Norsk
Glorfindels nei

Glorfindels nei

Skrevet av SirThomas den 21 februar 2017 klokken 13:27

Dette er da et umiddelbart svar på Glorfindel sin kommentar på sideswipe sin blogg, Spillkjærlighet - Telltale Games

Her skal jeg trenge meg på med min divergent-ass og meddele at jeg ikke har spilt et eneste Telltale-spill.

True story.

Dette måtte vi jo gjøre noe med, tenkte jeg. Umiddelbart. Så jeg tilbydde han den lette veien til befrielsen, så han kunne starte allerede i kveld. Som om kommentaren hans aldri hadde blitt skrevet.

Svaret hans? For Honor says hi

Så han innbiller seg at han har mye å spille, og ikke har tid til å ofre TO timer av tiden sin på å spille gjennom en Telltale-episode. Men jeg skal fortelle dere noe, når man er filminteressert har man mange flere filmer å se på kino om dagen.

- John Wick: Chapter Two
- Moonlight
- The Great Wall
- Trainspotting 2
- Fist Fight
- Bye Bye Man
- Logan
- Kong: Skull Island

...og dette bare i salen. Idag foreslo jeg til filmbuddy'en min at vi kunne ta et gjensyn med Unbreakable, eller følge opp American Heist med enda en ransfilm, Raiders. Eller skal vi endelig få sett Moonlight? Kanskje det også er på tide med et gjensyn av John Wick, for å friske opp til den kinoaktuelle oppfølgeren.

I tillegg på at jeg venter på å få Human Centipede 3 i posten, og for alle dere som har lest bloggen min om Tom Six vet dere hvor viktig den er å få med seg.

Det mest betryggende ville nok være å fortsette med The Sopranos, men poenget er at jeg har mye sterkere variasjon enn Glorfindel sitt "For Ære", en ære han ikke vil gi slipp på for å si hei til Telltale i noen få timer...

Venter også på Dead Rising: Endgame i posten, som er oppfølgeren til den forrige Dead Rising-filmen om dere lurte. Med andre ord blir det nok et rimelig zombieslaktende ENDGAME.

HQ