Norsk
Bensin Martini

Bensin Martini

Skrevet av SirThomas den 27 mars 2016 klokken 06:22

Ok, hva i helvete skjedde for noen timer siden?

Igår sendte en fyr meg talemelding om at han kanskje var involvert i et trippeldrap og spurte meg om hjelp. Ettersom jeg befant meg timesvis unna måtte jeg bare filetere dette som fylleprat, for han visste ikke noe spesifikt, og det gjorde faen ikke jeg heller. Idag skulle jeg riktignok kun ha en rolig kveld med stesøsteren min på kino og se 10 Cloverfield Lane, men jeg måtte selvfølgelig ha meg en øl før bussen hjem.

I løpet av dette står det til min overraskelse en jævlig deilig venninne foran meg, klar til å introdusere meg for typen hennes. Hun kjører noen syke moves mens jeg står med en Hansa i hånden. Hun rister den andre hånden min og gir meg tommel opp, et klart tegn på at ting går som det skal.

Men før jeg vet ordet av det, sitter jeg og nyter en Murphy med en eller annen Stian som spør om jeg kjenner en franskmann, noe jeg tilfeldigvis gjør. Plutselig går lyset på, et urovekkende tegn på at ting ikke er som det skal være. Jeg ser på klokken, den er 03:00 og det er nå stengt.

I full forvirring innser jeg at det ikke går buss, og ser meg om etter sjåfør. Men innen jeg har nådd McDonalds uten å være sulten, treffer jeg på noen gamle barndomsvenner av min bror. Han ene kunne fortelle meg hvor godt han husket at min bror tok alle de gode Pokémonkortene fra meg, noe som er helt ny informasjon i bildet på hvilken barndom jeg hadde.

Etter å ha gått rundt i et helvetes regnvær og endt opp på Møhlenpris, kommer taxisjåføren i løpet av sekunder. Det hele ender med at vi betaler 100 kr hver, totalt sett bare 20 kr dyrere enn nattbussen som aldri gikk. Happy Ending, bitch.

HQ