tiden er kommet for å avsløre hvor mange timer min bror har spilt Dota 2 - og ikke minst, hvem som stikker av med The Witcher 3 til PC.

Aller først vil jeg si tusen takk til alle som har deltatt, det gleder meg å se at interessen var såpass høy - og at folk er på plass når det gjelder. Jeg hadde ikke forventet så god deltagelse, men det er vel ikke hver dag det deles ut et spiller nytt spill som de fleste snakker om heller. All kudos til dere som gjettet!

Det skal riktignok sies at denne konkurransen ikke hadde skjedd hvis det ikke var for min bror - jeg deler ut, men han står for både spill og påfunn av konkurranse - og for å påminne meg om å kjøre konk på koden han hadde til overs.

Selv om jeg idag bare deler ut én kode, så tar jeg med første, andre og tredjeplass blant dem som kom nærmest!

I aller siste liten (til og med etter fristen) kom RockFuzzEleven og meldte den laveste (hvis man ser bort ifra Crazy Eyed Gamer93 sitt noe uortodokse bidrag) gjetningen med 1234 timer, mens cheezdoodle96 har den høyeste gjetningen på 5000 timer, og The Cookiemonster var den eneste til å endre gjetningen sin og endte på 2470 timer - men traff noen av dem blink?

Ingen som traff spot-on, men da jeg meldte førsteplassen til min bror var reaksjonen: wow, det er faenmeg close.

#3 PÅ TREDJEPLASS finner vi Vaktmesteren med 2750 timer.

#2 PÅ ANDREPLASS fyrte shottas til med 3000 timer.

#1 OG PÅ FØRSTEPLASS SMALT GLORFINDEL TIL MED 3572 TIMER!

Det er nemlig ikke mye som skiller første og andreplassen, for broren min har spilt Dota 2 i intet mindre enn 3367 timer - noe som vil si at shottas var 367 timer (for lite) unna, mens Glorfindel var 205 timer (for mye) unna og tok dermed seieren.

HEADS UP! På torsdag meldte AndyLonn at han hadde en kode til overs, som også kun gjelder på GOG - og han følger nok med i kulissene, klar til å avgjøre hvor den skal gå hvis du sender han en PM og begrunner hvorfor DU har lyst å teste ut RPG-spillet som alle retter oppmerksomheten sin mot om dagen.

Giveaway: Vinneren av The Witcher 3: Wild Hunt

HQ