Norsk

En psyk ferie..

Det er dritgøy å spille. Særlig nå etter at jeg har fått Mario Kart, men av og til kan det jo være gøy å se hva som skjer utenfor huset... Det var derfor jeg her om dagen fant ut at det var på tide med en ferie. Har jo også blitt inspirert av en tidligere blogg her om beste feriested.

Anyway: Dagen etterpå befant jeg meg på flyplassen med koffert og nesa mot varmere strøk. Reisemålet var jo selvfølgelig Delfino Island. Et idyllisk sted i "ikke fullt så stille - havet".. Hit hadde jeg lenge drømt om å dra, men det har liksom bare blitt med drømmen...
Ankom i alle fall Hotell Delfino sent på kvelden. Solen hadde allerede gått ned og det var ganske stille forutenom bølgebrus og susing i palmene. Fantastisk, tenkte jeg og dro med meg kofferten inn i hotellet. Var ganske sliten etter en lang flyreise. (Det hadde ikke blitt mye søvn på flyet, siden jeg ble sittende ved siden en liten, gammel gubbe som skravlet hele veien om ei berte som hele tiden ble kidnappet...)
I lobbyen fikk jeg og mine (dvs. jeg og mine 2 fanasivenner Linker'n og Ludde, en tøykanin)vite at rommet ikke vart klart, siden det tidligere på dagen hadde vært en blå fyr der og grisa til hele gulvet... Typisk, tenkte jeg mens jeg klemte Ludde. Jeg kikka oppgitt bort på Linker'n, men han var veldig opptatt med mobiltelefonen. -Åh, nei, ikke nå igjen... utbrøt han og så opp.. -Jeg må hjem!! -Hva??Svarte jeg. -Du har jo nettopp kommet, jo. Linker'n ristet på hodet. Og mumlet noe om Gannon, fare og bla, bla bla... Jeg sukket. Det var alltid noe med denne fyrn asså. Det var alltid Gannon ditt og Gannon datt.. Jeg tenkte på hvor paranoid Linker'n egentlig hadde blitt med årene, siden han aldri slappet av men bare gikk rundt og kikket etter denne Gannon. Men jeg sa ikke noe, bare smilte og vinket farvel... -Vi snakkes! Ropte han idet han forsvant ut av hotellet. -Jeg kan skrive ei melding om hvordan det går.
Ludde og jeg ble stående og spekulere litt da en fyr i resepsjonen sa at rommet var klart også fikk jeg nøkkelen. Vi gikk opp til rommet, vi var ganske trette og siden Linkern's avreise hadde gjort oss litt deppa, la vi oss til å sove med en gang...

Neste dag bestemte vi oss for å dra på sightseeing i landsbyen. På stranda utenfor hotellet lekte noen folk.. De sprang frem og tilbake, men de hylte manta, manta... Det var en pussig lek. Jeg syntes også det var litt merkelig at det fortsatt var solnedgang utenfor hotellet, men Ludde maste slik om å komme seg av gårde at jeg fikk ikke tenke på det lenge..

I landsbyen hadde de 3 store palmer. De største palmene jeg hadde sett.. Jeg skikkelig koste meg i varmen og bestemte meg for at selv om jeg bare hadde et par dager fri, skulle jeg nyte disse fullt ut. Ludde løp rundt og pratet med alle. De hadde en varmekilde her, og det tok ikke lang tid før han var klissvåt, mens han lo -Se jeg sveller... Jeg ristet på hodet. Hadde egentlig ikke ventet noe annet, da han er full av sagflis... Ludde lo og sprang frem og tilbake helt til bena hans ble så tykke at han bare simpelthen måtte sette seg ned. Nå ble jo selvfølgelig jeg nødt til å bære han tilbake til hotellet... Idet jeg skulle gå og hente han så jeg noe som noe som blinket i gresset. Jeg så etter og oppdaget at det var en rød mynt. Den var jo fin. En super suvenir, tenkte jeg, og var på tur til å legge den i lomma da en fyr med rød hatt og selebukse kom settende, mens han utbrøt Mamma Mia!!! Han veivet med armene, påsto at han holdt på med noe viktig, og visst jeg tok en av de røde myntene, ødela jeg hele oppdraget hans. Han hørtes italiensk ut, og jeg hadde jo ikke særlig lyst til å få mafiaen på nakken, så jeg beklaget og ga han mynten. Han takket, ga meg en kort hilsning, men det var tydelig at han ble sur.
Jeg syns han var veldig uhøflig. Noen oppfører seg som om de eier hele verden, tenkte jeg, og så for meg den fyrn hengende fra en palme mens han sparket med bena og ikke kom seg noen
vei.. -Det hadde vært noe, ikke sant Ludde? Jeg så meg rundt, og oppdaget Ludde liggende og rulle frem og tilbake i en søledam. -Hjælp! Ropte han. -Jeg klarer ikke stoppe...

Senere, da hotellets massør, hadde fått tørket og massert Ludde til det normale igjen, dro vi for å shoppe. Vi spiste oss mette på bananer og ananas og oppi hele greia ble vi vitne til en aller så liten begivenhet, da det kom en Yoshi ut av et av disse store eggene som lå litt rundt omkring. Den var kjempesøt, og vi tok mange bilder.

På ettermiddagen prøvde jeg å sole meg litt på stranda, men jeg fikk ikke slappe av lenge, før en fyr kom for å prakke på meg solbriller og ei skjorte. Brillene fikk meg til å se ganske kuul ut, men skjorta var fæl...

Neste dag dro jeg til fornøyelsesparken. Ludde ble igjen på hotellet, han ville prøve seg på kasinoet i kjelleren.

Berg og Dal banen var skummel. Den hadde ei voldsom fart, og jeg hang mer ut av "vogna" enn inni. Ferie?!? My ASS!!
Et par runder i karusellen fikk meg i godt humør igjen. Den gikk rundt og rundt. I akkurat passende fart. Veldig spennende.. Haha..
Tilbake på hotellet, fant jeg Ludde i baren. Han hadde vunnet et blekksprut-surfebrett og feiret med et glass O'Boy...

På den siste feriedagen dro vi til havna. Ludde ville prøve surfebrettet sitt, men idet han la det på vannet for det av gårde i ei fryktelig fart. -Hei, det lever, ropte han. Jeg så geipen hans begynne å henge, så jeg fortet meg å gi han fisken jeg hadde nettopp kjøpt. Ludde smilte igjen og sa fornøyd han skulle henge fisken på veggen når han kom hjem.
Vi bestemte oss for å ringe Linker'n for å fortelle han hva han gikk glipp av.. Det ringte og ringte, og omsider tok han telefonen. Men han sa ikke noe, bare bjeffet liksom. Da jeg beklaget at vi kanskje ringte på feil tidspunkt, begynte han å ule som en ulv. -Linker'n har en rar form for humor, utbrøt Ludde idet jeg la på. Jeg kikket bort på han og nikket.

Ferien gikk alt for fort. Men det er vel alltid slik når man har det gøy.

I båten, på tur fra øya, ble alle sure miner over ferdig ferie fjernet da Ludde viste meg hva han hadde funnet i ett av hotellrommene. I den loete labben hans lå en rød mynt. -Var ikke den fin? spurte han. Jeg smilte og vi var enige om at dette var den beste ferien EVER!!!

Og nå tilbake til hverdagen og Mario Kart :)

HQ